Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

doğru diyorsunn güzel kuzum ama elbise konusunda ona hak veriyorum biraz fazla açık herzaman arabayla gelmiyorum otobuslerede biniyorum çünkü,bir de önceden ben çok rahattım hep düşük bel giyinirdim şimdi kendim rahatsız olmaya başladım onun bana dediği şu sadece göbeğin ve göğüslerin görünmesin yeter..bilmiyorum nişanlılık psıkolojısımı bende zaten oyle gıyınemıyorum artık..ama gondermeme konusunda abartırsa falan tepkımı koyucam.ya benim bil kafayı yedı sureklı ınternetım kopuyor ve aramıyor yenıden baslatmam gerekıyor sınır oluyorum.
sen şimdi bana yakın bir yerde mi oturuyorsun kuzum,görüşelim kısa zamanda.dizlerimin iyileşmesini beklemeden gel bize kahveye dicem olmıyacak hiç tanımadıgın bırının evıne gitmek olmaz:) ben iyileseyım dısarda bulusuruz,tutıyede uygunsa taksıme gıderız istiklal caddesinde bi boy yururuzzz:))) body shop ve lush onunden gecerken benım gozlerımı kapatın ama :)

ya kızlar ben bir şey sorucam size,şimdi ben kortizon iğneleri aldım ondan sonra yanaklaırmda ve cenemde tuyler cıktı baya bır,yatıp kalkıp bakıyorum dokuldulermı dıye cunku sıskınlıgım gectı o sıvılceler gectı bır tuyler kaldı bır de hala bacaklarımda falan pul pul dokuluyor sankı gunesten yanmıs soyulmusum gbı..dıkıslerımı aldırmaya gıttıgımde cılt doktorunada gosterıcem ama dokulurmu kızlar bunlar yoksa epılasyona mı kaldım:(

ezgim 24 nisanda bakırköyde buluşuoruz tanrıçanın topikinden kızlarla ben tutiyede haber vermeyi düşünüodum, senin rahatsızlığından dolayı teklif etmedim ama aşkım ben seni gelir alırım taksiyle gider döneriz olurmu ??

canımsın benim gelirim derim gelemem,gelmem derim gelirim o zamana kadar kendime gelirsem gelirim.sankı suan gelmıcekmısım gıbı hıssedıyorum eger gelemezsemde zaten bır dahakıne bulusuruz msn acıkmı kuzum senın facede ekleyelım bırbırımızı

canlarım eve geldim size uğrayayım dedim ...
çok yorgunum bugün adanalı ile gezmediğimiz yer kalmadı....

öncelikle;
barbim bugünkü kombinin maaşallah çok güzel...akkibilerin çok tatlı enes bizim burdada var çok uygun fiyatları...
bende taşlı düz taban sandalet istiyorum parmak arası olanlardan...
selayhusum seninde bugünkü kombinini çok beğendim canım üstündeki bluzlar çok hoşuma gidiyor tiril tiril ohhhhh...
xzgim kuşum yüzündeki tüyleri cildiyeye göster bebem sakın alma belki kendiliğinden dökülür ama muhtemelen dr sana bir ilaç yada krem verir bence...

bana gelince adanalımla güzle bir gün geçirdim çok özlemişim o kadar zor ki ayrı şehirlerde olunca ağustosta askerim geleyim hemen adını koyalım söz-nişan- bir kaç ay sonra nikah yada kır düğünü yapalım dedi sen gelinlik modellerine bak şimdiden dedi...

bende havadisler bu kadar sizinle paylaşmak istedim...ama bugün aklıam geldiniz acaba bizim kızlar napıyordur dedim kendi kendime geçmişi okudum allaha çok şükür iyi olduğunuzu gördüm içim rahatladı..hep iyi olun canlarım sizi seviyorum...
müsadenenizle yatayım bende öptüm hepinizi...

dip not:
tatlım tanrıçanın topiğindekiler ile 24 nisanda buluşacakmışsınız xzgi gelebilirse falan diye benim taylan 23 nisanda ist. gelebilir tekrar o yüzden ben söz vermiyim tatlım...

tutim güzel bir gün gecirmene sevindim hafta sonunda kesin güzel gececektir oooooooh cifte kumrular gezin gezin...

