Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

az önce aradı sesi iyi gelmiyordu :59: işyerinde ağlama şeyim tuttu bide sesini öyle duyunca :58: bide hiç konuşmuyor ne sorsam bilmiyorum diyo, canımı sıktı :43: sadece 2 dakika 37 saniye konuşabildim inanamıyorum ve isyan ediyorum :84::84::84::84: rahat değil benimki bence hemde hiç değil , belli oldu :43::43:

selayım güle güle sürüştür aldıklarınıııı ...

az önce aradı sesi iyi gelmiyordu :59: işyerinde ağlama şeyim tuttu bide sesini öyle duyunca :58: bide hiç konuşmuyor ne sorsam bilmiyorum diyo, canımı sıktı :43: sadece 2 dakika 37 saniye konuşabildim inanamıyorum ve isyan ediyorum :84::84::84::84: rahat değil benimki bence hemde hiç değil , belli oldu :43::43:

selayım güle güle sürüştür aldıklarınıııı ...

barbicim daha alışamaz elbette, sabahın köründe kalkıyor bide telefon ile çok rahat konuşamıyor da olabilir sonuçta askerlik yakalanırsa hiç konuşamaz ara ara arasın az konuş ama sık konuş :32:

sagolun ballar daha iyileri sizin olsun..
barbisim dedigim gibi üzülme canim onun psikolojis cok normaldir böyle olmasi

selam baayanlar :3:
selayım çok güzel makkaj malzemelerin güle güle kullan hokka burnuşun çıksın meydana bunları da sürüştürdün mü oooh miss:12:

barbiiim daha yeni gitti dur canım ya hem alışma evresi hem rahat konuşamıyodur öyle dakikalarca konuşmayı bekleme zaten canım sesini duysam yeter diye düşün
mutlaka rahatsızlıkları da olucak askerlik sonuçta emir almak bile zor gelir şimdi ama sen sıkma canını ki ona da moral ver tatlım benim üzülme lütfen

barbım daha cok yenı hıc bısey bellı degıl
daha alısamadı cok normal durumunun boyle olması
bıraz zaman gecsın alısıcak ve daha rahat olucaklardır
sende uzulursen daha zor olur hersey gecıcek
lutfen kendını uzme askım
selayım bebegım aldıklarını gule gule kullan bende dıor urunlerı kullanıyorum cok guzel
hele allıgının rengıne bıttımmm
bende okuldan geldım cok sukur ıslemlerım bıttı
megerse dıplomam bıle hazırmıs aksam tekrar gıdıp alıcam
epılasyn saatımı beklıorum

barbimmmm metanetli ol ilk günden çok güzel demesini bekleyemeyiz
alışmak zaman alıcak
selayım diorlarına bayıldım hatta bittim:69:
kreşe gidip gelirken dikkat et soğuk almasın fındık burnun:69:
xzgim sonunda biticek okul işin :65:
handem bu resim seni çok sıktı heralde:50:
speddy senin şafak benimkinden sonraymış:emir_bebek:
benim adım yar :69:
loopegia geçmiş olsun:71:
gecekuşum kar keyfi, nasıl güzeldr
ahh ahhh bizim memlekette kampüste yuvarlandığm günleri hatırladım:69:
kontes benim kkdada sorun oluyo
tutim şafakları yemekle meşhur 35 izmire dayandık:52::52:
bgn doktora gidip idrar tahtili verdim yarında doktora gidip göstericem
karın ağrım azaldı sayılır:nazar:

Merhaba herkese :21:

hosbuldum canim..

benim adim yar canim sanada face icin davetiye gönderdim beni ekler ordan diger kizlara ulasabilirsin zaten :1:

Sagol canim; kabul ettim ve digerlerine de ulastim. Resimlere bakmaktan KK`ya giremedim bu saate kadar :1: Hepsi süperler :nazar: Davetiyemi kabul ettiginiz icin tesekkürler kizlar :34:
Makyaj malzemelerini güle güle kullan tatlim :34:
Sabirsizlikla burnusunun resmini bekliyorum :21:

Xzgicim birdahakine dikkat et canim; migde hapiyla birlikte dogum kontrol hapi yutmak tehlikeli olabilir. Yasmini kullandiktan yaklasik 3-4 saat sonra migden bulandiysa, muhakkak birtane daha korunma hapi yut canim; yoksa tehlikeli olabilir. Ama sen zaten biliyorsundur :34:
Ben de dün aksam fenalastim nedense; bi migde bulantisi bi basdönmesi ki sorma. Anlamadim neden:26:

Barbiecim üzülme canim; daha cok yeni. Alisma sürecinde psikolojik sallanmalar normal. Ses tonunu üzerine alinma canim... hele bi alissin, uyum saglasin kendine gelir :34: Bardagin dolu tarafindan bakmaya calis zorda olsa; ya hic arayamasaydi:18: En azindan sesini duydugunu kar say tatlim :21:

Ben kactim; ögrencim geldi... görüsmek üzere :16:

selam dostlarım...

