- Konu Sahibi BarbieveKen
- #16.481
dün elbise bugün şarkı
dinleyin çok güzel :87:
Ziynet Sali Bize Yeter (Akustik Version) şarkısını dinle

Ziynet Sali Bize Yeter (Akustik Version) şarkısını dinle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam degerli dostlarimmmm
Aksiyonlu bir sabahtan sonra gune basliyorum
Hayhayugramis tsk ederim canim burnum sis hala iyilesmesi bayaaa surermis
Biraz moralim bozuk evham yapiyorum burun delikleri farkli duruyorlar birbirinden .. Doktor asimetrik sislikler olabilir demisti .. Insallah buda onla alakalidir bugun ariyacagim kendisini ...
Barbim istanbul +3 bizim burasi ise su anda -8 derece bizim gunahimiz nedir peki
Kontesim sinav pazar degilmi bol sanslar sana canim
Husu sabah selim krese goturmesi icin zor kaldirdim moralim sifirlarda![]()
![]()
![]()
Sagol bebisimm moral verdin
Sekil bozuklugu degilde deliklerin birisi birinden buyuk duruyor o yuzden birazcik taktim ama heralde rahatlarim
Sizide cok ozledim(
Yaz gelsede sizi gorsem gorsem doymasam
Burasi cok soguk donuyorummm yaa
Ayyyyyy agzini yidimmm arkadada kardesim husla esim hushus
Internet aleminde sergilendiler heheheee
Guzelim insallah hersey gonlunce olurda askitonla evlenir birsuru selimcik yaparsiniz
Ayy nede guzel olur onlar
Kiz olursa ayburdan once biz variz
Elini kim cabuk tutarsa
Xzgim sen tutide olabilir
Handem teklif senin icinde gecerli
Gnydinin hali hazirda var
Alyayida dusunebiliruz![]()
Matamatik oranti islemi gibi oldu benim birincime senin ikincin talip olursa senin ikincine benim kacincim talip olur hehe
Doktoru aradim simdi , siz 3-4 ay okadar detayli incelemeyin selay hanim yoksa mutsuz olursunuz dedi .. Sislet 3-4 ay sonra inmeye basliyor ozaman fark minimal olur dedi kendisi bende incelememeye karar verdim
günaydın kızlar
biemcim geçmiş olsun ayy gece bende yatamadım midem o kadar yanıyor ki sabah ettim şuandada kıvranıyorum resmen
spedyy çok doğru söylüyorsun Aminnnnnn , Allah tüm sokakta kalan evsizlere ve bu karda kışta soğukta askerlik yapan Mehmetçiklerimizeyardım etsinnn
![]()