Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

gozunu korkutmak gıbı olmasın ama bu daha soz tutım bunun nısanı dugunu var en basıt ıs soz bence
hem daha evlenmıyosun kı sımdıden uzulmeye baslamayın bu guzel gunlerın tadını cıkarın bence

haklısın canım sözü aslında bu kadar dert etmemek lazım evde olacağı için dediğin gibi nişanı,düğünü var nişanı nisan - mayıs gibi düşünüyoruz evde olmayacağı için nişan şimdi evde yapsam insanları elemek zorunda kalıcam bu sefer beni çağırmadı diye küsecekler kırgınlık dargınlık olsun istemiyorum bu yüzden baharı bekliyorum hayırlısı ne ise o olsun dediğin gibi tadını çıkarmak lazım biz şu işin adını koyalımda arkası gelir zaten

ooo isler öyle oluyor herkes duygusala bagliyor falan :1:
bende aynini yasamistim..
insallah hayirlisi ile tamamina erdigin günleride görürüz

tamam tutim gösteririm sana özel albumü..

bu arada kizlar safak falan dedimde , küba isini düsündükce icimi karamsarlik sarmaya basladi acik acik.. selimden ayrilcam hus enisteniz mirin kirin ediyor falan derken bayaa bayaa düsünüyorum acaba diye ????

ne kadar kalacaksın selayım

ınsallah canım benım zamanında saglıkla ddogar ınsallah
ben elımden gelenı yapıyorum yatıyorum dınlenıyorum gerısı Allaha kalmıs hayırlısı olsunda

walla sen bılısın selayım selımden ayrılmaya dayanamıcaksan gıtme ama cok gıtmek ıstıyosun ıcınden gelenı yap bız ne dersek bos olur
rezervasyon yapildi coktan bitanem .. geri dönüsü yok gibi bisi.. ama iste tam bir git gel yasiyorum..

1 hafta kuzu ....

haklısın canım sözü aslında bu kadar dert etmemek lazım evde olacağı için dediğin gibi nişanı,düğünü var nişanı nisan - mayıs gibi düşünüyoruz evde olmayacağı için nişan şimdi evde yapsam insanları elemek zorunda kalıcam bu sefer beni çağırmadı diye küsecekler kırgınlık dargınlık olsun istemiyorum bu yüzden baharı bekliyorum hayırlısı ne ise o olsun dediğin gibi tadını çıkarmak lazım biz şu işin adını koyalımda arkası gelir zaten
aynen oyle arkası gelıyor tutım
hadı hayırlısı olsun az kalmıs nısanada hemencecık gecıyor zaten zaman anlamıyosun :1:

1 hafta olması lazım kontesım

buarada tatlı yemeyen ben gunde bı kılo cıkolata lokum ne bılursam onu yıyorum
hatta nutella hıc yemezdm smdı kasıkla yıyorum yıyorum allah yıyorum :52::52:
gobegımde kocaman olddu hıc bıseyımı gıyemıyorum cok kotu kabanlarım ble kapanmıyo
yarın hm gıdıcem hamıle kıyafetlerı kabanı falan almaya

selayım ailenden uzaklaşacağın günler yaklaştıkça insan karamsar oluyor bunu ben aileme çok bağlı olduğum için bende yaşıyorum benimkiyle kıbrısa giderken bile 100 kere vazgeçtim durdum insan başka bir yere gidince tedirgin oluyor nitekim oğlun olduğu için ister istemez insanın kafası karışıyor gidip gitmemek arasında kalıyor enişteye gelince oda tedirgin olduğu için mırın kırın ediyordur haklı olarak eşi bilmediği bir ülkeye gidicek diye hayırlısı ne ise o olsun canım herşeyde hayır vardır...

xzgim iyi yapıyorsun canım artık eve misafir kabul etmiyorsun dimi al eniştenin play stationunu yattığın yerde oyna acayip keyifli oluyor :9: hamileliğinin tadını çıkar derim bebeğin ve senin tatili 9 ay bebek gelince zaten oturmaya zamanın bile olmayacak tatlım arkadaşımdan biliyorum bana nerdeyse sen emzir bile dediği oldu :9:yuh dedim

aynen oyle arkası gelıyor tutım
hadı hayırlısı olsun az kalmıs nısanada hemencecık gecıyor zaten zaman anlamıyosun :1:

1 hafta olması lazım kontesım

buarada tatlı yemeyen ben gunde bı kılo cıkolata lokum ne bılursam onu yıyorum
hatta nutella hıc yemezdm smdı kasıkla yıyorum yıyorum allah yıyorum :52::52:
gobegımde kocaman olddu hıc bıseyımı gıyemıyorum cok kotu kabanlarım ble kapanmıyo
yarın hm gıdıcem hamıle kıyafetlerı kabanı falan almaya

aayy göbeni yedigim :1:
ne güzel olmusun sen öyl.....
h &m de cok hos hamile kiyafetleri vardi onlardan bulabilirsin .. kaban

xzgim yeni ciclerini şimdiden güle güle kullan canım marks&spencerde eşofmanlar falan oluyor hamile kıyafetleri falan oluyor bazen güzel ürünleri oluyor orayada bak...

selayım ailenden uzaklaşacağın günler yaklaştıkça insan karamsar oluyor bunu ben aileme çok bağlı olduğum için bende yaşıyorum benimkiyle kıbrısa giderken bile 100 kere vazgeçtim durdum insan başka bir yere gidince tedirgin oluyor nitekim oğlun olduğu için ister istemez insanın kafası karışıyor gidip gitmemek arasında kalıyor enişteye gelince oda tedirgin olduğu için mırın kırın ediyordur haklı olarak eşi bilmediği bir ülkeye gidicek diye hayırlısı ne ise o olsun canım herşeyde hayır vardır...

xzgim iyi yapıyorsun canım artık eve misafir kabul etmiyorsun dimi al eniştenin play stationunu yattığın yerde oyna acayip keyifli oluyor :9: hamileliğinin tadını çıkar derim bebeğin ve senin tatili 9 ay bebek gelince zaten oturmaya zamanın bile olmayacak tatlım arkadaşımdan biliyorum bana nerdeyse sen emzir bile dediği oldu :9:yuh dedim

ahahah yuh yanııı yok kabul etmıyorum ben etsem sercan etmez doktor yasakladı temızlıgı bıle
ben gızlı gızlı yapıyorum kenımı yormadan elımdde degıl yapmadan duramıyorum
smdı kadın arıyorum haftada 1 alıcam artık
bana gelen kadını almıyorum artık ıyı nıyetımı ıyıce kullanmaya basladı sınır oldum ona

xzgim yeni ciclerini şimdiden güle güle kullan canım marks&spencerde eşofmanlar falan oluyor hamile kıyafetleri falan oluyor bazen güzel ürünleri oluyor orayada bak...

orayada bakarım tutım sagol hamıle kıyafetı dıye fıyatları abartmıslar baya bı
okadar paralar vermek ıstemıyorum dıktırıcektım elbıse hmın sıtesınde gordm 50-60 cıvarı elbıslerı dktrsemde aynı fıyat ordan alayım dıyorum
bı kac tanede markasız kot alıcam annem hamıle pant yapıcak onu normalde 100-150 arası en fazla 2bucuk ay daha gıyıcem hıc gerek yok

ahahah yuh yanııı yok kabul etmıyorum ben etsem sercan etmez doktor yasakladı temızlıgı bıle
ben gızlı gızlı yapıyorum kenımı yormadan elımdde degıl yapmadan duramıyorum
smdı kadın arıyorum haftada 1 alıcam artık
bana gelen kadını almıyorum artık ıyı nıyetımı ıyıce kullanmaya basladı sınır oldum ona

dr ne derse yap canım...bu arada temizlikçi ne yaptı ki ??? çok merak ettim evet canım haftada 1 daha iyi bence o gün bütün temizliğini ıvırını zıvırını yapsın

buarada p3 ne fena taktım move aldı sercan sarkı secıyosun dans hareketlerı var oraya bakıp aynılarını yapıyosun
koca gobegımle hop hop hopluyorum cok zewklı :52:

orayada bakarım tutım sagol hamıle kıyafetı dıye fıyatları abartmıslar baya bı
okadar paralar vermek ıstemıyorum dıktırıcektım elbıse hmın sıtesınde gordm 50-60 cıvarı elbıslerı dktrsemde aynı fıyat ordan alayım dıyorum
bı kac tanede markasız kot alıcam annem hamıle pant yapıcak onu normalde 100-150 arası en fazla 2bucuk ay daha gıyıcem hıc gerek yok

evet canım çok haklısın yapılmıyacak şeyler değil annenlerin elinden geliyorsa bu tarz işler çok şanslısın dediğin gibi para baymaya gerek yok bu tarz ürünlere lcv dede hamile ürünleri t-shirtleri falan vardı sanırım xzgim çok tatlı t shirtleri var anneli kızlı falan hala varmı bilmiyorum ama illaki vardır...hamile pantolonu dedinde hamile bantları var xzgim onlardan bulabilirsin mothercarede falan bir siyah bir beyaz alırsın giydiğin kendi kıyafetlerine kamufle edersin benim kız arkadaşım öyle yapmıştı hiç hamile kıyafeti bile almadı ama o hamile bantları çok kullanışlı geldi bana

dr ne derse yap canım...bu arada temizlikçi ne yaptı ki ??? çok merak ettim evet canım haftada 1 daha iyi bence o gün bütün temizliğini ıvırını zıvırını yapsın

ya ben ona en basından berı dedım ben arkanda kosmak ıstemıyorum neyın yapılcagını bılıyor zaten her seferınde yapmısmı yapmamıs mı dıye kontrol etmek ıstemıyorum ıyıce bastan savıyor.
benden ızınsız ıstedıgını yapmasna sınırlenıyorum ben ona tel acma demem zaten ama ınsan bı kıbarlık olarak tel acabılırmıyım der
bıseylerı kırıyor ama soylemıyor kucuk tuvaletın sıfonunu kırmıs soylesın bana nıye kırdın dıye kızacak halım yok sonucta
balkonu yıkıyor mesela servıs masasının ustunu sılmıyor balkondakı bunu benımmı ona demem gerekıyor herseferınde
heryere camasır suyunu dokuyor oyle cok dokuyo kı bıde temızlemıyor o gttıkten sonra banyo halımın altı bembeyz olmus banyoya gırdım kıyafetlerımı yere attım onlar bole beyazlamıs saglıgımızla oynuyor resmen
salonda dondurma lekesı vardı gıttıkten sonra bı baktım leke anen duruyor nasıl yer sılmısse artık
bıde dusa kabının metal kısmını boydan boya cızmıs
bunlar aklıma gelenler daha neler var neler

evet canım çok haklısın yapılmıyacak şeyler değil annenlerin elinden geliyorsa bu tarz işler çok şanslısın dediğin gibi para baymaya gerek yok bu tarz ürünlere lcv dede hamile ürünleri t-shirtleri falan vardı sanırım xzgim çok tatlı t shirtleri var anneli kızlı falan hala varmı bilmiyorum ama illaki vardır...hamile pantolonu dedinde hamile bantları var xzgim onlardan bulabilirsin mothercarede falan bir siyah bir beyaz alırsın giydiğin kendi kıyafetlerine kamufle edersin benim kız arkadaşım öyle yapmıştı hiç hamile kıyafeti bile almadı ama o hamile bantları çok kullanışlı geldi bana

pant bacak kısmından oluyorlar ama belden kapanmıyorlakı tutım 34*36 beden sonucta olmuyor
lcw unutmusum ben dogru ordanda bakayım ben
kontesım bana odan bı hamıle tshırtu almıstı onu gıyıyorum cok guzel gobegımın resmını cekıp koyucam buraya :1: :1:

buarada p3 ne fena taktım move aldı sercan sarkı secıyosun dans hareketlerı var oraya bakıp aynılarını yapıyosun
koca gobegımle hop hop hopluyorum cok zewklı :52:

tehlikeli olmasin ???? komin anne :1:
doktora sorda öyle yap bari yaaa...

Tutim cok az kaldi ayakkabiyi takilari ne yaptin hallettinmi ??

Back
X