• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

aminnn benimkisi meslegımı degıstrıdıgım halde,suan askerde diye calısmadıgım halde,her telefonu actıgım ona karsı hep sevgıdolu oldugum halde bazen soruyor yıne bana sewıyomusun,omur boyu sevıcekmısın vs dıye.anlayamadı onu bı annenın cocuguna olan sevgısı gıbı sonsuz sabırla kosulsuz sevdıgımı:(

seni kaybetmekten korkuyor ne yapsın cnm...rabbim bozmasın mutluluğunuzu :Saruboceq:

bende arkadasin zoruyla alisan konserine gittim :))) orda oturarak izliyorduk konseri alisanin parlak gri bir takimi vardi hic unutmam :)))) varya varyaa diyordu..
benim kocisimde karsimda oturuyordu orda tanistik sonra msj falan aramalar karsilikli.. bulusmalar bu olay tam 1999 da oldu hee milattan önce :D sonra iki sene ciktik sonrada iste nasipmis evlendik

bende arkadasin zoruyla alisan konserine gittim :))) orda oturarak izliyorduk konseri alisanin parlak gri bir takimi vardi hic unutmam :)))) varya varyaa diyordu..
benim kocisimde karsimda oturuyordu orda tanistik sonra msj falan aramalar karsilikli.. bulusmalar bu olay tam 1999 da oldu hee milattan önce :D sonra iki sene ciktik sonrada iste nasipmis evlendik

wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu maaşallahhhhhhhhhh allah bozmasın:Saruboceq:

Amin kuzucum ewet o korkusunu hala atamadı cocuk:D otobanda ındır benı gıdıcem,tekırdagda sabah 5de ewı terketmeler,orda surda burda asılesıp gıtmeler falan atlatamıor korkusunu artık yapmadıgım halde:D

ay yazık kız askerde ya birde daha çok korkuyordur senden uzakta,kafasında kuruyordur yazık ya ay benimkide kesin senin ki gibi olcak bana daha askere gitmeden beklicenbeni bırakmıcan dimi diyor...:1shok:

melinda hosgeldin kiz :))

kizlar alinti yapmadim.. benim ki cok ta cesaret isi denemez.. mecburiyetten..
yani ya o memelerle mutsuz gezecektim.. ya da ameliyat olacaktim..

selayhuscum canim 2nci cocugu bekleyemeyecek kadar kötü hissediyordum kendimi.
bi de az cok bilirsiniz bakimima.. kilik kiyafetime düskün birisiyim, ve onlarla mutsuzdum..
piskolojimi bozuyordu.
neise oldu bitti sükür.
emzirme konusuna gelince. dokorum özel bir ameliyat teknigi kullandi. eski hali gibi bol olmasada.. sütüm gelecek ve emzirebilecegim. zaten ben ilk cocugumuda cok emziremedim. 2 bucuk ay falan .. o da cogu zaman pompalayarak..

bu resimde barbie teyzemiz icin..
belki kardes yapmaya heveslendririz :)
2nixh1i.jpg

bende gıdı ameliyatı olmak istiyorum
sağolsun annem sadece tipimi kendine benzetmekle kalmamış
gıdısınıda benzetmiş
çok çok fazl ayok ama ben yinede yaptırmak istiyorum sinir oluyorummm
ama cesaretim yok ki benim ameliyataaa

Son düzenleme:
gecmis olsun melinda .. allah beterinden saklasin canim.

barbiecim senin ne kadar gidin olabilirki? benimde cikti azicik kilo aldim trde :))
ben senin yerinde olsam yaptirmazdim.. hem parana yazik hem kendine..

ya küçücükbile olsa canımı sıkıyo aşkitom ya taktımmı takıom valla..
yaptırmaya cesaretim yok zaten
anca lafta kalır benim o gıdıdan kurtulma sevdammmm

bu arada sen hayrabollumusun kızz???????

Back
X