barbim yawrum daha çok yeni alışamamışır enişte zamanla düzelecek tatlım herşey benimki bir keresinde 3 gün hiç arayamamıştı 3000 asker vardı bide pilot bölgedeydi sürekli eğitim cart curt enişte yemin ettikten sonra rahatlar canım sen üzülmeee inşllah yemin törenine gidersin enişte seni görünce morali düzelir zaten...nasıl orası diyordum bana b.k gibi diyordu yemek yemiyordu acemideyken yemekler berbat diyordu...atlatacaksınız cnm şaka maka 3 gün geçti sizinde heee hey maaşallah su gibi geçsin inşallah...

xzgim gözün aydın halletmişsin okul işini birde ben halletsem :9:

selayım diorlarından memnun kalacaksınnnn kesinlikle bende kullandığım için allığına bayıldımmmm...

aybuşum geçmişler olsun idrar tahlili yaptırmışsın sendeee hadi bakalım bebiş sağlıklı olsunda yeterr...

diğer hanımlar sizlerede selammmm...

yavru bebeklerim sagolun ...
burnum acildi geldim sis hali ile bile beni memnun etti :66::66::66: cok daha iyi olacak insallah bugun ne yemek yaptim nede baska birsey kalkayim resimde ekliyecegim

spedy ayburum handem ezgim selayım tutim benimadımyarcım hepiniz aynı şeyi söylemişsniz sabır sabır sabırrr :43::43: tamam sabretmeye çalışıcam saolun sizide bunaltıyorum hep böyle kendi derdimle :43::43: ama bu ilk haftalarda biyazcuk idare edivirin beni gari :78: sağım solun önüm arkam erzurum askerik falan :1::1:

ayburum ağrılarının azalmasına çok sevindim :nazar: benim d.günüm 4 mayıs, aşkım 17 mayısta tezkere alıyor, umudumuz 23 mayısta doğuyorrrr :65::65::65: heytt be Allahına kurban ne Mayısmışşşşş :64::64:

Merhaba herkese :21:

Sagol canim; kabul ettim ve digerlerine de ulastim. Resimlere bakmaktan KK`ya giremedim bu saate kadar :1: Hepsi süperler :nazar: Davetiyemi kabul ettiginiz icin tesekkürler kizlar :34:
Makyaj malzemelerini güle güle kullan tatlim :34:
Sabirsizlikla burnusunun resmini bekliyorum :21:

Xzgicim birdahakine dikkat et canim; migde hapiyla birlikte dogum kontrol hapi yutmak tehlikeli olabilir. Yasmini kullandiktan yaklasik 3-4 saat sonra migden bulandiysa, muhakkak birtane daha korunma hapi yut canim; yoksa tehlikeli olabilir. Ama sen zaten biliyorsundur :34:
Ben de dün aksam fenalastim nedense; bi migde bulantisi bi basdönmesi ki sorma. Anlamadim neden:26:

Barbiecim üzülme canim; daha cok yeni. Alisma sürecinde psikolojik sallanmalar normal. Ses tonunu üzerine alinma canim... hele bi alissin, uyum saglasin kendine gelir :34: Bardagin dolu tarafindan bakmaya calis zorda olsa; ya hic arayamasaydi:18: En azindan sesini duydugunu kar say tatlim :21:

Ben kactim; ögrencim geldi... görüsmek üzere :16:
canım benım benı karıstırdın galıba onu ben yazmamıstım kı :52:
yavru bebeklerim sagolun ...
burnum acildi geldim sis hali ile bile beni memnun etti :66::66::66: cok daha iyi olacak insallah bugun ne yemek yaptim nede baska birsey kalkayim resimde ekliyecegim
:52: :52::52::52::52: harıka guzel oldugundan suphemız yoktu zaten
ama senınde begenmene cok sevındım bıtanem ıyı gunlerde kullan :62:

xzgşm diplomasını almıştır, e bunu ıslatalım bebeğim :1::1:
selayımında burnuşu açıldı , e bunu nasıl ıslatabilirz :44::44::44:

burdan bır gece duzenler ıslatırız askım sen yeterkı ıste :79:

kızlar buarada lınkını kopyalıorum benım hakkımda bılgı ıstersenız
sızın cok ıhtıyacınız varda buna :66:
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...afta-konugumuz-taza-gelin-quotxzgiquot-2.html

Sessiz sessiz takılmıyorum xzgi. Geçmişi okuyordum, okumadan selam verip gitmek istemedim bi iki şey de söylemek istedim. Yoksa ben sayfaya geldim mi selam vermeden geçmiyorum zaten. Ama rahatsız olduysanız sorun değil uğramam bi daha.

Barbie, Allah sağ salim kavuştursun askerine. :72:
Aybur, sen de Umuduna sağ salim kabuş inşallah. :emir_bebek: :nazar:
Selayhus, senin de burnun hayırlı olsun. :21:
Diğer arkadaşlara da selamlar. :80:
Ve iyi akşamlar, rahatsız etmem bi daha.

yok kuşum olmadık rahatsız
ezgim de olmaz aslına bakarsan içimizde en misafirperveri o bence:78:
senin yazılarına hiç denk gelmedi sanırsam düğün telaşından
ondan böyle oldu
kısacası : triplenme kız :27:

Back
X