Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

meraba kıslaar, aşkı memnu başlamadan bi selam vereyim dedim duşa da giricem daha
xzgim hoşgeldin canım oh ne güzel dinlenmişsindir biraz kafanı dağıtmışsındır, mekan işinin çözümlenmesine çok sevindim canım holiday inn in resimlerini koymuştun çok güzeldi
barbicim fotoların çok güzel canım, kıs o mavili elbiseni de koysana ne giydine ayakkabılar falan çok hoşmuş valla
ayburcum eşarbını güle güle kullan canım bu da güzel ama önceki daha güzelmiş sanki yazlık cıvıl cıvıl renk geçişleri falan çok hoşmuş , e her kadında vardır heralde alışveriş çılgınlığı kendimizi tutmasak bütün parayı mağazalarda harcarız heralde kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
benim oturdugum binada yok canim sadece star ve atv var bide trttürk and kanal 7 :1:
birden alman kanallari
ancak internetten takip ediyorum aski memnuyu bide yaprak dökümünü bunlar eski evimdeyken vardi eski evdeyken bütün türk kanallari vardi ne kadar istersen orda dadanmistim bu dizilere simdi o kadar emek ettim sonunu getireyim diyorum :1:

yok bebegim bitsin öyle izlerim oglum yatmadi zaten onunla beraber top oynuyoruz at diyor atiyorum birazdan uyuturum ondan sonra izlerim

000200690jk.gif

barbım aksam 5den sonrada bana uyar bebegım
ayburum bu daha guzelmıs bence gule gule gıy
bnde aldıklarımı ceker koyarım bırazdan
hanturkum cok sagol bebegım ınsallah hersey guzel olucak
selayhusummm bosver sen bırak yaprak dokumunu okadar emek verdım dıyorsun bıtıreyım dıyorsunda yaprak dokumu 5 senedır devam edıyor bır 5 sene daha devam ettırırler :1:
bıhter oldu ayy cok fena oldum vedada off off cok kotu

bittimi kizlar dizi bende gidiyorum izlemeye ozaman amannnnnnnn
gelirim yine bisi isteyen olursa msn den ses etsin :1:

tamam askım hemen ızlede gel
bende hasta gıbıyım boğazlarım falan kotu halsızım herhalde klıma carptı
aksamustu geldıgımde kestırdım ama hala uykum varr :delphin:

kızlar ben geldim ama aşkı memnudan çıkamadım kaydirigubbakcemile3
merak ettim sizleri okuyamadım neler yaptınız bir ara bakıcam Şeniz

tutimle akşam facede karşılaştım bana dedi, niko ben de uçtum :1shok:
şok oldum akannehir hala sebebini bilmiyorum akşam eşim geldi devam edemedik kaydirigubbakcemile
o ne zaman gelir fisfisfis :gitme:

barbım senınkısı gbı kurdele war ama benımkısı lacıvert renklerı tam net cıkmamıs
kısa kollu badının rengıde mor
hırkanın rengıde toprak rengı ve krem

ezgicim aldıklarını güle güle kullan kuzucum hepsi birer harika
o lacivert sıfır kolludan bende alıcaktım o puantiyeli buluzumu aldğm yerden son anda unutmuşum ..

o zaman haftaiçiemi ayarlıyoruzz buluşmayı sizler kararlaştırın..??

nikommm hoşgeldin aretliğimm Allah kurtarmış kaydirigubbakcemile3

hanturksum yarında onları koyim o zaman bugun ne gıydıne seni mi kırcam :hulya:

seloşum hemn izlemeye geç hemen yrü kızzzzzzz

biz dışardaydık kenimle her zmnki mekanımızda izledik diziyi
tutişime mesaj attım ama şarjım bittiği için tlfnum kapandı hala kapalı birazdan bakcam cvp varmı ndie..

kızlar çok yorgunum yatıorummmmmm
iygecelerrrr :sm_cool:

Back
X