Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

kkontescim sen neden ulaşamıyorsun erkek arkadaşına hala aramadımı ???

cyd86,snnr ve kontescim saolun kızlar en güzelleri sizin olsun
ben demedimmi ben gelirim bunlar dağılır diye ahana gitmişler bile

kızlar aranızda istinye park imax sinemasına giden var mı?
duyduğumuza göre film boyuncakoltukalr haretek ediyormuş ve 3D film oluyomuş, ve filmde yağmur veyasu olursa salondada efekt veriyolarmış ?

bm cnm ben optimumdakine gitmiştim sinema değildi ama tropikal bilmemne ile başlayan bişeydi su ve rüzgar efekti veryorlardı çok zevkliydi haha uçuyorduk zıplıyorduk çiçeklerin üstünde

bm cnm ben optimumdakine gitmiştim sinema değildi ama tropikal bilmemne ile başlayan bişeydi su ve rüzgar efekti veryorlardı çok zevkliydi haha uçuyorduk zıplıyorduk çiçeklerin üstünde

yaaa
imax ti yani oda
biz baktık istinyede Harry Potter var
bir buçuk saat mi ne sürüyomuş sanırım

ya biz zaten tırsmak istiyok
bu arada film 146 dkk
acep fiyatı nedir bunun
bulamadım sitesinde :26:

ya kızlar nette araştırdım da istinyenin gözlükleri çizik içindeymiş görüntü hiç iyi değilmiş
bazı forumlarda böyle yorumlar var

Kontesim nooldu bebegim yaa ulasamadinmi hala??
Tutim cok guzeller huzur icinde kullanin bebegim ..

Telimin sarji bitmisti o yuzden girenedim sarja taktimda
Kim var ??

biem çok değildir yaw 20-25 dir ben optimumda 20 tl vermiştim 15 dk lık şeye salondan çıkınca hala hopluyormuşum gibi geliyordu kokrtum bir an eve kanguru gibi hoplayarak gitcem diye

selaytom saol bebem teşekkür ederim

kkontes hahahahaa güzelmiş...

hadi 50 olsun kizz nolcak öyle izlemesi güzel oluyor deger derim ben orda nasil bilmiyorum ama bende gitmistim birkere herseyi hissediyordun süperdi :96:

Artık yarın arayaıp sorucaz
normal zamaanda olsa herzaman gidilmeyeceği için verirlir ,ama şimdik tam ev taşıma zamanındayız ve tutmak zorundayız
iki kişi 100 tl demek buda az bi para değil
yoksa biz benim beylen sinema hastasıyız
yusuftan önce her hafta giderdik :97:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…