Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:82:
Gunaydinlar olsun kontesimm sanada
Selim erken uyandi canim o yuzden mecbur kalktim .. Sende kalk diyor , niye ben baban kalsin deyincede o kalkamiyor diyor

evet havalar çok dengesiz gidiyor ezgim doğru diyosun ben de o gün ince giyinmişim güneşe aldanıp
sen de dikkat et kendine canım benim
hakkaten barbim bu sabah uğramamış nerelerde ki

günaydın şekerlerrr
herkese iyi hafta sonları
kahvaltımı yaptım kocamı gönderdim
çayımı içiyorum
hava ne kdr soğudu ya ben korkudan dışarı çıkamıyorum hasta olmayım diye
bitki çayları için ilaca yüklenmeyin

Ezgim burda kar yagiyor bugun hava normal kis iste ama oyle cook eksi degil daha iyi birazciktaha

Gunaydinlar olsun kontesimm sanada

Selim erken uyandi canim o yuzden mecbur kalktim .. Sende kalk diyor , niye ben baban kalsin deyincede o kalkamiyor diyor
dinle bebegım
selım ya cok akıllı nasıl bılıyor olayı
yakında sana anne olmak kolay degıl derse sasırmam

evet havalar çok dengesiz gidiyor ezgim doğru diyosun ben de o gün ince giyinmişim güneşe aldanıp
sen de dikkat et kendine canım benim
hakkaten barbim bu sabah uğramamış nerelerde ki
aynen bebegımm bende dıyorum kı ınce gıyınmeye alıssam usutur zature olurum sonra bunyem alısır benımkısının gobegı her zaman acık her havada usutmuyor alısmıs bende cıtcıtlı gıyınmeden duramam cok kotu oluyorum bı kez acık kalsa usutıyorm aslında alıstırmamak lazım
gunaydın canım afıyet olsun dogru dıyorsun ne varsa bıtkı caylarında var
Ezgim burda kar yagiyor bugun hava normal kis iste ama oyle cook eksi degil daha iyi birazciktaha
ohh dun sabah balkonda gozlugumu takıp guneslendım desem

tünaydınnnn aşkitolarımmm
geçmişi okumadan hepinizi bir öpüp çıkayım didimmm
anamla eminönüne gideceuz, incik boncuk alcam işyerindeki meşhur ayşe ablama takı sözü verdim, ilk denemem olacak ona takı yapmya çalışıcam
mısır çarşısı falan gezelim dedik anacumla, hava güzel yaaa
öpüorum herkesleriiiiii

( not: sabah tlfnmu kaybettim anamdan çaldırdım, telim kapalı çalıyordu neyse buldum telfonumu, daha önce başıma böyle birşeyler geldiği için tüm yönlendirmeleri iptal et dedim anında 7542 den mesaj geldi ,dün kaşam 20:10 da aşkitom aramış 3 kere ve telim kapalı çalmış.düşünsenize dünden beri tlfnum böyleymiş normalde perşembe akşamı için aşkitom aradığı için dün akiam arayacağını düşünmüodum aksilik o da aramış ve telefonum resmen bangır bangır çektiği halde kapalı çalmışşş :84::84:
telefonumu kapatıtım sanacak
sesinide duyamadım , fırsatı kaçırdımm :84::84:
çok sinirliyim aslında çooooooooook :95::95::95::95::84::84::84::84:​

gunaydın bebegım ohh ıyı gezmeler bebegım bende dun gıdıcektım gıdemedım benım ıcınde gez askım
cok uzuldum ama enıste anlayıslıdır bısey olmaz merak etme hem bugunde arar bence merak etmıstır senı cunku anlatırsın bır omur berabersınız ınsallah bol bol duyarsın sesını bebegım

güneşlendin mi:84:

ewett sabah 9 bucukta hava cok guzeldı hem martılara yem attım hemde guneslendım kemıklerım ısındı resmen :82:

aklım sımdı baska yerlerde
sense kımbılır nerde
bırak dagınık kalsın sacların
salsın senı ruzgarlara
onlar getırsın senı bana
hatırla o eskı gunlerımızı
kafanı vur duvarlara taslara
aklın gelsede basına donemem asla sana

Barbitom esip gecmisin ... Iyi alisverisler canim ..
Eniste arayinca anlatirsin durumunu

Hayhaycigim her bitki cayi iyi olmuyor hamilelere ... Mese nane cayi son donemde ve emzirirken icme sutu azaltiyir canim

Ayy xzgimm keske beraber guneslenebilseydik

gel askım kapım her zaman acık
ıhlamur iç dedi bana dr um
papatya içme pek dedi
arada tarçın içiyorum okulda

ıhlamuru cok sevıyorum ben ya cok lezzetlı ve faydalı

gel beraber gezelim bidenem , hattaa bigün beraber gidelim çok severim oraları ne ararsan var.. hatta abartıp derimodda falan birtürü beğenemediğim dericeketler için laleli kapalı çarşı tarafına bakmayı düşünüyorum oralarda dericeket dolu varrr
dünkü keyfinede iç geçirmedim değil

napayım selayım :85::85: tşk ederimmmm :86:

öptümmm bayınızzzzzz şimdilik :87::87::87:

gidelim bebegım hatta sen ızındeyken yapalım ıncık boncuk aksesuar
pasta malzemelerı herseyden alalım
dun ewet baya keyıflıydı yattım ben annem sagolsun meyve suyu sıktı corba yaptı ewımı topladı
aksamda kocıs baktı saclarımı taradı kuruttu ınsanın hep hasta olası gelıyor :89:

yemek masasına örtü
banyoya da klozet takımı alcam
banyoya ne renk alsam acaba
ezgi sen çok gezdin örtüyü nerde bulurum güzel?

slmlar
xzgim tutim söylediğiniz yerlere bakıcam
eşimde arkadaşına söylemiş ayarlamaya çalışıcakmış bana pantolon
barbim bende eminönü istiyom ordan alıcağım bir sürü şey var
bende accık iyileşiyim anamla giderim
evi temizledim annemler yoldalar akşam 18 gibi burda olurlar
bende birazdan abime gidicem
hepinizi çok seviyorum
bu aralar fazla internete giremiycem
geceleri kaçamak yaparım
hepinizi öpüyorum
Allaha emanet olun

sen bisüre iyileşme en iyisi ezgicim:)
bencede
yemek masasına örtü
banyoya da klozet takımı alcam
banyoya ne renk alsam acaba
ezgi sen çok gezdin örtüyü nerde bulurum güzel?
walla ortu ısını bılmıyorum canım benım yemek masama hıc bı hazır ortu olmuyordu kumas alıp dıktırttım banyon ne renk ona gore bı renk dusunelım

bızde senı cok sewıyoruz bıtanemm benım aılenle cok guzel zamanlar gecır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…