Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

logopeia benimde kısmetse siyah- beyaz olacak
siyahtan şikayet edeni çok duydum ilk başta bizim evde sorun yaşıyorz.
ama beyazdan ilk defa duydum :53:

avea ya sitesine gir cnm bak her yöne faturalıda var faturasızda bulazmsan link atarım

barbicim yüklüyolardır ama 12 den önce göstermezler canım

ablamınki siyah o zaten bıktı ama beyaz da acayip tozlanıyor
siyah kadar belli etimyor kendini ama genede ben huylanıyorum hergün toz alıyorum nerdeyse
yatak odası modelimide kk da bulmusutm:kkk:
özel yaptırmıstım cok yardımcı oldu bu kk bana yaa:kkk:

siyah kadar belli etimyor kendini ama genede ben huylanıyorum hergün toz alıyorum nerdeyse

Bende beğendim siyah beyaz olaak inşallah :69:
Daha ev olmadığı için alıp almamak arasında kaldık bakalım :51::51:
Siyah ama gerçekten berbat inşallah beyaz biraz olsun iyidir :53:

TUTİMMM ay heyecandan ölücem yüklüolarmı
nereden bakcam bulamadım kkkda
askım smdı goremezsın zaten 12den sonra
ezgicim seninde esyalrın beyaz sanırım
benim yatak odam beyaz mobilya duman rengi aynalı
bıktım artık temizlemekten beyaz acayip tozlanıyor ya
walla sıyahtan koyu renkten bende cok cekıyorum suanda bıtanem
xzgim supangle dedin ühüüüüüüüüüüüüü:59:
ellerine sağlık canım...az evvel browni intense yedim aklıma sen geldin nedense sürekli bu tarz tatlılar yaptığın için sanırım :1:
dogru dıyorsun bebegımmm hep yaparım ama yemem :1:

neeeeeeeeeeee tam tersı sıyahı sılıyorsun arkanı bır donuyosun les gıbı
benım banyoda yerlerım sıyah smdıkı aklım olsaydı yaptırmazdım
cok guzel duruyor ama cok zor ugrasması
salonum falanda beyaz beyaz daha ıyı saklıyor aslında tozları

yüreğimi hoplattın nan tuti, yüklemeye falan başlıyorlar dedi ya nasıl daldım siteye .. bakacak birşeyler bulamayınca bende gelmişş geçmiş komutanların resimlerine baktımm :1::1::1: hava çook soğuk, soğuklar bastırıcakkk. kıştan hiç hazetmiyorumm :14: yaz gibisi varmı yaaa :16: dışarlarda cafelerde sere serpe oturuosun.. kışın iki ciğpara tüttürcem diye toton donuyo ayazda :37: giyecek bir sürü şeyin oluyoo.. renk renk kıyafetlerin ayakkabıların.. :69::69::69:

yaz gelsin yazzzzzzzzzzzz :84::84::84:

neeeeeeeeeeee tam tersı sıyahı sılıyorsun arkanı bır donuyosun les gıbı
benım banyoda yerlerım sıyah smdıkı aklım olsaydı yaptırmazdım
cok guzel duruyor ama cok zor ugrasması
salonum falanda beyaz beyaz daha ıyı saklıyor aslında tozları
[/QUOTE]

yok cnm siyah zor ablamınki siyah oda bıktı diyorum
benim yatak odam beyaz ama uzaktanbakınca belli olmuyor ama yakından bakınca belli
oluyor bende hergün tozunu alıyom zaten yatak odasının %90 aynadan olsutugu için silecek fazal yerim yok :1:

Kara Kuvvetleri Komutanl Ana Sayfa

burda...
336'ncı Dönem 2'nci Grup Tıp Doktoru Yedek Subay Sınıflandırma Sonuçları

barbim şuan burda 336 yani 12 ay paralı askerlik için yapacakların ki çıkıyor yarın yada bu gece 12 den sonra muhtemelen 337 kısa döneminki çıkıcak buraya tc kimlik nosunu girip öğrenebilirsin...

