Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

jose yok cnmm sevmiyorum o kadını hele gülüşüne uyuz oluyom...

hanturks gelmiyor sanırım canım ühüüüüüüüüüüüüüüüü...
hoşgeldin balım

daha yarın gelmicek miydi canım ya belki o yüzden bişey dememiştir, sen sormadın mı
bu arada face de naptın hayatım sen ya delikafadulden kocamla birlikte geçtik karşılıklı döktürdük valla pek makbule geçti sırnaşık şey

josecim evet ne zaman milli oldun diye soruyomu yine konuklarına hahah=))

hanturks canım ben sizi oynatabildiysem ne mutlu bana hehe ne yalan sölim bende oynadım kendi kendime...

bu arada ben 26 temmuz dan itibaren 1 ağustosa kadar aranızda olmayacağım canlar karadeniz turuna gideceğim hayalimde en çok gitmek istediğim ayder yaylasını görücem hemşin oynayacam mıhlama yiyeceğim mısır unu ekmeğini yoğurda bana bana yicem aaa birde laz böreği yicemmm....
samsun-ordu-giresun-trabzon-rize-artvin-ardahan buraları gezeceğiz bol bol horon tepeceğim uşakları keseceğim hahaha şaka şaka benim adanalım var ne edeyim karadenizli uşağu...

hemşin hemşin aha aha haaa diye bağırcam ulannnnnnnnnnn ayder yaylasında

haha biliom simdi hatirladim ay ne gulmustum bende
bu arada bende cok istiorum yaaaa karadenize gitmegikboshayallersmile

Son düzenleme:
bu arada ben 26 temmuz dan itibaren 1 ağustosa kadar aranızda olmayacağım canlar karadeniz turuna gideceğim hayalimde en çok gitmek istediğim ayder yaylasını görücem hemşin oynayacam mıhlama yiyeceğim mısır unu ekmeğini yoğurda bana bana yicem aaa birde laz böreği yicemmm....
samsun-ordu-giresun-trabzon-rize-artvin-ardahan buraları gezeceğiz bol bol horon tepeceğim uşakları keseceğim hahaha şaka şaka benim adanalım var ne edeyim karadenizli uşağu...

tuti balım oldurdun benı yazdın yazdın snr nedeyım dıyon:roflol::roflol:
horon tep yavri bende geliyom tut elimii :teytey::teytey::teytey:bu ara yefim yerinde nedense:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

karadenizde yasamıs bırı olarak uzungol cık aydere cok sahide bir balık ızgara yanında mısır ekmegı yeecokacimcoook
mıhlama olmassa olmaz zaten ama nedense laz boregını cıkkk sevmedım yasakkelime

ayburum kocişinle ilgilen biraz gel sonra tatlım ayıp olmasın enişte beye...
kelebekcim allah keyfini bozmasın tatlımmm bende nedense hamsili pilavını sevmiyorum tereyağ olduğu için sanırım pilavda...
en çok mıhlamayı seviyorummmm...orası tam strest atılacak yerler mavi ve yeşil doğayla iç içeee

ohh ne güzel ya biz de geçende konuştuk arkadaşlarla bir hafta ayarlayabilirsek gidicez biz de bi de makedonyaya gidicez inşallah orayı da çok istiyorum

karadenizde yasamıs bırı olarak uzungol cık aydere cok sahide bir balık ızgara yanında mısır ekmegı yeecokacimcoook
mıhlama olmassa olmaz zaten ama nedense laz boregını cıkkk sevmedım yasakkelime

laz böreği tatlı oluyor galiba değil mi yemedim ama bana da sevmem gibi geliyor

Back
X