Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

inanılmaz canım sıkkın
şarköy resimlerini burcunun erkek tarafı görmüş biraz mutaasıplar, damadın halaları falan ağlamış sözde
burcu tlf açtı hemen sildim
çok kötü şeyler olabilir dio, ne olabilirki bu saatten sonra
çok üzgünüm çoook umarım köü bişey olmaz eyvahedigeldismile senağlama

tuticim çok sağol canım
barbicim hay allah çok üzüldüm damat bilmiyo muydu ki o biliyosa başkalarına noluyo ki ne saçma insanlar var ya

biemcim burcu barbinin kankası diyim burda değil tatlım facebooktaki resimlerden bahsediyor cnm...

selayhus ışıkların yanıyorrrrr yawrum gelmişsinnn

selam kızlar
ewe sımdı geldım ayaklarıma kara sular ındı
dun eklemıstım ya onları gıydım topuklu topuklu yurumek zorunda kaldım
bugun kucukyalıya gıttık kuzenımın mevludune
sercanla bulusucagımızı dusunmuyordum sonra bulusmaya karar verdık
annem benı mecıdıyekoye bıraktı ordan metroya bındım sıshanede ınıcektım
neyse taksımden sonra sıshane gelıyor sanıyorum yanyana yazmıslar
taksımde ınmedım bekledım herkesde geldı neyse
bı baktım gerı donuyor sonra kadına sordum osmanbeyde ındım tekrar metroya bındım
taksımde ındım orda ındım karsıya gectım sıshane metrosuna bındım
oldum oldum dırıldımm :1:
dugun ıcınde yenı gelısmeler var
yıne bu holıday ınn otelının topkapı subesı var ıstanbul cıty adı orayla konustum
hem daha guzel hemde fıyat olarak 5 mılyon daha uygun
herseyden onemlısı yerı daha yakın sercanlara cok uzak dıye holıday ınn aırport sercan cok ıstemıyordu
6 kasıma yerı dolu 30 ekımede 3 kısı opsıyonlu beklıyormus yarın arıcam kadını dıcem bız tutmak ıstıyoruz pazartesı parasını versek tutsak olmaz mı dıye ınsallah kabul ederler
bırde facede bıseye yorumlar yapılmıs bır resme ama resım yok ortada o ne kızlar?
smdı gecmısı okucamm opuldunuzzz

xzgim kıyama sana çokmu yürüdün bugün...
inşallah ayarlarsınız cnm o oteli...dilerim kabul ederler bence kabul edecekler...
bu arada barbinin kankası burcunun ve barbi ile şarköy resimleri vardı bir ara sanırım burcununkinin tarafı resimleri görmüş bira içerken falan ordan olaylar olmuş inşallah düzelir herşey...senin dediğin resimde barbiş bizi taglemişti sanırım o resmide kaldırdı barbiş...
bugün tek kaldım burda ya allah yolladı seni cnm...

canlarım ben yatıyorum çok uykum war çok uykusuzdum zaten sabahta çok işim var oje sürcem akşama sünnet düğünü var...
bugün buraya uğramayanlar alcam ifadenizi =)))
iyi geceler güzeller güzellerim....bye bye
:3:

deryacık başka zaman telafi ederim cnm çok uykum war gözlerim kapanıyor son anda mesajını gördüm cevap vermeden çıkmak istemedim her ne kadar tanışmasakta =)))

deryacık başka zaman telafi ederim cnm çok uykum war gözlerim kapanıyor son anda mesajını gördüm cevap vermeden çıkmak istemedim her ne kadar tanışmasakta =)))

Canım benim çok incesin kankimi ararken buldun topiğnizi
Barbiyle konuştuk burada o akşam o vardı
Bu aralar çok giremiyorum bende
Yoğunluğumu atayım tanışırızda
Sana iyi geceler canıma.s.

xzgim kıyama sana çokmu yürüdün bugün...
inşallah ayarlarsınız cnm o oteli...dilerim kabul ederler bence kabul edecekler...
bu arada barbinin kankası burcunun ve barbi ile şarköy resimleri vardı bir ara sanırım burcununkinin tarafı resimleri görmüş bira içerken falan ordan olaylar olmuş inşallah düzelir herşey...senin dediğin resimde barbiş bizi taglemişti sanırım o resmide kaldırdı barbiş...
bugün tek kaldım burda ya allah yolladı seni cnm...

hemde canım cıkana kadar
olsun tutım kendı sapsallıgımdann
karsıya gectım ya bugun hep yollara bakındım belkı tutımı gorurum dıye sempatiksalakcinni
bana zaten bır haller oldu mecıdıyekoyde falan yururken bakınıyorum belkı kkdan bırını gorurum dıye :1: :1:
okudum sımdı bebegım cok uzuldum ınsallah bır sorun olmaz
ama burcununkı bısey demedıkten sonra konu buyumez unutulur
burcununkı nasıl yolladı pekı tatıle ıkı kız basbasa ona sorun cıkarmadılarmı

Canım benim çok incesin kankimi ararken buldun topiğnizi
Barbiyle konuştuk burada o akşam o vardı
Bu aralar çok giremiyorum bende
Yoğunluğumu atayım tanışırızda
Sana iyi geceler canıma.s.

barbim o akşam nöbetçiydi heralde burda =)))tamam canım bekliyoruz en kısa zamanda tatlım iyi geceler allaha emanet ol emiopuyorumnanaktan

xzgim hahah ay koptum kendi halime birde sana tam çıkıcam yorum yapılmış cewapsız bırakmak istemiyorumda içim rahat etmiyor =))
yawrum ya küçükyalıda dayım oturuyor benim biliyormusun hahaha yerim senin etrafa bakan kafanı ben...ama bugün o tarafa gelmedim cnm neyseki bir gün karşılaşıcaz illaki
bilmemki xzgim burcununki izin vermişki gitmişler neyse güzel capon balığım çok öperim yanacıklarından ben artık gideyim yığılıp kalmadan buralarda sende uyu dinlen çok yorgunsundur bebem...

tamam bebeım bende cok erken kalktım zaten
2 tanede ayran ıctım sızdım sızıcam :1:
elbet kader sewenlerı bulusturur tutısımmm
ıyı geceler melegım
yarın ben sarıyere gecıcem aksam gelırım aksam konusuurz
bugun benım selayhusum bıtanecık degerlım hıc gırmedı mıııı
nerde kııııı? ozledım ben onuuuu :gitme:

Back
X