Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

bencede trıp atmana gerek yok
rahatsız etmem bır daha demen de sacma cunku burası herkese acık bır yer
ben kac seferdır denk gelıyorum sana asagıda goruyorum ama hıc yazına rastlamadım
ıstedıgın zaman gel yaz

Findikfaresi selam xzgicik sana denk gelmedi hic o yuzden oyle dedi ... Birkac nick varda canim buraya abone kk da mesaj sayisi 0 . Kesin a dan z ye herseyimizi biliyordur :))
Mesela bulutsuzluk hic cekinmez gece gelir gunduz savah erkenden giler bilgiler edinir cikar :))
Sahsina ozel hisey degil yani
Sagol ayrixa gecmis oksun dilegin icin
Xzgim sanadq gostercem daha burnumu ..face e malesef su anda album yapamiyorum hus laptopa zamplanmdi

Iponeden kk ya girim igrenc oldu anlamadim neden boylee oldu :(((

selam kızlar
selayım iphone dan bağlandığın hemen belli oluyor :1:
ay burnuşun içine sinmiş çok sevindiiim bizde görelim bizdee :52:

ezgim koltuğa oturmuş yarın biraz soru sorayım sana şimdi çok duramıyorum

ayburum ben resim yaparken hep böyle olurum daha doğrusu çok ayrıntılı resimlerde o venedikte de kafayı yemiştim yaparken :1:

oyy barbim niye dertlerinle rahatsız edesin paylaşacaksın ki senin de içinde kalmasın rahatla biz de sen çok üzülme normal böyle şeyler diye söyledik :38:

benim adım yar canım face den eklediğim sensin dimi yanlış olmasın sonra :1:
senin meslek ne bu arada burdan söylemenin sakıncası varsa özelden yaz öğrencim gelicek demişsin ya ondan merak ettim

onemlı degıl handem zaten herseyımı bılıyorsun
benım resmımı ne zaman yapıcaksın onu soyle :61:
selayımm selayımm soyle hus enısteye kalsın resımlerını koy
bende yarın kesın album yapıcam :64:

ezgim benim olsun ben bulurum sana soru :1: bak resim çizittiroiyomuşun hiç haberimiz yok :19::1:
canım benim evine gelidiğimde ev hediyesi sana resim getiricem söz :38:

Malesef bugun resim ekliyemedim feyse canlarimm :((
Artik yarina kaldi yatiyorum
Yarin ezgimin koltuguna ziyarete gidecegim burdan bulursam belki simdi giderim hepinizi optim

ezgim benim olsun ben bulurum sana soru :1: bak resim çizittiroiyomuşun hiç haberimiz yok :19::1:
canım benim evine gelidiğimde ev hediyesi sana resim getiricem söz :38:
Allahım harıka bır haber ne zaman gelıyorsun bana :1: :1:
Malesef bugun resim ekliyemedim feyse canlarimm :((
Artik yarina kaldi yatiyorum
Yarin ezgimin koltuguna ziyarete gidecegim burdan bulursam belki simdi giderim hepinizi optim
keske sanalda degıl gercekte etseydın askım benım ya
yatsaydın morlu carsafında onları yıkadım kaldırdım ıcın buruldu sevmedım gıtmenı :58:

çekilinnnnnnnnnnn jandarma geldi bir vukuatmı var ???:52:

tek vukuat su tutı hanım bıze artık daha az ugraman asker topıgıne daha cok gıtmen :47:

canım benım benı karıstırdın galıba onu ben yazmamıstım kı :52:

Desene iireeeziiilll oldum canim:52: Logopeia imis :1: Neyse, basdönmesiyle gene en azindan konuyu
algilamisim :60:

Barbiecim ne demek bizi sIkmak; herhalde paylasicaksin bizimle sIkIntini, sonucta sirf geyik icin burada degiliz degil mi... arkadaslar, dostluklar böyle anlar icin :38:

Handecim evet canim, ekledigin kisi benim :27:
Ben Hukuk okuyorum canim, ama özel ders verdigim kücük ögrencim var :34:

Selaycim
artik yarin burnusunu gösterirsin bize insaallah canim :34:

Gnydinlar canlar

Barbi hanim artik kli$e tesellileri begenmiyormus herkesde ayninin diyor diyor :1:
Senin icin bugun yeni teselli calisacagim. Bebeeem :68:

Xzgim deme oyle :(( bendimde buruk yaa
Insan yar hasretine dayaniyor kizkarda evlat hasreti cok zor
Selim olsaydi 1 ay kalirdim
Annemde evi kendi zevkine gore doserdi :1: :1:
Her esyanin yerini degistirmis sagolsun. :60: niye yaptindi diyemiyorum
En komigide bi kadeh vardi ondan sakladigim onuda almis aksesuar olarak tv unitesinin dolabina koymus :60: :60:

Günaydın arkadaşlar :62: şirin çotanak kızlar :51:
inşallah su gibi akıp geçen birgün olur:60: akşam nişanlımla yıldönümümüz :69: bi an önce akşam olmalı :123:

Gnydinlar canlar

Barbi hanim artik kli$e tesellileri begenmiyormus herkesde ayninin diyor diyor :1:
Senin icin bugun yeni teselli calisacagim. Bebeeem :68:

Xzgim deme oyle :(( bendimde buruk yaa
Insan yar hasretine dayaniyor kizkarda evlat hasreti cok zor
Selim olsaydi 1 ay kalirdim
Annemde evi kendi zevkine gore doserdi :1: :1:
Her esyanin yerini degistirmis sagolsun. :60: niye yaptindi diyemiyorum
En komigide bi kadeh vardi ondan sakladigim onuda almis aksesuar olarak tv unitesinin dolabina koymus :60: :60:

aşkitoooooooom bğenmez olurmuyum sadece herkes aynı örneği veriyi diyorum :1: vardır o zaman ondan bi hayır demek istiyyorumm :1:
xzgi ne dedikiiii :26: bağlantım berbat ssayfalardaki yazıları üst üste görüyorummm :37:
ahahaha kadeh olayı süperr :1:

Günaydın arkadaşlar :62: şirin çotanak kızlar :51:
inşallah su gibi akıp geçen birgün olur:60: akşam nişanlımla yıldönümümüz :69: bi an önce akşam olmalı :123:

günaydın speddy :3:

vayy yıldönümüüüü :69:

bir önce mayıs olmalıı :66:

günaydın kızlar
benim adım yar o bendim cnm :):)
valla bilmiyordum böyle döneceğimi neyseki doktor iğne yaptıda geçti bidahada ağrı kesici bile almam valla:27:

Back
X