- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #18.561
gunaydın kızlar bende smdı kalktım hemen kahvaltı hazırlamam lazım
selammmm:80:
en sevmediğim günlerden biri pazar çalıştığım zamanlarda hiç sevmezdim...
artık ben yavaştan hazırlıklara başladım şafak olmuş comolokkobenimki telefonda çok işimiz var asıl askelik şimdi başlıyor dedi bana:26: dedim hayırdır işimi yoluna koyup seni isteyeceğim hemen dedi sen orda ben burda aklımı işe veremiyorum dedi bunu aradan çıkarmak lazım dedi...
herkes 2011 de sen evlenirsin diyor sanki yaklaştıkça fobim artmaya başladı hala sanki erkenmiş gibi düşünüyorum hala sanki annemle babamın minik bebeğimişim gibi geliyor çünkü bana hala bebek gibi davranıyorlar kötü anlamda değil hiç bir zaman şikayet etmedim bu durumdan ailemden uzak şehire gitmek beni korkutuyor üstelik bilmediğim tanımadığım bir yer...hasta olduğum zaman benimki muhakkak bana bakar ama annemin yerini eminimki tutamıcak her sabah annem öperek uyandırır beni babamda işe giderken beni öpmeden gitmez ben şimdiden bunları düşünmeye başladımaşkımı çok seviyorum ama annemle babamı anneannemi dedemi kardeşimi de yanımda istiyorum..:85:
Xzgican cansin sen .. Ela gozlu cöl ahum :)
Ne olduki guzel gozlum guzel yuzlum ????
barbim haklısın cnm ya günler yaklaştıkça bir an fobi oluştu bende bir yandanda acabalarım var hani hep olumlu bakmışımdır hayata ama bir taraftanda olumsuz bişey çıkarmı diye düşünür oldum haklısın istanbul-adana 1 saat uçakla ama ne bilim gülüm yavaştan geldiler bana geçicidir inşallah telefonda bu konular açılınca gelmek istemiyormusun benimle dedi dedim asla öyle bişey yok ben seni sdviyorum yanında olmak istiyorum ama ailemi çok özlicem dedim oda ben seni ailenden koparmayı düşünmüyorum aşkım dedi 2 haftada bir getiricem söz dedi...ailen bize gelir dedi bizde kalır dedi sen bunları düşünüp moralini bozma dedi biraz olsun rahatladım...hepimiz için hayırlısı olsun barbim ya banada içimden sizinde bu yaza nişanınız olucakmış gibi geliyorr...
Selamlar yavrular....
Canlarim 2011 in korkularimi sardi sizi ... Yapmayin boyle tutim sen bunun hayalini kuruyordun bebegim ...insallah kavusacaksi. Ve annenni babani aileni sIk sIk goreceksin ..
Barbisim senn icinde hersy netlesecek bebegim inan kafan daha net olacak ozaman ...
kuzularım bende yorum yapmak ısterdım ama suankı psıkolojımle destek yerıne kostek olurum o yuzden bısey demeyeyım
sabah kötydüm selayım ,xzgim şimdi daha iyiyim çok şükür duygu patlaması yaşıyorum arada ağlayıp arada kahkaha atıyorumkafayımı yedim ne ....
barbişim yarın aşkım erzuruma gidiyor enişteye selam yollasınmıheheheeh
ben de yorum yapamıyorum ezgim gibi
yoksam sizi dövebilirim şu psikonuzdan ötürü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?