xzgim tutininde dedigi gibi sakin kendin alma o tüyleri ben birtanesi almistim kazik gibi oluyorlar sonrananiknanik

barbim ask olsun yaww insan banada teklif ederdi bari :D / ayy kizlar bulusun valla benide anarsiniz

tutimm meleğim yazılarını bir çırpıda okudum,içim açıldı ne güzel haberler öyle..
yok canlarım kendim alırmıyım hiç manyamadım okadar:))) buarada kızlar ben epılasyona gidiyorum daha 2 seans olmasına ragmen bacaklarımın bır bolumunde cıkmadı,gobegımın sag tarafında tamamen cıkmadı daha 2 seansta bıde hehe:) ama ben acık tenlıyım bırde hep jılet yaptım o yuzden boyle mukemmel sonuclar alıyorum aman yıne nazar degdırmıyım :)

xzgi nasil yaa jiletle ben tüyler karariyor sertlesiyor diye biliyordum , bacaklarima hic jilet vurmadim oyüzden , ayy göbegine varana kadar epilasyon ne iyi yaa ,bende uzun süreli tr de kalip her yana epilasyon istiyorum delikafadulden
bacaklarima jilet vurmadim derken hep epilasyon yaptim kendim evde, canim sen lazeremi gidiyorsn epilasyon demisinde normalde epiden sonra cikiyorlar 1 aya kadar anlamadim ben

ben hıc agdayla alamadım acısına dayanamadım hep jılet vurdum oda daha sert ve sıyah cıkardı,lazer epılasyona basladım komple vucut ıste tuyler sert ve sıyah olunca etkısı cok daha ıyı oluyor.selayhusum sen amc tencerelerını bılıyormusun?

ya bende istiyorum epilasyonnnnnnn xzgim komple vücut ne kadar haberin vardır senin ??? ben artık uğraşamıyorum ya sıkılıyorum onları alırken...
ben neler istiyorum neler kızlar ah ahhhhhhhhhhh...

bugün evdeyim ben kuzular bugün benimkine izin verdim ablasıyla yeğeniyle geçirsin gününü onlarıda özlemiştir...

ama deli gibi alışveriş yapasım var ama hava bir garip ya kasvetli böyle...dışarı çıkasım yok...

xzgim naaapiim sen gitmisin dün haber vermeden bende oraya takildim kiskandinmi kizz.
canim o sordugun marka ünlü bir marka ii tenceleri var diye biliyorum ama ben kullanmadim benimde acil tencere almam gerekiyor ceyizimdeki tencerelerin kapaklarinin kulplari koptu yaa tencelereler kendileri iiyiler ama ne yapayim ben kapaksiz tencereyi ....

tutii canim benim bende bugun seni destekliyorum cik cilgilar gibi yap alisverisini ........ benim yerimede yap bugun ... disarida hava nasil olursa olsun bizim havamiz iyi olsun.. ben cocukken tele10 diye bir türk kanali vardi orda ki havadurumu sunan spiker ne güzel derdi böyle :))) nostaljik yaptim birazcik.

kıskandım vallaha,kuşumm ben kahvaltımı ettim geldim offline gözüküyorsun diye bir şey yazmadım sana,annem bana o amc tencerelerinden sipariş verdi teyzeme şimdi kampanya yapmışlar set halinde bir sürü hediyeside var ama ben resimlerini dahi göremedim çok merak ediyorum,özelliklerini biliyorum biraz,buharında pişiriyormuş,çok kısa sürede yapıyormuş falan diye ama tiplerini çok merak ettim
tutimm için açılsın diye sana pembişle yazdım,benim ahh dışarı çıkıp neler neler yapasım var da:) yarın sercanın amcasının kızının mevlutu var,yeni bebeği doğdu karşıda oturuyor hatta önceden ataşehir deydi şimdi nereye taşındı bilmiyorum daha yeni taşındılar,onlara gidicem iki değişik insan yüzü görücem,hasret kaldım :ecrin_bebek:
epilasyona gelince bizim evin orda gidiyorum kampanya yapmıslardı peşine 600 du komple bacak,koltuk altı ve genıtal ben yuz mılyon daha verdım gobek ve gogusude kattım ama peşin alıyorlar parayı ilk seansta,taksite girince fiyat baya bir ucuyor,hala kampanyası kaldı mı bilmiyorum birde yanında başka bir yer daha var orasıyla sürekli rekabetteler

xzgim senin asagidaki gelinle damat varya hergün birazdaha yaklasiyor :)) senin yerine ben sabirsizlaniyorum ne az kaldi yaa kavusacaklar

evet evettt ama bir terslik var be canım ben o son günüde sayıyor ben 29 dayım:)
inşallah eylül'ün 25inede nikah tarihimi bulurum lay lay lomm

Back
X