• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

günaydın canım
buraya pek kimse takılmadığından bende sürekli burda olamıyorum
ama bu konuya abone oldum, mesaj yazarsanız bana hemen uyarı geliyor
dönüyorum topiğee..

irmik tatlım güzel oldu ama accuk şekeri az olmuşş sempatiksalakcinni

az sekerli iyi olur cok kilo yapmaz :)))

barbicim sen saclarini acik renge boyayan birisi olarak sana fikir sorayim ben saclarimi hep siyaha boyadim ya siyah yada mavi siyah ama baska renk denemek istiyorum.. acik bir renk yapsam ozaman kaslarim ne olacak cok sirtarir :))
benim saclarin normal rengi kahve ama kaslarim siyah .. hadi bakir yapayim yaz icin diyorum ama ozaman kaslarim kalacak siyah igrenc duracaktir kesin .. kaslaridami boyatsam ne etsem ??

Selayhus canim kaslarinida boyatman gerekir. ama bu cok büyük sorun olmaz.
yanliz yüzünü sacindan daha SIK yikadigin icin daha cabuk akar boyasi. ka$ boyasini tazelemen gerekebilir

selayhusum aşkitonun dediği gibi kaşlarınıda boyatman gerekir
aynı sorun bendede var
genel itibariyle açık tenli , az tüylü biriyim :)))
ama kaşlarım koyu renk ve ben kendime bir şişe oksidan aldım 3-4 tl bişey hemde şişedi
kaşlarım koyulaltığı zaman vuruyorum oksidanı açılıyor
çok basit bişey , iş sadece ona kalsın yani

askito canim oksidan = haarbleichmittel demi ??

sagol barbim bende öyle yapayim bari

heralde bu canim :)) bende tam emin olamadim türkiyedeyken de hic kullanmadigim icin cikartamadim tam olarak ne oldugunu ama normal saclari sarartmak icin olan seyse odur , kuaförler falanda saclari acmak icin kullaniyorlar ,

selayhus evet canim.
haarbleichmittel ya da blondier creme deniyor.

ama ben senin yerinde olayim. siyah saci o kadar acmazdim. istersen bir kac balyaj attir ..kirmizi fln hos olur.hem saclarinda cok yipranmaz.

siyahi acmak cok zor. bende siyah istiodum boyamadi kuaförüm. dönüsün olmaz dedi.
koyu kahve boyadim. benimkilerde platin sarisiydi önceden

yok canim sacimi o kadar acmiyacagim barbicigimin dedigi oksidan omu diye merak ettim su kasina sürdügü saclarimi bakir rengi istiyorum, benim normal saclarda siyah degiller diplerin rengi acik uclara dogru siyahlasiyor boyadan dolayi. zaten kuaförde yaptirmayi düsünüyorum ilk boyayi, kaslarida onlara bi sorarim yine , ama siyah kasa simdi o bleichmitteli sürsem alabula olmaz demi dalmacyalilar gibi :)) alimallah

bakırada dönmek baya yıpratcak saçını
yavaş yavaş dön bence kuşum hee ne dersin
önce kumrala kahveye falan dön sonra
dahada açıp bakıra dönersinn

barbim bakir kumraldan koyu len :)

bakir dedigi koyu karamel olsa gerek

ashlee_simpson032908_nc.jpg

na büle bisi :)

:) anacım senin eklediğin bakır deeelllll
parçala bilgisayar kasasını bak bissürü bakır tel olacal orda
bakda gör rengi kaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni

tamam tartismayin :))) ayy bugun ne komiklikler oluyor yaa :))))))))))) gül gül ölcem
1 nisan 12 den sonra barbim 2 saat var ama :D:D
ben askitonun bakirina boyuyayim o biraz daha koyuymus , sonrada senin bakira boyarim barbim..
askitom elleme bilgisayarina bacim :)

tencere bakirin kara onunku ondan kara

hahaha ayyy
koyu bakir benimki :))))))))

üff barbii allama yordun len.. bak simdi cevap yazsin.. hangimizin bakirini kastetmis kendüsü :)

selayhus hayır önce benim bakıra boyaaaaaaa :roflol:

arkadaş erken girmiş olsa gerek 1 nisana
antartikadan falan katılıyor sanırım aramıza ondannn :roflol:

Back
X