Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

warya seni bu son yazdığın şeyden dolayı çok iyi anlıyorum canım o zaman haklısın bende önceki ilişkimde çok acı çektim 15 ay askerliğini bekledim v.s v.s ama huzur vermedi bana ve ayrıldık şimdiki ile ilişkiye başlamadan önce bana huzur verceksen benimle ol yoksa ben ilişki istemiyorum dedim bende artık huzurum istiyorum kolumu kaldıracak gücüm yok bir erkek için doğru kararı en iyi sen verirsin cnm huzur yoksa o zaman boşver canım ya daha yaşın çok genç kimler gelir kimler geçer...hayırlısı olsun balım...

bende öyleydim oncaki ilişkimde 15 ay bende beklemiştim ama çok acı çektim çook :umursamaz:

özcan öyle değil ama normalde iyiyim huzurluyum
ya onu sadece aşk olarak görmüyorum ben
onu herşey olarak seviorum bi arkdaş bi dost hatta bazen bi baba bi abi gibi bile
herşeyim olabiliyor aşkım olmasının yanı sıra
hiçkimseye açamadığım sırlarımı ona anlatırım
bilmiyorum evet kalbim kal diyor dayan diyor ama mantığım sen senden gidince neolucak diyooo

bende öyleydim oncaki ilişkimde 15 ay bende beklemiştim ama çok acı çektim çook :umursamaz:

onu herşey olarak seviorum bi arkdaş bi dost hatta bazen bi baba bi abi gibi bile
bilmiyorum evet kalbim kal diyor dayan diyor ama mantığım sen senden gidince neolucak diyooo

aynen cnm aynen ...
ama derimki ani karar verme biraz daha düşün balım.en sağlıklı kararı kafan rahatken verirsin aşırı sinirli olduğunda her insan yanış karar verebiliyor biraz daha düşün canım herşey umarım daha güsel olur senin için...

bak ne guzel yazmıssın canım,sonucta bunlardan önce başka ilişkilerimizde oldu ama onlar sadece sevgili değil en yakın dostumuz,sırdaşımız,ailemiz olabildimi? bunu yakalamak cok zor,suan yorgunsun,kırgınsın.belki birazcık kenarda dinlen ama bence bunları elının tersıyle ıtme..saygı olayına gelınce bu konuda bende cok hassasım,bende işe yaramıstı sende bilmiyorum ama o suan saglıklı dusunemıyor onu sılkelemelısın,dusunduklerını soyle kırıldıgını bunun cok uzucu bırsey oldugunu ama artık kabul etmesı gerektıgını guclu olmasını uzulmek yerıne savasmaya calısmasını artık her ne dusunuyorsan soylemelısın askım,belki sılkelenınce kendıne gelır ondan sonra cekılırsın kabuguna kuzum ama suan sakın bır seylerı tamamıyle bıtırme derım ben..ask oyle bir sey ki işte sen senden gitsen bile sana her seyı unutturuyor,dunya yıkılsa mutlulugunu bozamıyor,emeklerın ıcın,askın ıcın sabret canımınıcı

Mutluluğumu sahte kelimelere satmıyorum. ben hak edenlere armağan ediyorum. Ben kırdığım her insanın gönlünü almayı biliyorum Gönlü bile olmayanlardansa artık özür di-le-mi-yo-rum..Sadece teşekkür ediyorum,siyahın yanında beyazın nasıl durduğunu bana gösterdikleri için. Artık değeri olmayan insanlara çok değerli vaktimi harcamak ıstemiyorum... BAĞIŞLAYICI YÖNÜMÜ MEŞGULE VERDıM.

bugün facede gördüm bu yazıyı çook beğendimmm

Son düzenleme:
ben geldim hiç keyfim yok ama o kadar açım ki mutfaga bile gitmek istemiyorum...

tadım tuzum yok bugün sürekli uyumak istiyorum bizimkindende ses çıkmadı bugün uyuyormu ne ???
barbim güzel kelimeymiş bağışlayıcı yönümü meşgule aldım heyttt...

