Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

Selam degerli dostlarimmmm
Aksiyonlu bir sabahtan sonra gune basliyorum
Hayhayugramis tsk ederim canim burnum sis hala iyilesmesi bayaaa surermis

Biraz moralim bozuk evham yapiyorum burun delikleri farkli duruyorlar birbirinden .. Doktor asimetrik sislikler olabilir demisti .. Insallah buda onla alakalidir bugun ariyacagim kendisini ...

Barbim istanbul +3 bizim burasi ise su anda -8 derece bizim gunahimiz nedir peki :5:

Kontesim sinav pazar degilmi bol sanslar sana canim

Husu sabah selim krese goturmesi icin zor kaldirdim moralim sifirlarda :19: :19: :19:

Selam degerli dostlarimmmm
Aksiyonlu bir sabahtan sonra gune basliyorum
Hayhayugramis tsk ederim canim burnum sis hala iyilesmesi bayaaa surermis

Biraz moralim bozuk evham yapiyorum burun delikleri farkli duruyorlar birbirinden .. Doktor asimetrik sislikler olabilir demisti .. Insallah buda onla alakalidir bugun ariyacagim kendisini ...

Barbim istanbul +3 bizim burasi ise su anda -8 derece bizim gunahimiz nedir peki :5:

Kontesim sinav pazar degilmi bol sanslar sana canim

Husu sabah selim krese goturmesi icin zor kaldirdim moralim sifirlarda :19: :19: :19:

aşkitomtommmmmm saçmalıyorsun ama ya :20::20::20: daha yeni ameliyat oldun, burnunda şişlerinin olması,sızıların ağrının olması , normalden büyük görünmesi , şekil bozukluğu tarzında görünümler mutlaka olacak bak doktorda dedi diyorsun .. sen burnunun oturmasının en az 6 ayı bulduğunu bilmiyormusun ?? neden kafana böyle şeyleri takıp evham yapıyorsun :20::20::20:
ara doktoru bak o da aynı şeyi yineleyecek
her sabah kalktığında burnun bi önceki günden farklı da gelebilir gözüne
ama inan zamanla oturduktan sonra mükemmel bir burnun olduğunu görüceksin..
kız benim etrafımdakilerdn biliyorum , 2 senelik ameliyatlı kızın burnu her gördüğümmde farklı geliyordu ilk zamanlar.. şimdi öyle bir oturdu ki kusursuz duruo seninkide öyle olcakkk :81::81::81::81:

ayrıca orası -8 se Erzurumda öyledir :63::63: :1::1: ille aşık atcam :1:
selimin resmini masaüstü yaptım aylardan sonra ezgiyle galatada çekildiğimiz resmi yanlışlıkla kaldırdım pcme kaydetmemişim o resmi gitti bende selimomun resmini baptım.. gelen geçen ayy ne şeker bişey o diyooo :1::1: Maşallah dedirtiyorum bende :1::nazar::nazar:

Sagol bebisimm moral verdin
Sekil bozuklugu degilde deliklerin birisi birinden buyuk duruyor o yuzden birazcik taktim ama heralde rahatlarim

Sizide cok ozledim :((
Yaz gelsede sizi gorsem gorsem doymasam
Burasi cok soguk donuyorummm yaa

Sagol bebisimm moral verdin
Sekil bozuklugu degilde deliklerin birisi birinden buyuk duruyor o yuzden birazcik taktim ama heralde rahatlarim

Sizide cok ozledim :((
Yaz gelsede sizi gorsem gorsem doymasam
Burasi cok soguk donuyorummm yaa

ya biri tıkanık olabilir canım, içerideki damarlarlada alakalı olabilir hani bir şiş diğeri şişmemiş olabilir, bunun en iyi açıklamasını doktor sana yapacaktır. Allah aşkına o kemiği şekle sokani o burnu küçülten adam burun deliklerinden birini küçük birini büyük yapacak hali yok ya :19::19::19: hiç takma kafana , tabi ki düzelicektir bu durum .. belkide öyle bişey yok , sen baka baka öyle görmeye başladın buda olabilir selayhusum kızmada :1::1::1:

bende seni çok özledim vallaaa meleim, gittin terkeyledin bizi :25::25: selimimide alıp geleceğin günleri bekliyorum. ooff bu ne ya hep şafak hep şafak say :43: :1:

