Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

h.g tutişim henüz taşınmıyoruz :44:
geçmiş olsun canımm neden kaldırmışlar hastaneye :26:
odan yeterince güneş alıyorsa açık gri hoş bir renk olabilir duvarda :34: offf o dolap yerleştirme işleri :37:

barbimmm ay karıştırdım sanırım barbim kusura bakma:44: bebişim solunum yetmezliğinden kaldırılmış dün ateşlenmiş birde 40 derece :44:allah şifasını versin zor işler yaa...odam güneşi alıyor canım o yüzden bende gri düşündüm ama bambu yaprağıda hoş bir renk anneme kalsa kese kağıdı regine boyatacak salon o renk ıhh ben istemiyorum o rengi...:9:

miensera hoş geldin canım...şu kilo mevzusu herkesin korkulu rüyası oldudoktorlar herşey yiyin ama dozunda diyor diyet yapmak içinde gıdalardan kesilmeyin ...dikkat edin bünyenize..o kadar yiyorum bir yerime yaramıyor :44:

ben şu survaviora bir bakayım adamım nouma var :52:

[video=youtube;aF82y24OI-k]http://www.youtube.com/watch?v=aF82y24OI-k[/video]

kızlar şunu izleyen böle bi şaka bana yapılsa ölebilirdim sanırım ve çok kızardım :20::20:

:14::14::14::14:
sabah yarım ekmek tostu götürdüm afiyetle :57:ay biri de demezki motive etmez beni verirsin filan diye her gören aaa ne kadar kilo almışsın yine diyorlar ben bunları duyunca daha çok yiyorum bugün 3 kutu altın çilek siparişi verdim bakalım onlarda biraz destek olur belki bana ben de böyle pat diye konuya girdim hemen kızlar kusuruma bakmayın lütfen
öyle dediklerinde bana tam tersi olur
şişmanım diye bunalıma girerim:60: inş faydasını görürsün

barbimmm ay karıştırdım sanırım barbim kusura bakma:44: bebişim solunum yetmezliğinden kaldırılmış dün ateşlenmiş birde 40 derece :44:allah şifasını versin zor işler yaa...odam güneşi alıyor canım o yüzden bende gri düşündüm ama bambu yaprağıda hoş bir renk anneme kalsa kese kağıdı regine boyatacak salon o renk ıhh ben istemiyorum o rengi...:9:

miensera hoş geldin canım...şu kilo mevzusu herkesin korkulu rüyası oldudoktorlar herşey yiyin ama dozunda diyor diyet yapmak içinde gıdalardan kesilmeyin ...dikkat edin bünyenize..o kadar yiyorum bir yerime yaramıyor :44:

ben şu survaviora bir bakayım adamım nouma var :52:

h.b tutim geçmiş olsun canım.Ben bi masanın başında buluyorum kendimi birde doyduğum zaman o derece oluyorum bazen önceden azimliydim o azim yok artık daha önceleri hep 60 kiloydum o kilomu beğenmeyip 50 kiloya düştüm sonrada son hız geri aldım hepsini :25:keşke bende yesem yesem kilo almasam senin ki gibi:31:

mienseracım bence altın çilek içme cnm yaaa ağız yolu ile alınan haplar çok zararlı ilerde kansere kadar çevirio kilolarından rahatsız isen bence bi diyetisyene git :16: ama illa altın çilek istiosan altın çilek meyvası var onu al ondan ye cnm :29:

evet tutim doktrlar öyle diyor
hiç aç kalmamak lazmmş yoksa tm tersi iyice saldırıyor we kilo alıyormşz

juli şaka çok fena cidden uyku sersemi kadn yine normal dwranmş
ben dha beter olurdm

evet tutim doktrlar öyle diyor
hiç aç kalmamak lazmmş yoksa tm tersi iyice saldırıyor we kilo alıyormşz

juli şaka çok fena cidden uyku sersemi kadn yine normal dwranmş
ben dha beter olurdm

kız düşünsene uyku sersemi yatakta baska bi adam berbat bişi yaaaa :36:

hepinize selam kızlarr moralim çok bozuk :14:tam zayıflamaya başladım derken yine aldım kilo :59:nasıl bir bünyedir anlamadım gitti yarından itibaren yine başlıyorum hiç sevmiyorum bu ara kendimi:59:

as mien

sirkeli su içeyim en iyisi ben:84:

ay bana kilo deme
asabım bozuluyor:14::36::36::36:

sirkeli su 1 sbah içmiştim ve ölüyordum midemden :18:
kiraz sapı kaynat iç
bende 4 kilo verip 49 olmak istiorum bu hafta falan belkim başlarım diyete miyete
aşkitom geliyor :23: 1 1.5 ay kaldı :23::23:

öyle dediklerinde bana tam tersi olur
şişmanım diye bunalıma girerim:60: inş faydasını görürsün
benimde çok moralim bozuldu bugün artık yemeyeceğim :63:
mienseracım bence altın çilek içme cnm yaaa ağız yolu ile alınan haplar çok zararlı ilerde kansere kadar çevirio kilolarından rahatsız isen bence bi diyetisyene git :16: ama illa altın çilek istiosan altın çilek meyvası var onu al ondan ye cnm :29:

bi arkadaşım kullanıyor iyi gelmiş ona tabi herkezde aynı etkiyi gösterir mi bilinmez iştahımı kapadı diyordu aldık bakalım bikere juliam :31:bunları kullanayımda bidaha almam.Şaka çok kötüymüş ama ben olsam o kocayı hemen boşardım :60:öyle şaka mı olurmuş peh:35::53:

h.b tutim geçmiş olsun canım.Ben bi masanın başında buluyorum kendimi birde doyduğum zaman o derece oluyorum bazen önceden azimliydim o azim yok artık daha önceleri hep 60 kiloydum o kilomu beğenmeyip 50 kiloya düştüm sonrada son hız geri aldım hepsini :25:keşke bende yesem yesem kilo almasam senin ki gibi:31:

bu derece kendini kaybetmen normal mi peki canım? bi hastalık filan olmasın Allah korusun?:18:
benim baba tarafımda şeker hastalığı var mesela,o kadar çok korkuyorum ki anlatamam:5:

benimde çok moralim bozuldu bugün artık yemeyeceğim :63:

bi arkadaşım kullanıyor iyi gelmiş ona tabi herkezde aynı etkiyi gösterir mi bilinmez iştahımı kapadı diyordu aldık bakalım bikere juliam :31:bunları kullanayımda bidaha almam.Şaka çok kötüymüş ama ben olsam o kocayı hemen boşardım :60:öyle şaka mı olurmuş peh:35::53:

kız senn sağlığından daha mı önemliii bak o zaman açık açık sölim böle haplardan kullanan bir arkadaşım şu an da lenf kanseriii ben sölimde sorası sana kalmış fıstığım :16:

tutim yakında taşınıcaz zaten hayatım o yüzden fazla alakasız olmadı yazdığın :1:
inş iyileşir yakın zamanda :5:

juli h.g bebek askeri yolculaşmışsın hayırlı tezkereler yavrum :72:

mien inş veririz kilolarıı bende 53ten 49a inmek istiommm :97:

bu derece kendini kaybetmen normal mi peki canım? bi hastalık filan olmasın Allah korusun?:18:
benim baba tarafımda şeker hastalığı var mesela,o kadar çok korkuyorum ki anlatamam:5:

şekerden bizde şüpelendik kontesim sabahları:26: yüzüm ve dudaklarım şişer benim doktora gittim ama çok kötü bi aksilik olmuştu ozamnda çalışıyordum ve sabaha kadar çalışmıştık sabah aç karınla gitmiştm ben ve şekerimi ölçtüler yani tokluk kan şekeri filan değildi korkulacak bişey yok demişti doktor bende birdaha üstüne düşmedm

as mien

sirkeli su 1 sbah içmiştim ve ölüyordum midemden :18:
kiraz sapı kaynat iç
bende 4 kilo verip 49 olmak istiorum bu hafta falan belkim başlarım diyete miyete
aşkitom geliyor :23: 1 1.5 ay kaldı :23::23:

aa bal koymamış mıydın canım?
bana ağrı yapmıyor:50::nazar: senle boyumuz aynı bizim 49 nasıl idealin oluyor anlamıyorum
ben 53-52 de pörtlüyorum
boynum filan korkuluk gibi çıkıyor meydana:26:
kiraz sapı iişe yarıyor muymuş?ilk defa duydum:26:

tutim yakında taşınıcaz zaten hayatım o yüzden fazla alakasız olmadı yazdığın :1:

49 mu barbim ahh ahh senin kilon gayet güzel barbim fıstık gibi hatunsun :69:ama inşallah düşersin istediğin kiloya cnm

evet cnmmm inşallah bi an önce teskeresini alıp gelir hem senn askerin hem bnm askerim ve tüm askerleerimiz

aa bal koymamış mıydın canım?
bana ağrı yapmıyor:50::nazar: senle boyumuz aynı bizim 49 nasıl idealin oluyor anlamıyorum
ben 53-52 de pörtlüyorum
boynum filan korkuluk gibi çıkıyor meydana:26:
kiraz sapı iişe yarıyor muymuş?ilk defa duydum:26:

yok bal koymamıştım bebeim :26:
koysamda koymasamda birdaha içmem zaten böğğ :37:
49 idealim değil ki :27:
zaten ideal kilomdayım ben :60:
ben ideal olmak istemiorum :60:

Back
X