günaydın tuçem

ne yazmış ne yazmışş
kapıcılar kralındaki meraklı apartman sakinine benzedim
seyittt neciymiş neciymiş sempatiksalakcinni

amann yazmış işte bişeyler soğuk nevalece neyseki düzeldi aramız...
seyittttttttttt kimciymiş neciymiş ????

iyi akşamlardan gireyim ben olaya:)))
anca gelebildim kuzularım,selayhus nerde dun hıc goremedım onu?

selam cnm bende hiç görmedim canım bugün...
bilmiyorumkismile

amann yazmış işte bişeyler soğuk nevalece neyseki düzeldi aramız...
seyittttttttttt kimciymiş neciymiş ????

selam cnm bende hiç görmedim canım bugün...
bilmiyorumkismile

sanane be meraklı karı diyordu seyitte ay ne güzel filmdi sempatiksalakcinni
aranız düzelmiş ya ohh gerisi boş
çok sevindim cnm sempatiksalakcinni

xzgicim nasılsın hayatım
bende görmedim selayımı nirlerde acaba CADIARZU

ne kasvetli bir gün...

arka bahçede yeni doğan kedi yavruları bu akşam terketmişler bahçeyi ne çok içim acıdı ya ağlamamak için hala zor tutuyorum kendimi o kadar tatlılardı ki bebek kediler daha yürüyemiyorlardı bile nasıl gitti 6 tane kedi anlamadım ki ???
başkası alsa imkansız bahçeye apartmanda oturanlardan başkası giremez...çok içim acıdı...
ki kedileri sevmem ama yavru yada bebek oldumu o an bittiğim andır...

yada ben üzülecek bir şey arıyorum....
başım felaket ağrıyor bugün allah hayır ede inşallah sizde yoksunuz ???
selayhus yok meydanda...
xzgim senlede karşılaşamıyoruz ne zamandır,barbim bugün uğramışsın ama denkleşemedik =(

tutim sen neden bu kaday içlisin bakem
sadece kedicik yavrularımı üzdü seniiiiiiiiiiiii

aslında o değil başka birşeyden sanırım ama kedi yavrularıda üzdü beni...bugün çok kötü bir gün hemen bitsin istiyorum...
uyumak istiyorum öğlen uyudum uykum gelmiyor şimdide bakayım dedim size yine yoksunuz
:gitme::1no2::çok üzgünüm:

aslında o değil başka birşeyden sanırım ama kedi yavrularıda üzdü beni...bugün çok kötü bir gün hemen bitsin istiyorum...
uyumak istiyorum öğlen uyudum uykum gelmiyor şimdide bakayım dedim size yine yoksunuz
:gitme::1no2::çok üzgünüm:

noldu hayatım?
ben işyerinden msne giremiorum
burdan öğrenicem mecburen, meraktan çatlarım yoksaaaa??

bu arada günaydın kızlarr
xzgi, selay nerdesiniz yahuuuuuuu
bi hayat belirtisi virinnnnnnnnnnnnnn sositososito

noldu hayatım?
ben işyerinden msne giremiorum
burdan öğrenicem mecburen, meraktan çatlarım yoksaaaa??

bu arada günaydın kızlarr
xzgi, selay nerdesiniz yahuuuuuuu
bi hayat belirtisi virinnnnnnnnnnnnnn sositososito

barbim benimkiyle aramız fena bozuldu kısa ve öz anlatıyım detaya gerek yok anlaşamıyoruz bazen...ama benden gidiyor bazı şeyler böle canım benim...
hakikaten nerde bu kızlar yaaaa
aklinialirimsmile

bir sen bir ben kaldık koca topikte boshayallersmile

barbim benimkiyle aramız fena bozuldu kısa ve öz anlatıyım detaya gerek yok anlaşamıyoruz bazen...ama benden gidiyor bazı şeyler böle canım benim...
hakikaten nerde bu kızlar yaaaa
aklinialirimsmile

