- Konu Sahibi BarbieveKen
xzgim ilk yazdıkalarını okuyunca ödüm koptu sonradan içim rahatladı yawrum bol bol egzersiz yap dr ne diyorsa yap balım olurmu mümkün olduğunca dinlen sürekli yatma arada kalk kendini yokla ayaklarını kullanmaya çalış yani alışmasın kemiklerin hareket halinde olursan kemiklerin yerine oturur bir kaç güne bomba gibi olursun bebem hemen iyileş buluşalım sen ben barbie keşke selayımda olsa havalarda düzeldi gidelim bir yerde oturalım muhabet edelim...
selayhusu bende çok merak ediyorum ya belkide dediğin gibi xzgim interneti falan gitmiştir...
barbim walla kaderimiz aynı he bizimde aramız kötü ayrılıcaz sanırım ben aramızda hiç sorun yok sanıyordum ama sorun varmış meğer görmezden gelmişim bu sabah günaydın canım diye mesaj attı inan şu saat oldu mesajına cevap vermedim kırıldım çünkü...hiç bişey içimden gelmiyor kendimi bakıma vurdum tanrıçanın topiğinden tonik tarifi aldım onu yaptım bütün gün evde kendimle uğraşıyorum...eskileri yaşamak istemiyorum çünkü çok düşününce mideme vuruyor çook afedersiniz çıkarıyorum buda beni altüst ediyor bu yüzden düşünmemek için kendimi oyalıyorum ama çok şükür eskisi gibi kötü değil problemler ama her ihtimale karşı kendimi tutuyorum...rabbim hepimize sağlık sıhhat versin gerisi boş....
sizi seviyorum....
ezgime verdiğin öğütlere aynen katılıyor noktamı koyuyorum...
tuğçem hep hayır desede sana hayat , hep hayırlısı de sen hayata inat..
bazen görmediğimiz küçük şeyler bir buz dağı olarak karşımıza çıktığında şaşırıp kalıyoruz
ama işte o zamanında önemsemediğimiz görmek istemediğimiz şeyler birikiyorda birikiyor.. hepimizin başına gelende bu değil mi zaten..
sen herşeyden önemlisin ve sağlığın tabikide
herşey gelir geçer geriye sen kalırsın
evet acını üzüntünü çek gerekirse zırlaya zırlaya ağla( ben öyle yapıorum çoğu zaman)
ama kendine zarar verme , kendine dokunma bi tek
şurda sizi çok kısa bir süredir tanıyorum ama hepinizi çok seviyorum
ve herşeyden önemlisinizzzz a.s.