Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

ben koyu renk saclarima direk sari yapsam :))) bir facia olurmuyum :1:
yani sariya boyasam kumrala dönermiyim acaba
tam bir bilmece

sağol canım yok açıcı kullanmadım iki kere üstüste olunca bu kadar açıldı, biri kolestonun biri garnierin sarısı, sadece sarı yazıyor hatta yeni farkettim aynı almışım ikisinide :1:
:roflol:valla yaparken acımadı da üstüste iki kere yapınca tutam tutam gelirse saçlarım elime o zaman anlıcaz acı olup olmadığını

ohh sanada iyi tatiller ne güzel olur kalabalıkla hihoyyyt
sağol canım valla moralimi düzelttin ben hiç böyle düşünmemiştim rengi, 9/0 sarı hepsinde aynı galiba canım çünkü kolestonda da garnierde de numara aynı

sağol bitanem sorma iple çekiyorum yaaa :teytey::dance:
ya saçın cidden yakışmış beğenmesem söylerdim aklinialirimsmile ama tonu harika kuaförden çıkmış gibi bayanssulusmile

yok selayhuscum ya niye facia olasın zaten koyu renk saç çok zor açılıyo
senin saçlar baya siyah dimi açık kumraldan falan başla istersen hiç boyamışmıydın daha önce sen saçını

sağol bitanem sorma iple çekiyorum yaaa :teytey::dance:
ya saçın cidden yakışmış beğenmesem söylerdim aklinialirimsmile ama tonu harika kuaförden çıkmış gibi bayanssulusmile
aynen valla bende çok heyecanlıyım yarın yolcuyum bende
çok sağol canım söyliceni biliyorum sengözlerimebaksanab senin saç rengin de çok güzel olmuş bu arada

aynen valla bende çok heyecanlıyım yarın yolcuyum bende
çok sağol canım söyliceni biliyorum sengözlerimebaksanab senin saç rengin de çok güzel olmuş bu arada

mersi canım Şeniz iyi yolculuklar canım benim nereye yolculuk güzel güzel eğlenn ohhhbayanssulusmile

ben geldim canim benim saclarim boya canim önce siyaha boyamisti kuafor gecenlerdede gittim kahveye boyadi icinde kizil katmis birazcik
kendi sac rengim orta kahverengi siyah degil ama kaslarim siyah

xzgim belki gelirsin diye bekledim ama gelmedin ?? merak etmistim ne oldu ne ettin diye
insallah iyi haberlerle gelirsin istedigin herseyide bulmusundur hemencecikte hallolur
barbim ve hanturksüm sizlerede iyi geceler ve iyi tatiller , bikac gün tatile cikmaliyim aklima gelirse sana yazarim bir demek akalin sarkisiyla geceyi sonlandiriyorum :1:
sizleri cok öpüyorum hepinizi hepinizi aybur,niko, gnyd,hayhay,biem,alyaduaninannesi, kelebek
ve bir kocaman öpucukte tutiskoma gelsin

bence riske atma kaydirigubbakcemile yazık etme guzelım saclarına selaycım heralde bu bir sakaydı:hulya:

canim tam sari hic düsünmedim düsünmemde sanirim, benim tenim beyaz ama kaslar siyah ve birde saclarin normai kahverengi ne acik ne koyu.. ben hep siyaha boyadim ve onu acmasi cok zor bundan 2 ay önce kuaför tam acmadi üzerine kahve kizil boyadi ama oda iyi olmadi alabula bisi oldu ozamanlar ertesi gün yine kahveye boyadilar kapamak icin hatalarini simdi ben kumral karamel acik kahve gibi biseyler istiyorum tam olarak ne istedigimi bende bilmiyorum cok soguk bir renk olsun istemiyorum ama kizillikta istemiyorum
ben cok sey istiyorum aslinda :1:

ıyı bır kuaföre teslim et şeker sende kendini kaydirigubbakcemile5
hadi sanada ıyı geceler ıyı tatilller herkes kactı kaldım burda bir basımaamafoldumben

slm kızlar
bgn havaalanında ayakta beklemekten belim koptu yaaa
anacım dış hat yolcuları 1.5 saate çıktılar
işin kötü tarafı kuzenin valizide gelmemiş letonya aktarmalı uçuş yapmıştı
btün yolcuları valizi letonyada kalmış
bide valizi alma sıkıntımız olcak
sabah erkenden yollra düşcez yoğun bir planımız var
geçmişi çok okuyamadım ama
hantürksüm saçını çok beğendim
xzgim gelinlik modelini beğendim kuğular gibi olursun farklı alternatifte deneyebilirsin
barbim hantürksüm ve twetyde bu gece yolcular
Rabbim ağız tadıyla gidip gelmenizi nasip etsin
bol bol güneşlenin
tutim de tatilin keyfini çıkarıyodur
selayım sana koyu saç yakışıyo
hepinizi öpüyorum

yine bütün mesajlar silinmis 16.temmuza geri dönmüsüz
ayburum umarim daha iyisindir canim

neoluyor anlamıyorum ??? nıye siliniyor.. topik çalışanlarının dikkatine!.. artık tatilleri bitirip topiginize geri dönünüz :olmaz: aksi halde maaslarınızdan kesilecektiraklinialirimsmile

Tutim icin bir kiyak kazenden rica ettim :1: dedim tutim geldi simdi yazilari okurken kafasi karisacak son 2 günü bari sil sistemden oda beni kirmadi bir kereligine böyle bir uygulama yapti :roflol: :roflol:

Tutim icin bir kiyak kazenden rica ettim :1: dedim tutim geldi simdi yazilari okurken kafasi karisacak son 2 günü bari sil sistemden oda beni kirmadi bir kereligine böyle bir uygulama yapti :roflol: :roflol:
aaa tutim pime şekerim geldi mi tatilden bayanssulusmile
barbim ne zaman gelecek kaydirigubbakcemile
keşke Ayburun kazası da silinseydi, hiç yaşamamış olsaydı kuzum bilmiyorumkismile
bugün hastaneden çıkarken görüştük yolda olduğu için pek konuşamadık boshayallersmile

aaa tutim pime şekerim geldi mi tatilden bayanssulusmile
barbim ne zaman gelecek kaydirigubbakcemile
keşke Ayburun kazası da silinseydi, hiç yaşamamış olsaydı kuzum bilmiyorumkismile
bugün hastaneden çıkarken görüştük yolda olduğu için pek konuşamadık boshayallersmile

ayni seyleri bende düsündüm canim alyaduaninannesinin actigi topikte silinmis sanirim keske bazen 2 gün önceye dönülebilse

hatta bazen yillar öncesine aklinialirimsmile

Back
X