bir sen bir ben kaldık koca topikte boshayallersmile

sende bendensin heee
bu kadar kader ortağım olma be tutim yaaaaa -tatlicadiarzu-
merak ettim şimdik ne etti sana bu avukat beyyyyyy

kızları saymıorum ztn iice unuttular bizi :mymeka:

kızlar selamlar
çok özledim valla sizi..selayhus nerelerde çok merak ediyorum noldu acaba?internetleri falan mı kesildi?
doya doya internete giremiyorum kızlar yatarak girmek zorundayım,belim çok ağrıyor uzun süre kalamıyorum..
cumartesı gunu pansumana gıttım doktor bana dedı kı,ayağını yukarıya kaldır bır karıs on sanıye havada tut sonra ındır,ayagını kır bide dedi..ben yapamadım dusunebiliyomusunuz kızlar sag ayagımı yonetemıyorum ben basla aglamaya..sanıyordum kı amelıyat yuzunden yapamıyorum..bır bucuk aydır hemen hemen yatıp dızlık kullanınca kaslarım ıyıce zayıflamıs..acından olsende yapıcaksın dedı doktor hırs yaptım baya bır ugrastan sonra artık ayagımı kendım kaldırabılıyorum Allah'ıma binlerce kez sükürler olsunkı,kaslarımı calıstırmak için sag ayagımada basmaya basladım tabı agırlıgımı koltuk degnegıne verıyorum..sınırlerım fazla gergın ve hassasım herseye aglama potansıyelım var kı ben kolay kolay aglamam:)
senı anlayabılıyorum tutım kedıcıklere bende uzuldum:( barbım sen nasılsın ne var ne yok?
kızlarrr benım ıcın hoplayıp,zıplayın kosun :)

ezgicim salma kendini hayuatım sen yaparsın, halledersin
zaten kaslarının zayıflamış olmasından dolayı doktorun söylediğini yapamamanda bişey yokii zamanla geçicekkk
sen psikoojini bozma , herşey düzelicekkk yakında Allah şifa versin bir an önce
benim koşup hoplayacak moralim yok be aşkım ya
özcanla kötüyüz çokk kötü , tutimde taylanla kötü
ikimizde depresyondayız unutuldukkkkkkkkkkkkk :gitme:

xzgim ilk yazdıkalarını okuyunca ödüm koptu sonradan içim rahatladı yawrum bol bol egzersiz yap dr ne diyorsa yap balım olurmu mümkün olduğunca dinlen sürekli yatma arada kalk kendini yokla ayaklarını kullanmaya çalış yani alışmasın kemiklerin hareket halinde olursan kemiklerin yerine oturur bir kaç güne bomba gibi olursun bebem hemen iyileş buluşalım sen ben barbie keşke selayımda olsa havalarda düzeldi gidelim bir yerde oturalım muhabet edelim...
selayhusu bende çok merak ediyorum ya belkide dediğin gibi xzgim interneti falan gitmiştir...

barbim walla kaderimiz aynı he bizimde aramız kötü ayrılıcaz sanırım ben aramızda hiç sorun yok sanıyordum ama sorun varmış meğer görmezden gelmişim bu sabah günaydın canım diye mesaj attı inan şu saat oldu mesajına cevap vermedim kırıldım çünkü...hiç bişey içimden gelmiyor kendimi bakıma vurdum tanrıçanın topiğinden tonik tarifi aldım onu yaptım bütün gün evde kendimle uğraşıyorum...eskileri yaşamak istemiyorum çünkü çok düşününce mideme vuruyor çook afedersiniz çıkarıyorum buda beni altüst ediyor bu yüzden düşünmemek için kendimi oyalıyorum ama çok şükür eskisi gibi kötü değil problemler ama her ihtimale karşı kendimi tutuyorum...rabbim hepimize sağlık sıhhat versin gerisi boş....
sizi seviyorum....

Son düzenleme:
Back
X