- Konu Sahibi BarbieveKen
- #30.181
selam kızlar
tuti neye on gun kaldı soze nısana falan mı
tuti neye on gun kaldı soze nısana falan mı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kih kihh eski mesut günlerimiz
tutinin nişanımı var merak ettım yaw
selam kızlar
tuti neye on gun kaldı soze nısana falan mı![]()
amanin yarabbim eski günlerdeki gibi asagida online xzgitoooom ve tutiskomm vuuuuuu süpersiniz devam devam böyle devamm
kih kihh eski mesut günlerimiz
tutinin nişanımı var merak ettım yaw
tutissssssss müjdeyi versene kuuuuu....
oohh ruhpastamizda geldiler hosgeldiler sefa geldiler..
bende küba safagi sayacagimda hus kizar diye sayamiyorum![]()
![]()
![]()
![]()
yehuuuu toplanıyoruz mısafırımız bıle damladı hemenaçılınnn ben de geldim![]()
hahahhah sende yanıııbende küba safagi sayacagimda hus kizar diye sayamiyorum![]()
![]()
![]()
![]()
selam canım hoşgeldinnn şeeeee ben sözleniyorum canım ona şafak sayıyorum
geldim dahada gitmem heralde çok sıkıldımmmm selaytom bu tarz şeyler bana sıkıntı verdi bu şimdi böyleyse nişanda,düğünde ne olurum merak ediyorummm
yok tatlım söz
selaytom verdim müjdeyi canım...
xzgim ya bizde biliyorsun sürekli tarih değişiyordu bende sürekli tarih değişiyor diye söylemeye çekindim rezil olurum falan diye![]()
yehuuuu toplanıyoruz mısafırımız bıle damladı hemen
hahahhah sende yanııı![]()
![]()
cok sevındım gozun aydın canım Allah tamamına erdırsın ınsallah
ay niye rezil olasın ki karısık isler bunlar bılıyorum
neyse sımdı kesınlesmıs cok mutlu ol canım![]()
teşekkür ederim tatlım çok mersiiibu arada senin bebiş nasıl aaa unutmadan geçen pembe dolapta cicilerini gördüm bayıldım hepsi çok güzel tatlı,cici,sağlıklı günlerde giysin inşallah
selayım elbisem terzide gelsin hemen resim çekip paylaşıcam aslında ben üstümde görün diye bekliyorum hani söz resimlerini falan görürsünüz diye şey etmiştim ama çok merak ediyorsanız özel albüm yaparım yanlız özel albüm nasıl oluyor ben bilmiyorum öğretirsin
hemde ne karışık işlermiş xzgim ya sözde bile bir alışverişe çıkıyorsun eve geliyorsun bir dünya eksik çıkıyor ağladım sinirden ben bu işten vazgeçicem diyebirde o kadar hüzünlüyüm ki babamın yüzüne bakamıyorum babamda bana bakamıyor soru sorduğunda falan babamda bende çok duygusal dönemlerdeyiz bana erkek arkadaşın burda bizime yaşayamazmı bile dedi napıcam ben yaaa
insallah hersey gonlune gore olur terzıden gelınce paylas cok merak edıyorumm![]()
bızım bebıs cok ıyı masallah cok hareketlı bazen benı zorluyor tekmelerıyle bıde erken gelme ıhtımalı var onu zaptetmeye calısıyorum![]()
hemde ne karışık işlermiş xzgim ya sözde bile bir alışverişe çıkıyorsun eve geliyorsun bir dünya eksik çıkıyor ağladım sinirden ben bu işten vazgeçicem diyebirde o kadar hüzünlüyüm ki babamın yüzüne bakamıyorum babamda bana bakamıyor soru sorduğunda falan babamda bende çok duygusal dönemlerdeyiz bana erkek arkadaşın burda bizime yaşayamazmı bile dedi napıcam ben yaaa
ınsallah canım benım zamanında saglıkla ddogar ınsallahamin canım cümlemizi tamam canım gelsin bir elbise paylaşırım...bebişin erken gelme ihtimalimi var zaptet xzgim zamanında gelsin...kıyamam ona yaa annesine kavuşmak istiyor oda bir an önce sağlıcakla gelsin inşallah yeterki...
ooo isler öyle oluyor herkes duygusala bagliyor falan
bende aynini yasamistim..
insallah hayirlisi ile tamamina erdigin günleride görürüz
tamam tutim gösteririm sana özel albumü..
bu arada kizlar safak falan dedimde , küba isini düsündükce icimi karamsarlik sarmaya basladi acik acik.. selimden ayrilcam hus enisteniz mirin kirin ediyor falan derken bayaa bayaa düsünüyorum acaba diye ????