• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

sağolasın ezgitomtomm:93:
yok kızzz ben uğraşmam öyle eritmek filan :27: hazırlardan aldım böle ketçap gibi ambalajı var, sıkıyorsun

okudum smdı cok kotu oldum
bıde o gun ben taksımdeydım Allahtan olayları gormedım
sadece bı suru polısler vardı
gercı 5bıntane polıs bıle durduramamıs ya :47:

ezgim anneminde sana selami var bebegim

handem dün senin selaminida söylemistim

ben simid yatiyorum selimi uyutacagim kesin bende uyurum diye vedalasiyorum :1:
kontesim sanada iyi geceler kuzum

[video=youtube;RWC1EHpsJxw]http://www.youtube.com/watch?v=RWC1EHpsJxw[/video]
:97::97::97::97::97::97::97:

Yarın açılacak butikler:

Converse ,

Tabuu ,

Forever ,

Sabra ,

[Tasarım]Nilüfer Tarzi Kuran ,

Belonni ,

Sultans of Harem ,

Jacquline ,

Mokok ,

Stretch

tabuu'da güzel şeyler oluyor ama diğerlerini bilmiyorum hiç:26:

Selammmmlar herkese dostlarım :3:
birkaç gündür yoğunum yine gelemedim , halkla iç içe günler geçiriyorum turist murist falan :27::27::27::27: işlerim şu an tıkırında gidiyor , Fulya denen bir çalışma arkadaşım var son günlerde çok şirin bir kız onunla çalışıyoruz. O da yeni burun ameliyatı olmuş sürekli Selayhusumun kulaklarını çınlatıyoruz :1::1::1::1:
Kontesciğim İpekyol olayına bende sinir oldum hemde çok çok çok :47: Bir şike var bencede bu işte :47: Aldıklarınada bakıcm cnm. Mamalarınızda enfes görünüyor :56:
Xzgimmm dediğin gibi bol bol haber dinlioruz kuşum , hocamız geldi diksiyon dersi veriyor bize saolsun.. Annenler abine ziyarete gidiyorlar demek , hala gözümün önüne gelir anneciğinin senin düğünündeki o abin için ağlayışı :5: Bu arada teyzen çokk tatlı ya :69:
Ayburum doğum şekli belli olmamış , hakkında hayırlısı ne ise o olsun, en rahat hangisiyle olursa Rabbim onu nasip eylesin inş yavruma :69: Bugün ayburumun memlekeyindeydim 25 ERZURUMA SELAMMMMMM :3:
Handeciğimiz uğramış yorgun argın 2 satır yazıp çıkmış kıyamam :70:
Logocum teyze olamamışsın, anne oluyormusun acaba :26::27:
Speddyde uğramış, onunda düğünü yaklaşıyorr hadi bakalım sanada mutluluklar canım :69:

desene tadindan yenmezsin bihter gibide olduysan :60: :60: :60:
buraya yazmani özlemisim seni özlemisim
:27::27::27:
:69::69::69::69::69:

Slm kızlar

barbişim , sizin evde kim oturuyoda neden çıkmıyo ki kuzum ? yeni aldığınız evdeki oturanlarımı çıkaramıyosunuz ?

saç konusunda birde şu yöntem var belki bilirsin
tüm saçı tepeden toplayıp sarkan saçları tek tek bi kaç parça halinde maşa yapıp salıncada şahane oluyo barbişim :)

yok çıkaramıyo değiliz hayatım bizden oturmak için bi 3 ay kadar süre istedilerde :37: onları beklioruz :5:
onuda biliyordum sağol cnm bnm
ayrıca mevlevi tablonu ben çok çok begendim :87:

Son düzenleme:
Back
X