Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

ne güzel herkesler eğlenicek bugün benim yerimede eğlenin ben ailemle geçiricem yılbaşını annemle yemekler yaptık ben tiramisu yaptım salataları yaptım...akşamda içecekleri getiricek babamla kardeşim...

hepinize mutlu musmutlu yıllar dliyorum 2011 yılı üzüntülerden uzak bol huzurlu,bol paralı,bol sağlıklı bir yıl getirsin size...

Sizlere tanidigima cok cokk cok mutluyum ... O yuzden bu 2010 yilini cok seviyorum benim vefali guzel dostlarim ... Yeni yiliniz cok cok guzel olsun

herkes yeni yılımızı kutlamışŞşŞş ne güzel
bende herkese musmutlu bir yıl diliyorummmm
konturum olmadığı için kimseyi arayamıcam ama bedava smslerim var yaşasın
hepinizi çok seviyorumm.. 2010 benim için en büyük mutlulukların ve en büyük mutsuzlukların hayatımda olduğu günler getirdi 2011 den mutsuzluk istemiyorum ve de 2011in bana getirecek olma ihtimali olduğu bazı mutsuz ve acı şeylerdende çok korkuyorum :18::18: yani 2011 biraz riskli bir sene benim için...

özetle yeni yıll, kendime olduğu kadar sizede umut, mutluluk ve şans getirsin istiyorummm :97::97::97::97:​

MUTLU VE HUZURLU YILLAR
canlarım kusura bakmayın bu aralar nete giremiyorum
bgn abim ve babam gitti erzuruma
annem yanımda
barbimle benim işlerim yüzünden görüşemedik
HEPİNİZİ SEVİYORUM
xzgm mesajını akşam gördüm eğlencedesindir diye aramak istemedim canım

biemcim verdiğin link aklımı uçurdu
çok özendim
bu evimizde yok makinamız
anneme mızıklanıyorum alalım diye
söz verdi ufak bi tane alıcak:86:

kontesim sende aç bir blog bu gece
yeni yıla yeni birişle başla
ilk izleyicinde ben olayım

kontesim sende aç bir blog bu gece
yeni yıla yeni birişle başla
ilk izleyicinde ben olayım

ne bloğu açayım kız:90:
daha bir makinem bilem yok
ay çok kıskandım hatunu offff
bi liste yaptım kendime, gerekli malzemeleri yazdım
dikişsiz olan fikirlerinden deniycem hemen yarın
geçen trendyolda şu yakalıklar satılıyordu

indirimli fiyatı 40 küsurdu
ondan da yapacam
atkı da örecem nıhahahaha:86::86::86:
inşallah hevesim geçmezzz:18:

Yeni yılda, her şeyin gönlünüzce olmasını diler, tüm beklentilerinizin gerçekleşmesini temenni ederim. Mutlu yıllar...

topikte kimsecikler yokk, tek başıma takılıyorumm misafir falan vardır belki aşşada sanada yeni yıllar guest biliyormusun az önce aşkitom aradı, kurban olduğum ya aramaz sanıyordum , umudu kesmiştim zırlaya zırlaya yatıcaktım ama tilifonummm çaldı lililili diyee tamı tamına 18 dakika 47 saniye konuştukkk bana "iyi seneler" dilediiii.. tabi ben yine başladım zırlamayaaaa bu hafta çabucak geçsin , aşkitom evciye çıksın doya doya konuşiyimmmmm :98:

oyyyy barbitom gözün aydın tatlım çok mutlu oldum artık sende musmutlu uyuyorsundur şimdi

bende buralarda kimsecikler yok ama iyi geceler dilemeye geldim...
2011 in getirdiği güzelliklerle dolu bir gece geçirmenizi ümit ediyorum hepinize iyi geceler diliyorum...nedense bu akşam uykum geldi erkenden yatıyorum canlarım ben göüşmek üzere :80:

musmutlu değilde avunmuş bir şekilde yatıcam bende tutim
dileklerine bende aynılarını dileyerek karşılık veriyorum canımcımmmm
bende yatıyorum artık. herkeslere iyi geceler diliyorummm

Bu habere sevinilmezde napilir barbim... Ruh haline cuk diye oturdu bu telefon canim yaa

Locacim sanasa mutlu yillar canim ...

Kazasiz belasiz bir yilin sayfasini acmak nasip oldu ... Son gunlerinide sayarken insallah geride yine kazasiz belasiz kapatmak nasip olur :87: :87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…