- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #1.921
1 saat burdayim canim okudum muhabbetinizi, izin aldim 1 saat dedim laptop senin tapulu malinmi :))
barbi canim yaa ne güzel oooh sevgilinide koluna takmisin eglenmisin yakisir... söyle bakip bakip imreniyorum bazen yaa sizlere..
xzgim senin yesilköy takintin eskilere dayaniyor galiba anladigim kadariyla ..
barbim 177 sayfaya bak resimlerimizi koydum oraya
sen ve senınkıde var:)
walla bende nedenini çok iyi bilmiyorum
sercan yasakladı bana sevmediği kişileri görürüm falan diye
eski üniden normal arkadaslarımla karsılasırım konusurum diye bile ödü patlıyor
walla bilmiyorum nerde neyi cekti sehirdısınada cıkıyorlar ordan yada en sn darıcayla forum ist gitmişti
sagolsun annem hiç evde durmaz,kardesimi gönderir cıkar dısarı gonlunce gezer dolasır:)
ayy yok barbim bizimkisi sadece oyun oynuyor bilgisiyarla karsılıklı
ne kadan eglenceli bilemeyiz ki bazen saatlerce oynayabiliyorrr sempatiksalakcinni
o resimlerde benim dekoltede süper :)
ya kizlar size bisey diyecegim ben o siyah elbiseyi aldim ya ama benim kalca kemigimin tek tarafi biraz daha disarda duruyor egrilik oldugu icin omurilikte ama bu tür kiyafetler hosuma gidiyor biraz o kafama takildi cokmu dikkat ceker acaba diye ??gerci benimki yoooo belli olmuyor güzel oldu dedi ama yinede kuruntulaniyorum
annelere bak internetci world cu :)
allahim su faceteki oyun bagimlilarini hic sevmiyorum :))))))
bizim ev su bir kaç hafta çok karışık olucak
oturma odası salon ve annemlerın yatak odası persembe yada cuma gunu kamyon gelicek alıcak yazlıga gıdıcek esyalar
haftaya pazartesı salondakı parkeler yenılenıcek panjurlar ve camlar sokulcek gunler surucek
giden takımlar daha yapılıyor ne zaman geliceği belli değil annemler yer yatagında yatıcaklar:)))
annem yazlıga goturucem senı dıyor bu sene,bir haftadan fazla kalırsam cınnet gecırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?