Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

yok bal koymamıştım bebeim :26:
koysamda koymasamda birdaha içmem zaten böğğ :37:
49 idealim değil ki :27:
zaten ideal kilomdayım ben :60:
ben ideal olmak istemiorum :60:

0 beden barbi:1:valla ben senin fotoları görünce ah şu kiloya düşsem diye ne ahlar çekmiştim :27:inşallah inşallah aminnnn

yok bal koymamıştım bebeim :26:
koysamda koymasamda birdaha içmem zaten böğğ :37:
49 idealim değil ki :27:
zaten ideal kilomdayım ben :60:
ben ideal olmak istemiorum :60:

kız saçmalama hasta olursun o kadarı iyi değil:18:
bal konuluyor mide zarar görmesin diyee,şerbet gibi ben seviom:52:
annem de biriktirip içiyor kiraz sapı ama başka şey için içiyordu o

slm fıstıklarımm:3:
bugün dışarıaydık :10::10:
birazdan film izlicik kociklen,mısır patlatıcimm :23:

gitmeden bi slm verem geçmişe bi bakam didim
yoksa sayfalar birikiyo yetişemiyorum olan bitene :27:

gunaydın kızlar
off bu sabah 6da tam yatarken seker yıyeyım dedım sakız gıbı olanlardan
3lu kaplamam yapıstı sekere cıktı
smdı orası bos off kahvaltı hazırladım sonra dıscıye gıdıcem

uvvv geçmiş olsun :1: sıkıcı bi durum ama :31:

yarın markafonide tbs var oh my god çok heyecanlandım:52:

o nedirr :26::44:

yptırdım geldım taktılar yerıne
selayım hus ıcın dıslerını sordum
tanesı 1 mılyara yapıyorlar dıger yerlere gore daha uygun
bı saatte yapılıyormus ayrıca
eger cene rontgenı varsa maıl atın bakarız dedıler
buarası sarıyerde dıs hastanesı

e hadi güle güle kullan :1:

kısaca özet geçmem gerekirse; ( malesef ! :37:)

kontescim mamalar harika görünüyorrr
xzgim bay s daha iyi sanırım geçmiş olsun, seninde sabahın 6sında şekerle ne işin vardı be bebişim :50: sanada çok çok geçmiş olsun
selayhusum bir çekilişe katılıyor sanırım sonuca bağlandımı okuyamadım ama bağlanmadıysa bol şans diliyorum sana aşkitom
b.adım.yarcım oh aman ne güzel bir iş yeriymiş o :48: kebap valla :7: tekrardan hayırlı olsun
tutişimmmm dolappını almış herhalde :34:
gecekuşuna özel mesaj atazayimmm :26:
gloksss neden veda etmiş bize :26:
aybuşum tansiyonun düzelmiştir umarım, puset içinse aybiki tebrik ediorum :46: evet sizin oralardaydım bebeim megakentin orda :3:
biemin trençine yorum yapmışmıydım hatırlamıorum :26: ama çok çok beğendim marifetli bebek :46:
handeciğim demek müdirendenden rahaysızsın son zamanlarda kaderimiz ne çok benziyor bende müdürümden rahatsızım hatta nefret ediorum kendisinden :47::47:

sanırım yapmıştın heralde bende unuttum şindik :1: ossun gene teşekkürederim barbişimm:69:

Allahım akşamdan beri geçmişi okuyorum, sonra birden zırt telefon geliyor :37: yarım saat konuşuyorum ,kapıyorum geliyorum yine tel geliyor :37: Bir bitiremedim geçmişi :50: Ken nöbetteydi , akşamüstüde boştu sürekli arıyor arıyor :102: kafamı toplayamadım bi offf :37:

:60::60:arasın işte ne isteyon kısss başkaaa :52::52::52:

kendımı temızlıge vermıs bıtırmıs gelmıstım
tatlıya baslıcakken sızlerı gordum ıcım kıpırdadııı :27::27:
mıllet oazartesı temızlıgı yapar bende bı cınslık var herhalde :52:
ya barbıtom tam yatıcaktım dur dedım bı seker yıyım
yıyıs o yıyıs cıktı gıttı :27:

pazar timizlikmi yapılır kıs :27::27:

selam canlar...
xzgim geçmiş olsun dişlerin için :14:nefret ediyorum o şekerlerden...eniştede kulunç çıkmış sanırım benimde geçenlerde omuzum ağrıyo diyordum ya kulunçtan ağrıyordu annem hep sıcak havlu koyuyordu ona en iyi gelen sıcak havlu canım varsa evde lasonil sür ondan sonra sıcak havluyla ört ....
barbim uğramış hayırlısı olsun canım evi taşıyorsunuz sanırım....
selayım uğramış pizza falan yemişler oh afiyet olsun....
ayburcum demek alya bebişin pusetinde artık umut bebek yatacak hadi bakalım hayırlısı olsun canım...
kkontescim misafirlere yaptığınız yiyecekler harika gözüküyor ellerinize sağlık canım...
biemcim dün yusuf paşayı uyutmaya çalışıyorsun sanırım ben olsam kendimi uyuturdum çocuk yerine haha:1:
benim adım yarcım ne kadar güzel bir iş yeriymiş o öyle sana bol şanslar ve başarılar diliyorum canım şirkette birde kuaför salonu olsa tam olucakmış:1:
handem gelmiş demek iş yerinde trendyola bakıyorsunuz:1: aman en iyisi valla canım boşver...
gloxinyacım arada uğrayacakmış sanırım:44:
logocuk hafta sonu diye gelmiyor sanırım:44:
kuşkam hala gitmedinmi sen tam sopalıksın heeee bence aksatma kuşum bu tarz şeyler aksatmaya gelmez:50:
juliacık dün selam vermiş sanada selam olsun:3:

