- Konu Sahibi BarbieveKen
- #16.221
selayım güle güle kullan kuşummm
allık çok hoş gözüküyorr
sipidim daha çıkmadım evden,hazırlanıp gidicem birazdan

sipidim daha çıkmadım evden,hazırlanıp gidicem birazdan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
az önce aradı sesi iyi gelmiyorduişyerinde ağlama şeyim tuttu bide sesini öyle duyunca
bide hiç konuşmuyor ne sorsam bilmiyorum diyo, canımı sıktı
sadece 2 dakika 37 saniye konuşabildim inanamıyorum ve isyan ediyorum :84::84::84::84: rahat değil benimki bence hemde hiç değil , belli oldu
selayım güle güle sürüştür aldıklarınıııı ...
hosbuldum canim..
benim adim yar canim sanada face icin davetiye gönderdim beni ekler ordan diger kizlara ulasabilirsin zaten![]()
ayburcum doğumdan bahsediyorsun herhalde,
hesaplamana göre ne zaman geliyor paşa![]()
![]()
canım benım benı karıstırdın galıba onu ben yazmamıstım kıMerhaba herkese
Sagol canim; kabul ettim ve digerlerine de ulastim. Resimlere bakmaktan KK`ya giremedim bu saate kadarHepsi süperler
Davetiyemi kabul ettiginiz icin tesekkürler kizlar
Makyaj malzemelerini güle güle kullan tatlim
Sabirsizlikla burnusunun resmini bekliyorum
Xzgicim birdahakine dikkat et canim; migde hapiyla birlikte dogum kontrol hapi yutmak tehlikeli olabilir. Yasmini kullandiktan yaklasik 3-4 saat sonra migden bulandiysa, muhakkak birtane daha korunma hapi yut canim; yoksa tehlikeli olabilir. Ama sen zaten biliyorsundur
Ben de dün aksam fenalastim nedense; bi migde bulantisi bi basdönmesi ki sorma. Anlamadim neden:26:
Barbiecim üzülme canim; daha cok yeni. Alisma sürecinde psikolojik sallanmalar normal. Ses tonunu üzerine alinma canim... hele bi alissin, uyum saglasin kendine gelirBardagin dolu tarafindan bakmaya calis zorda olsa; ya hic arayamasaydi:18: En azindan sesini duydugunu kar say tatlim
Ben kactim; ögrencim geldi... görüsmek üzere![]()
yavru bebeklerim sagolun ...
burnum acildi geldim sis hali ile bile beni memnun etticok daha iyi olacak insallah bugun ne yemek yaptim nede baska birsey kalkayim resimde ekliyecegim
xzgşm diplomasını almıştır, e bunu ıslatalım bebeğim
selayımında burnuşu açıldı , e bunu nasıl ıslatabilirz :44::44::44:
fındık faresı tam nıckıne uygun davranıyorsun
sessız sessız takılıosun buralarda