Bugün ne pişirsem?

Hoş geldiniz, iyi ki geldiniz
Menünüz çok güzel
Belli ki siz de hünerli hatunlardansınız
Teşekkür ederim hoş buldum çok naziksiniz Yemek yemeği çok severim e haliyle yapmayı da sizlerde aynı şekilde hünerli kadınlarsınız eminim

Bir pastaneden Maraş peynirli su böreği aldım, çayla onu yeriz. Kahvaltılık falan da çıkarırız yeter herhalde.
İyi daha ne olsun. Su böreği iyidir. Çayla zeytin peynir domates salatalık daha ne olsun. Kız canım çekti bak. Buzlukta böreğim vardı sahura çıkarayım.

Kizlar ne kadar cok konusmussunuz bugun okuyamadim daha .biz bigun disardan yedik evde degildik o yuzden rahattim.. ama cok gezdik cok yoruldum suan larnim kasiliyor valla uzandim dinlenmeye calisiyorum

Kizlar ne kadar cok konusmussunuz bugun okuyamadim daha .biz bigun disardan yedik evde degildik o yuzden rahattim.. ama cok gezdik cok yoruldum suan larnim kasiliyor valla uzandim dinlenmeye calisiyorum
Dinlen çok onemli. Krem sur karnına istersen rahatlatır. Ama gezmek güzel şey..

Canım pişi çekmişti yine yemekteyizde görünce, şu an vazgeçtim
Ben de bilmiyorum :/
Hee o pisiyi ben de gördüm de. Astoria su böreği dediydi. Canım çekti buzluktan çıkardım. Ama yetmez. Belki sucuklu yumurta yaparım. Patatesli yumurta da olur aslında. Karar verince yazarım ben.

İkisi de çok doyurucu. Sucuk da cidden bir şey yapmıyormuş dün denedik

Günaydın hamarat hanımlar. Güzel günler sizin olsun
Aranızda tiramisu yapan var mı? Orijinal tarif mi daha iyi olur yoksa biraz daha muhallebili Türk usulü mü? Orijinal tarifte altı yumurta sarisini benmari usulü pişiriyor. Benim çocuk da var guvenemedim kararsız kaldım. Bugün yapmayı düşünüyorum da sizden fikir alayım dedim.

Günaydın canım...
Hiç denemedim...
Baya severim kendisini:))

Canım çekti...

Gunaydin tatlim,

Ben bi ara orjinali yapiyodum.. ama yumurta pisirne yoktu cigden konuyodu tarifte.. severek yiyoduk.. birde kedi diliyle yapiyodun hic kekle yspmadim.. muhallebi ya da kremalida seviyorum ama:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…