Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

bu kızın hiç işi gücü yok mu buraları karıştırmayı iş edinmiş kendine ya,ama bence de cevap vermeyin kızlar muhattap alındıkça daha çok uğraşıyor

gözlerim ela degildir tutim siyahtir ama yinede özle beni :1:
biem iyi seyirler sanada canim izleyin korku gerilimi :1:
günaydinim hanturksüm hosgeldiniz ciceklerim

hanturks boşver canım anmayalım hiç...
gnydn64 afiyet olsun cnm

hoşgeldiniz kızlar bende yatıyordum vazgeçtim biraz daha kalayım dedim....

allah kavuştursun o zaman tatlım bizim de erken evlenmemizin en büyük nedenidir uzak olmamız, yoksa daha dururduk yani, sık görüşebiliyor musunuz bari
kızlar size bişey dicem ben regl olcam ya bugün yarın regl iken saç boyanmaz diyorlar rengi tutmuyormuş doğrumu ???
evet öyle bilir herkes o yüzden kimse denemiyor galiba, sonucunu bilemiyoruz :1: kimyasal uyuşmazlık falan oluyor heralde hormonlardan dolayı bence riske atma acelesi yoksa bekle canım

hanturksüm sormusun simdi gördüm , öyle cook samimi degiliz ama lafladik tabikide :1: ama coluk cocuk hala alisamadim böyle gezmelere

kızlar yıldız tılbenın saçlarını gördünüzmü haha deminden beri gülüyorum kırmızı boyatmış yanlara kaynak yaptırmış ama kafasının arka kısmı kısa eşek kulağı gibi

hanturksüm sormusun simdi gördüm , öyle cook samimi degiliz ama lafladik tabikide :1: ama coluk cocuk hala alisamadim böyle gezmelere
kaydirigubbakcemile3 evet canım ben de çok sevmem öyle oturmaları amaarada iyi oluyor olsun değişiklik olmuştur. orda hava nasıl ya çok yağmurlu mu orası da

allah kavuştursun o zaman tatlım bizim de erken evlenmemizin en büyük nedenidir uzak olmamız, yoksa daha dururduk yani, sık görüşebiliyor musunuz bari

evet öyle bilir herkes o yüzden kimse denemiyor galiba, sonucunu bilemiyoruz :1: kimyasal uyuşmazlık falan oluyor heralde hormonlardan dolayı bence riske atma acelesi yoksa bekle canım

tatlım fırsat buldukça işlerden ayda 2 kere geliyordu ama bu ay gelemedi sürekli duruşmalara ve hacize gidiyordu...ama allah izin verirse ayın 30 da uçağa binip gelcek inşallah...

bende regl olcamda sevgilim gelcek bir yandanda düğünler var o zamanlara denk geliyor adetim olmadan boyatayım dedim saçımı ondan sordum cnmm

yar gelecek yar gelecek :1: bunu biyikli bir adam söylüyordu ismini unuttum :1: :1:

hanturks canim burasi 1 haftadan beiri yagmurluydu bugn günes acti birazcik temmuz ayina geldik nerdeyse dün kalerufer yaktim 8 dereceydi hava gece üsüdük valla
ama bu haftadan sonra iyi olacak diyorlar bakalim

yar gelecek yar gelecek :1: bunu biyikli bir adam söylüyordu ismini unuttum :1: :1:

hanturks canim burasi 1 haftadan beiri yagmurluydu bugn günes acti birazcik temmuz ayina geldik nerdeyse dün kalerufer yaktim 8 dereceydi hava gece üsüdük valla
ama bu haftadan sonra iyi olacak diyorlar bakalim

oooo baya sıcaklık düşmüş orda, burda da hava sıcak ama çok yağıyor ya hakkaten baharda takıldık kaldık yaz gelemedi bir türlü, heryerde böyle heralde o yüzden sordum ben de canım

Back
X