Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

tutim izmire geliyodun dimi bebişim
izmir kkaynıyo :bbo:bugun biraz serin ona göre yerimseniben hadi iyi bronzlaşmalar sanadelikafadulden
timis kıssın sen tutim öldürdün beni alkisalkisalkis:sm_cool: kalıcagınız yer ne tarafta de bakam bii :jeyyar:
xzgi olur böle şeler yavri bende yeni evliyken ne cok tatsız tuzsuz yemekler yaptım :delphin:

valizim nedense ufak gözükmüş ama eşek kadardır kendileri içinde tam 5 çift ayakkabı var...

Son düzenleme:
kelebeğim ben izmire gelmiyorum tatlım
bodrum-gümbette kalıcam 4 gün 2 günde kuşadasında kalıcaz...benimkinin kuzenlerinin evleri varmış onlara uğrayacağız...
xzgim biz arkadaş grubu gidiyoz balım çoğaldık sonradan =)
bodrumda benimkinin teyzesi oturuyor turgutreisde ona uğrayacağız...çok işimiz var kzlar heheheh

şu valizi ağzına kadar doldurdum kim bilir giymeyeceğim çok şey çıkıcak ehehehehe boşaltıp yenidenmi düzenlesem acaba ya ???

dogru dıyorsun kelebegımm yemeklerın pıstıgını unutmamaya baslıcam
tutımm eger sana cok agırlık yapmıcaksa cıkarma bence 6 gun kalıcaksınız az bır zaman degılkı
selayhusum aradı bıraz once mutlu ve sevındırık oldum kaydirigubbakcemile2

kolay gelsin tuti yerimsenibenhiç sevmem bende valiz hazırlamayı boshayallersmile
bide ıkı cocuk düşün artık:bbo:
senin yüzünü cok merak ettim sarışınmısın??

selayhusum eklıyorum
5147.jpg

5156.jpg

5161.jpg

xzgim çok güzel aldıkların güle güle giy tatlım...
xzgim çok doldurdum sanki yaa ama deniz havlusu çok yer kaplıo zaten uyuz oldum....

kelebekcim senn için resmimi eklerim bak gör beni sarışınım canım...

sari tutim valizini gördüm :1: bensiz hazirlamisin benim stresimden yardimda edemedim sana tüh
iki gün önce nazan tr ye uctu aksam vakti gidip onun valizini beraber hazirladik :1: sana kismet olmadi simdi
xzgicigim aldiklarini güle güle giyin canim her ikiside cok yakismis sana , ilk elbisen cokkkkkkkkkkkkk hosuma gitti ne kadar zarif durmus üzerinde yakismis..
tutim senin numarani kayit etmemisim sende özelden gönderirsen gitmeden belki senide ariyabilirim canim
ayburum sen nerde oturuyordun canim ?
kelebek hosgeldin canim sende

oooo selayım gelmiş kuzum nomu sana vereyim
tutim valizin tıka basa olmuş
xzgim elbiselerine bayıldım özellikle parlement mavisine hayırlı olsun
kelebeğimde gelmiş hoşgelmiş
selayım ben beylikdüzünde oturuyorum

bende akşamdan beri tlf değişimi yapım rehberi düzenlemekle uğraşıp durdum
kocik 3 ay önce tlf aldı joysticki bozuldu servisteydi bgn geldi eşime patronu başka tlf vermiş
onun tlfda bana kaldı çok istediim model olmasada kullancam artıkım

xzgim yıkan gel balım...saatler olsun...
ayburcum boşaltıp tekrar doldurcam çantayııı içime sinmedi zaten en alta deniz havlumu ayakkabılarımı koydum onları ellemicem üst baş düzenlicem sadece...

ayburcum uyuz oluyorum o rehber işine hepsini kopyala yeniden kaydet falan uyuz oluyorum...benimde kendi telim bozuldu havuza düştü çünkü =)servise verdim olmaz artık dediler kardeşimin kenarda kullanmadığı bir teli vardı onu kullanıyorum..

sorma cnm ya deniz havlusu almamayı bile düşünüyorum :S
ay yumurtadan bebek çıkıyor ne kadar tatlı imzan rabbim sanada bir bebek nasip etsin ayburcum inşallah bebişin olurda severiz...

havlusuz olmaz tutim
yumurtayı bende çok sevdim Rabbim dileyen herkese nasip eder inş
aslında benim tlf yeni sayılırdı biraz bunu kullanalım

Back
X