SILA dan şarkısından bir cümleyle sözümü bitirmek istiyorum.. :49:

GÜZ BİTSİN, BİZ BAYRAM EDELİMMMMMM :66:

Ayyyyyy agzini yidimmm arkadada kardesim husla esim hushus :1:
Internet aleminde sergilendiler heheheee
Guzelim insallah hersey gonlunce olurda askitonla evlenir birsuru selimcik yaparsiniz :1:
Ayy nede guzel olur onlar
Kiz olursa ayburdan once biz variz
Elini kim cabuk tutarsa
Xzgim sen tutide olabilir
Handem teklif senin icinde gecerli
Gnydinin hali hazirda var :1:
Alyayida dusunebiliruz :27:

Ayyyyyy agzini yidimmm arkadada kardesim husla esim hushus :1:
Internet aleminde sergilendiler heheheee
Guzelim insallah hersey gonlunce olurda askitonla evlenir birsuru selimcik yaparsiniz :1:
Ayy nede guzel olur onlar
Kiz olursa ayburdan once biz variz
Elini kim cabuk tutarsa
Xzgim sen tutide olabilir
Handem teklif senin icinde gecerli
Gnydinin hali hazirda var :1:
Alyayida dusunebiliruz :27:

hahaha etrafını HUSlar sarmış selayımmm :1::1::1:
bir hus da ben yapimde gör sen :60::60: 2.de kız olur belkim :1:
o zaman senin 2.beben kız olursa berdel yaparız :1::1:
senin 1.ci benim 2.me talip, benim 1.cim senin ikincine :86::86::86:
bir çekirdek aile oluşturup, akrabalık bağı kurarıkk :1::1::1:

yanlız husla hushusa hiç tikkat etmemişim resimde:27: , keşke karalasaydım ya :86: kötü içerikli siteler kötü emellerine alet etmek için resimlerini kullanırsa seninkilerinnn :86::86::86:

Matamatik oranti islemi gibi oldu benim birincime senin ikincin talip olursa senin ikincine benim kacincim talip olur hehe :60:
Doktoru aradim simdi , siz 3-4 ay okadar detayli incelemeyin selay hanim yoksa mutsuz olursunuz dedi .. Sislet 3-4 ay sonra inmeye basliyor ozaman fark minimal olur dedi kendisi bende incelememeye karar verdim

Matamatik oranti islemi gibi oldu benim birincime senin ikincin talip olursa senin ikincine benim kacincim talip olur hehe :60:
Doktoru aradim simdi , siz 3-4 ay okadar detayli incelemeyin selay hanim yoksa mutsuz olursunuz dedi .. Sislet 3-4 ay sonra inmeye basliyor ozaman fark minimal olur dedi kendisi bende incelememeye karar verdim

ha şunu bileydinnnnn :82: :82: :82:

hayırlısabahlar hatunlarr :)
öğle olmuş beeee
dün gece hastaydım bugün iyiyim :)))

Son düzenleme:
günaydın kızlar
biemcim geçmiş olsun ayy gece bende yatamadım midem o kadar yanıyor ki sabah ettim şuandada kıvranıyorum resmen :58::58:
spedyy çok doğru söylüyorsun Aminnnnnn , Allah tüm sokakta kalan evsizlere ve bu karda kışta soğukta askerlik yapan Mehmetçiklerimize :1: yardım etsinnn :46::46:

Sizlerede gunayinnn kizlar
Biem dun icin gecmis olsun kuzu
Sen buranin yolunu kaybettiydin kiz allahtan bulmusun geri :60: :60:
Spaydi helloww helloww

günaydın kızlar
biemcim geçmiş olsun ayy gece bende yatamadım midem o kadar yanıyor ki sabah ettim şuandada kıvranıyorum resmen :58::58:
spedyy çok doğru söylüyorsun Aminnnnnn , Allah tüm sokakta kalan evsizlere ve bu karda kışta soğukta askerlik yapan Mehmetçiklerimize :1: yardım etsinnn :46::46:

amin canım çok zor ya sabah gelirken bile inan dondum dondum :95::95:

Back
X