337.dönemmi oluo bizimkiler. :53: Allah razı olsun tutim sendennn.. peki teslim olcak ya pazar yada cumartesi şafağı kışlaya girer girmez başlıyor dimiii :26:

337.dönemmi oluo bizimkiler. :53: Allah razı olsun tutim sendennn.. peki teslim olcak ya pazar yada cumartesi şafağı kışlaya girer girmez başlıyor dimiii :26:

yok cnm zaten ona verecekleri sülis kağıtta yazıyor tarihi gideceği yere göre yol veriyorlar yol parası veriyolar o günlerde dahil oluyor askerliğe yani silüsünü aldıgın tarihten itibaren asker oluyor düğmesini koparmak 6 aydan başlıyor :1:

yok cnm zaten ona verecekleri sülis kağıtta yazıyor tarihi gideceği yere göre yol veriyorlar yol parası veriyolar o günlerde dahil oluyor askerliğe yani silüsünü aldıgın tarihten itibaren asker oluyor düğmesini koparmak 6 aydan başlıyor :1:

aa o zaman ben şuan şafak sayabilirim 1 hafta oldu o kağıdı alalı , şafağımız kaç acaba :26::27::27:
ezgi anlatmıştı biri ağaç altına işemiş askerde, komutanı diz öçktürüp ağaçtan 6 kere özür diletmiş askere :1::1:

kuşum enişte 1 aralıktan itibaren asker sayılıyor kışlaya girdiği zaman 155 den düşücen canım kışlaya girdi bir gece yattı 154 olucak şafak...

bu arada 100 bin kısadönem başvurusu olmuş abowwwwwwwwww.
seninki 337 kısa dönem aralık celbi canım...
:72::72:

Son düzenleme:
kuşum enişte 1 aralıktan itibaren asker sayılıyor kışlaya girdiği zaman 155 den düşücen canım kışlaya girdi bir gece yattı 154 olucak şafak...

bu arada 100 bin kısadönem başvurusu olmuş abowwwwwwwwww.
seninki 337 kısa dönem aralık celbi canım...
:72::72:

valla sayenizde baya bi bilgilendim çotanaklarım, gelin öpim siziii :38::38::38::38: :52::52::52:

bizde ailecek avealıyız annemin babamınki hat benimki normal kontürlü...erkek kardeşim trcell i ama ben bu aveanın 5000 mesajını çok seviyorum aşkımla mesajlaşıyoruz bol bol şuan askerde mesajlaşamıyoruz ama sivildeyken kimse tutamıyor bizi geceleri bazen sabaha kadar telde konuşuyoruz...hahah ay aklıma geldi aşkımcım beni ilk zamanlar yani sevgili değilken hep arardı kıyamam faturası hep 1,5 milyar gelirdi gıkı çıkmazdı şimdi sevgilisi oldum aveaya sövüyor bazen hahaha

1,5milyar mı yuhaa:53:
benimkinin şirket hattı var aveadan
günde 5 saat beleş konuşma hakkımız oluyo :55:
aveaya biz koyuos galiba :27:

kontes sende benim gib korkak sın :)
eşim bana 2 ay önce falan evde bi saka yapmıstı
ben evde kimse yok sanıyodum meğersem evdeymiş ben kapıyı acınca birden önüme cıkınca apartman ayaga kalkmıstı
bana su veriken bi yandan kendide iciyodu benim korkmandan korkmus oda
şimdi eve girdiğmide tüm ısıkları yakıyom korkum geçene kadar geçen ay gelen fatura 135 tl bide evde 2 kişiyiz şakanın bedeli oda

ay o da pek insafsızmış heee:26:iyi olmuş o ceza:27:

aa o zaman ben şuan şafak sayabilirim 1 hafta oldu o kağıdı alalı , şafağımız kaç acaba :26::27::27:
ezgi anlatmıştı biri ağaç altına işemiş askerde, komutanı diz öçktürüp ağaçtan 6 kere özür diletmiş askere :1::1:

ben de şey duymuştum
asker ağaçtan düşmüş,ağaç suçlu sayılmış
ceza verilmiş
başında asker nöbet durmuş (cezası bu)
ağacın kaçmasından korktular galiba

Back
X