- Konu Sahibi BarbieveKen
doğru diyorsunn güzel kuzum ama elbise konusunda ona hak veriyorum biraz fazla açık herzaman arabayla gelmiyorum otobuslerede biniyorum çünkü,bir de önceden ben çok rahattım hep düşük bel giyinirdim şimdi kendim rahatsız olmaya başladım onun bana dediği şu sadece göbeğin ve göğüslerin görünmesin yeter..bilmiyorum nişanlılık psıkolojısımı bende zaten oyle gıyınemıyorum artık..ama gondermeme konusunda abartırsa falan tepkımı koyucam.ya benim bil kafayı yedı sureklı ınternetım kopuyor ve aramıyor yenıden baslatmam gerekıyor sınır oluyorum.
sen şimdi bana yakın bir yerde mi oturuyorsun kuzum,görüşelim kısa zamanda.dizlerimin iyileşmesini beklemeden gel bize kahveye dicem olmıyacak hiç tanımadıgın bırının evıne gitmek olmaz:) ben iyileseyım dısarda bulusuruz,tutıyede uygunsa taksıme gıderız istiklal caddesinde bi boy yururuzzz:))) body shop ve lush onunden gecerken benım gozlerımı kapatın ama :)
sen şimdi bana yakın bir yerde mi oturuyorsun kuzum,görüşelim kısa zamanda.dizlerimin iyileşmesini beklemeden gel bize kahveye dicem olmıyacak hiç tanımadıgın bırının evıne gitmek olmaz:) ben iyileseyım dısarda bulusuruz,tutıyede uygunsa taksıme gıderız istiklal caddesinde bi boy yururuzzz:))) body shop ve lush onunden gecerken benım gozlerımı kapatın ama :)