• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

tünaydin ballarim kaymaklarim...bugun cok uyumusuz birazcik oglusumla hala pijamalarimlayim..
Dün gece birazcik kötüydüm , oglum koltuktan düstü kasinin üstünde morardi sisti cok üzüldüm ya..
Allahtan simdi düzeldide birazcik rahatiz.

Öptüm hepiniziii

olsun cok uyumak ıyıdır:))) gecmıs olsun canım uzulme olur boyle kucuk seyler Allah daha buyuklerını vermesin balım

gecti bile teyzesi kosturup oynuyor simdi yine :))
ayy ne güzel oraya yaz geldi istanbul bahardada daha bir güzel olur ayhhhhhhh icim kötü oldu..

kiz diger topikte dogru seyi alinti ettim :d o edep yahu bize gelmistir kesin :)))

abowwwwwwwwwwwwwww twetty ne yazdin kiz nickinin altina utanmasss :))

:sinifsinif:

tutiii ne zaman tasindin kizz abd yeee
hangi eyaletindesin :D:d texasmi , floridami

Son düzenleme:
kızlar canlarım selamlar:))
dun gecem cok kotu gectı usuttum herhalde mıdem bı kotuydu atesımde vardı sercanımı bgn web camdan de olsa gordum ya keyfım yerıne geldı cok ozlemısım ya oysa daha bı hafta olmadı onu gorelı:(

aşklarım merhaba
bi saatleri tuttutamadık ha burda
bugün sınavım vardı fena ddeğildi
xzgim geçmiş olsun balım
he bide beklenen gün gelicekse çekilen çile kutsaldır diiyim sana bi teselli etmek babındaaa:)

kızlar canlarım selamlar:))
dun gecem cok kotu gectı usuttum herhalde mıdem bı kotuydu atesımde vardı sercanımı bgn web camdan de olsa gordum ya keyfım yerıne geldı cok ozlemısım ya oysa daha bı hafta olmadı onu gorelı:(

Allahim su kizcagazi biran önce sercanina kavustur yarabbim
hep mutlu olsun ondan sonrada :)

gecmis olsun bu arada canim umarim sercanin doping olmus ve simdi iyisindir..

Disariya ciktim yavrusumla ekmek mekmek almaya pazartesi tatil burda paskalya o yüzden ac kalmayalim diye kosturdum :))

Kadinim iste anac kaydirigubbakcemile

benim sözleyeceğim her seyı sızler soylemıssınız canlarım banada kocaman bir Amin çekmek düşer:)
paskalyada yumurta boyayıp yumurtamı topluyordunuz canım ben kucuktum tam hatırlamıyorum ama Almanya'da böyle bir sey yapmıstık sankim

evet canim böyle biseyler yapiyorlar yumurta sakliyorlar cocuklar arayip buluyor boyali boyali yumurtalari, birbirlerine paskalya tavasi seklinde cikolata hediye ediyorlar, bizim alt komsuda (en alt komsu ) selimin bebek arabasinin icine koymus :)
durun size resmini koyayim

Back
X