- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi BarbieveKen
- #6.261
puhuaauhau barbiş şimdi gördüm avatarını ayyyyyyyy koptum daltonlar gibi dizilmiş çocuklar =))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi bee bak bilmiyodum bunu bennn zere ben bi veremedim gitti sunukaydirigubbakcemile3
puhuaauhau barbiş şimdi gördüm avatarını ayyyyyyyy koptum daltonlar gibi dizilmiş çocuklar =))
bende gram veremiorum pffff mirmirmirmir
kolay değil tabi ya haciz olayı.. ağlayanın malı gülene yar olmaz mı öyle bir laf vardı aklıma hep o gelir bu haciz falan vakalarında bilmiyorumkismile.. onunda işi bu aslında seninle ne alakası var ki, işini sana yansıtmasın bence tamam tabiki hiçbişi olmamış gibi pür neşe olamaz ama buraya gelmeme gibi bişi yapmaz inşallahhh.. seninde ona ihtiyacın var sonuçta..
bol bol çikolata ye aşkım ve duş al peeling yap, kokulu koukulu kremler sürün evde bilem makkajlı gez.. regl stresine birebir :lepi:
1 ay olmadi her gun kosu bandinda 40 dk hizli yuruyorum koca gun meyve ve meyveli yogurtla duruyorum special K bir yandan eee daha napcez
en küçüğü selimotoyo benzemiyomu :roflol:
onlar genel izleyici kitlesi canım daltonlar deel :dilcikar:
:roflol::roflol:
tutim o şarkıyı bende çok severim
moralini yüksek tutu adanalı eniştemiz süpriz yapabilir heranboshayallersmile
jose hoşgeldin aramızakaydirigubbakcemile5
barbim senin o namussuz 3 kilo nerede saklanıyo bilmem ama benim namıssız 10 kilo bel civarımda gezinip durıyıklava:
bu arada avatarındaki izleyici kitlene bayıldım:roflol:
yok cnm haciz olayı hakkında hiç konuşmadık bugün sadece dün söylemiştiyarın hacize gidicem aramayabilirim merak etme diye.. benim gözlemlerim sonucu hacize gittiği zaman durgun oluyor bugün sabah 9 dan akşam 5 e kadar şirketin hacizine bakmış işi yansıtmıyorda ne zaman geleceği tutsa birşey çıkıyor sanki bazen kafama süpriz yapcakmış gibi esiyor ama adanalı bu herşey yapar...sempatiksalakcinni
ayburum benim o 3 kilo bel göbüş ve gıdık bölgemde .. sinir harbi yaşıorum herşey 3 kilo vermemle doğru orantılı bu yaz :jeyyar:alışverişim, giyim tarım falan fıstık
senin 10 kilo nirlerde ben hiç bir bıngıltı göremiommm
tutişko feysindeki cemre ablaya baka baka danset kafan dağılsın :jeyyar: hihoyyyt
belkide şu an ataköy şerııtında röpdöşambırını giymiş anadolu yakasına bakarak viskisini yudumluodur olabilemezmi :jeyyar:
belkide şu an ataköy şerııtında röpdöşambırını giymiş anadolu yakasına bakarak viskisini yudumluodur olabilemezmi :jeyyar: