- Konu Sahibi BarbieveKen
noldu askm neden burdasın hatırlamadımı yoksa:S
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
taylan geliyor cnm istanbulaopuyorumnanaktan
![]()
ahana buda barbiem...malum çalışan hatun
bakalim xzgim bende sabirsizlikla bekliyecegim aksami :)
6 kaynim 2 si bekar sadece , 3 ü tr 3 ü burda
artik kalkiyorum ben üzerime düzgün biseyler giyineyim malum bugunki ev halimi gördünüz .)))
hepinizi cok öptüm , eger benimki unuttuysa görüsürüz zaten aksama unutmadiysa görüsemeyiz bu aksam
yarin kacta yatacaksin hastaneye ???? sabah insallah görüsürüz tekrardan eger görüsemezsek biran önce dön aramiza canim cok öptüm kizlar hepinizi.
tuti canim uygun vakitte hepinizi karikatürize edecegim ( sezen sarkisi gibi oldu buda )
beni karikatürize etme benle oynama :)
barbi hanim evine gecti kenini bekliyor heralde öpüldün barbicikk
benden selam olsun ...
sabah 7 bucukta gıdıcem canım 9da amelıyat olucam,hastanede kalıcam.ilk gece buraya gıremem herhalde..gelene kadar kendıne ıyı bak bıtanecımmm cok ama cok guzel zaman gecırın gecenız kısa surmesın sekerım:))
barbim bu sorum sana tatlım...
sende çıt çıt kullanıyordun sanırım cnm benimde 3 parça biri 3 lü diğerleri 2 li olmak üzere 3 parça çıt çıtım var fakat çıt çıtlarımın rengi bal sarısı olduğu için kullanamıyorum boya alıp evde kendim boyasam platin sarısına nasıl döndürebilirim bir fikrin varmı canım kuaföre sordum 80 e boyarım dedi çok geldi bana 80 ya dip boyam geldi onu yaptırırım daha iyi...
hatirladi canim cünkü daha dün lafi gecmisti annemler burdayken...
ama bos hatirladi yani bir hediyesiz
ne derler ben biliyorum malimin huyunu :))
nerden bildin giii maixcim cuk oturdugunu :))
barbi bir teselli verdin yaa allah razi olsun :)
hepinize günaydin tünaydin bebekler
barbicik anlatilmaz yasanir deyip kivirayim bari :) anlatacak hicbisey yoktu cünkü normal bir gün gibi yedik ictik vs. vs.
barbiem; tamam canım dediğin gibi sorayım kuaför malzemeleri satan yerlere aradan çıksın....
saldırasım var kendime değişiklik yapmam lazım...
bu arada allah arkadaşının yardımcısı olsun benim gibi yol gözlüyor bizimkide THY yi zengin etti bazen promosyon oluyor uçak biletlerinde 49.90 oluyormuş önceden ayırtıyor biletini atlayıp geliyor 14 nisanda gelecekmiş allah izin verirse...
bende çalışmayı özledim ya ki benim işimde çok yoğundu sabahlara kadar tasarım yapıyordum ajansta sonra reklam çekimlerine gidiyorduk çok ağır ama zewkli bir işti bakalım kısmet olursa iş bulup gircem tekrar çalışmam lazım sewmiyorum wde oturmayı...
sana kolay gelsin cnm hayırlı işler yeni projeleriniz için...