bendeki havadisler pek iç acıcı değil benimkinin babasını hastaneye kaldırmışlar bu sabah keyfimiz yok pek:14:bende odamı yavaştan boşaltıyorum her yer her yerde bir krem için kutudan kutuya atlıyorumm nerdeydi diye iğrençççç ötesi karışık...badana yapılıcak odama gri boyatacağım odamı beyaz mobilyayı en güzel gri gösterir diye...aslında lila rengi boyatayım diyordum fakat ben evlenince benim odama kardeşim geçecek o yüzden liladan vazgeçtim :50:şimdilik benden bu kadar canlar gözlerim çok ağrıyor geçmişi okudum size yazayım dedim birazdanda yatarım sanırım hoş yatıncada uykum kaçıyor...hepiniz sağlıcakla kalın...:80:

malesef uyuyamıyosun tutişim :27: bayılıyosun ama uyuyamıyosun :1:

grii hımmm ben senin odanı pembiş hayal ediyorumda süper olur ama madem gidiciyim diyosun gri de fena olamz heralde :1:

kayınpederim solunum yetmezliğinden yatırılmış hastaneye canım ama iyiymiş çok şükür...
aslında beyaz boyayacaktım ama mobilya beyaz,duvar beyaz hastane gibi olucaktı...gri öyle çok koyu bir gri değil zaten cnm...açık gri...

geçmiş olsun tutişim :44: Allah şifa versin

hepinize selam kızlarr moralim çok bozuk :14:tam zayıflamaya başladım derken yine aldım kilo :59:nasıl bir bünyedir anlamadım gitti yarından itibaren yine başlıyorum hiç sevmiyorum bu ara kendimi:59:

:1: boşverr takmayın kafaya yaw verirsin yavaş yavaş inşlh

0 beden barbi:1:valla ben senin fotoları görünce ah şu kiloya düşsem diye ne ahlar çekmiştim :27:inşallah inşallah aminnnn

0 beden deilde 0.75 beden olmak istiorum dielim :27:

kiraz sapı ile mısır püskülünü kaynatıp içiyorlar :70:

mısır püskülünü duymadıydım :44:

bende biriktireyim :9:ya birde benim nişanlım hiç kilolu değil :25:ben tosuncuk bigi olmak istemiyorum artık:60::60:

ay o çok fena oluyor :27: ver ver o zaman kiloları :46:

biemcik hg
tbs = the body shop
benim tüm cilt bakım ürünlerim ordandır
geçen 1ol geldiğinde bi sürü şey getirdiydi ordan ama kenevirli dudak balsamı filan istiyorum bakalım
makyaj malzemeleri de güzeldir,inş uygun ve meşhur ürünlerinden gelirrr:52:

biemcik hg
tbs = the body shop
geçen 1ol geldiğinde bi sürü şey getirdiydi ordan ama kenevirli dudak balsamı filan istiyorum bakalım

ay evet evettt :46::46:

biem hoşgeldin yavrummm :3: çerezzanın mısır patlağı çok güzel ya :56::56:

0 beden deilde 0.75 beden olmak istiorum dielim :27:

mısır püskülünü duymadıydım :44:

ay o çok fena oluyor :27: ver ver o zaman kiloları :46:

inaşallah barbim vericem ve fotolarımı bile koyacağım eski halim yeni halim diye çok fena baş koydum bu yola bu sefer bunuda kontescmden çaldım:27:

kontesim bak burda ne var :27:

ist1.jpg

Son düzenleme:
biemcik hg
tbs = the body shop
the body shop mu:52:ayy çok sevindm işte buna kontescan daha bugün baktım istanbulda nerelerde var diye bakırköyde varmış ablama gidiince gidelim diyecektim bende ordan bissürü bissürü şeyler almak istiyorum:12:
slm fıstıklarımm:3:
bugün dışarıaydık :10::10:
birazdan film izlicik kociklen,mısır patlatıcimm :23:

gitmeden bi slm verem geçmişe bi bakam didim
yoksa sayfalar birikiyo yetişemiyorum olan bitene :27:

uvvv geçmiş olsun :1: sıkıcı bi durum ama :31:

o nedirr :26::44:

e hadi güle güle kullan :1:

sanırım yapmıştın heralde bende unuttum şindik :1: ossun gene teşekkürederim barbişimm:69:

:60::60:arasın işte ne isteyon kısss başkaaa :52::52::52:

pazar timizlikmi yapılır kıs :27::27:

malesef uyuyamıyosun tutişim :27: bayılıyosun ama uyuyamıyosun :1:

grii hımmm ben senin odanı pembiş hayal ediyorumda süper olur ama madem gidiciyim diyosun gri de fena olamz heralde :1:

geçmiş olsun tutişim :44: Allah şifa versin

:1: boşverr takmayın kafaya yaw verirsin yavaş yavaş inşlh

mısırdan benim yerime de yiyin zaten ben istemiyorum kii:9:inşallah veririm biem :69:

inş canım bu arada dudak ve yüz şişmesi neyle ilgiliymiş canım
o bendede oluyor hatta ellerimde şiş oluyor sabahları :37:

testlerde hiçbişey çıkmadı korkulacak bişey yok dedi ama halen oluyor özellikle dudaklarım dolgu yaptırmışım gibi oluyor :26: ellerinde de mi oluyor o bende yok

Son düzenleme:
Back
X