Fırında mı değilse kemiksiz kalça şiş alıyorum ben bir diş sarımsak zeytinyagi karabiber kekik kimyon kırmızı biber tuz karıştırıp buluyorum tavuğu bekletiyorum iftara kadar burda 8.30 iftar saat 8 de tavayı iyice ısıtıyorum kızgın tavaya tavukları arıyorum iki taraflı kızartıyorum ici yumuşak sulu dışı ızgara gibi oluyor yanına da kabak biber soğan hepsi julyen doğrayıp sırayla tereyagina atıp soteliyorum yanına fırında patates yada püre yapılabilir çok güzel oluyorIftara ne yapacaksiniz hanimlar bakiim:)) benim dunden corbam var.. birde tavuk patates mi yapsam diye dusunuyorum.. fikir verin fikir fikir:) @tuzsuz_ruh nerdesin hayatim:)
Tavada yapcam.. bak patates puresi super fikir:)) soyle kasarli tereyagli tuzlu:)) uzerine tavuk et.. patates puresi yataginda kizartilmis tavuk eti:)) hmm super fikir :)Fırında mı değilse kemiksiz kalça şiş alıyorum ben bir diş sarımsak zeytinyagi karabiber kekik kimyon kırmızı biber tuz karıştırıp buluyorum tavuğu bekletiyorum iftara kadar burda 8.30 iftar saat 8 de tavayı iyice ısıtıyorum kızgın tavaya tavukları arıyorum iki taraflı kızartıyorum ici yumuşak sulu dışı ızgara gibi oluyor yanına da kabak biber soğan hepsi julyen doğrayıp sırayla tereyagina atıp soteliyorum yanına fırında patates yada püre yapılabilir çok güzel oluyor
O zaman benim tarifi yap tavukta en son pişince ince ince dilimliyorum üstüne arıyorum sebzelerin sende at pürenin üstüne az da yağından offfffdffTavada yapcam.. bak patates puresi super fikir:)) soyle kasarli tereyagli tuzlu:)) uzerine tavuk et.. patates puresi yataginda kizartilmis tavuk eti:)) hmm super fikir :)
Ohf diyorumki ogff.. su saatte aciktim.. bide kekmi yapsam? Havuclu cevizli? pek yenmiyo dimi gerci Ramazanda? Baska birsey yapmak daha mantikli gibi.. kremam var evde.. rulo pastami yapsam muzlu?O zaman benim tarifi yap tavukta en son pişince ince ince dilimliyorum üstüne arıyorum sebzelerin sende at pürenin üstüne az da yağından offfffdff
Bir yerde gördüm kaseyi sıcak suyun içine oturtup kremalı yapıyor. Altı yumurta dedi ben ürktüm. En iyisi normal muhallebili yapmak o tarif de çok beğenilmiş.Gunaydin tatlim,
Ben bi ara orjinali yapiyodum.. ama yumurta pisirne yoktu cigden konuyodu tarifte.. severek yiyoduk.. birde kedi diliyle yapiyodun hic kekle yspmadim.. muhallebi ya da kremalida seviyorum ama:)
Ben her turlusunu seviyorum.. bak aklima dusurdun: ( ondan mi yspsammm kahveliBir yerde gördüm kaseyi sıcak suyun içine oturtup kremalı yapıyor. Altı yumurta dedi ben ürktüm. En iyisi normal muhallebili yapmak o tarif de çok beğenilmiş.
Yap kız. Tarif de ver bakalım. Kedi dilli yapacağım ben de.Ben her turlusunu seviyorum.. bak aklima dusurdun: ( ondan mi yspsammm kahveli
Kahveliii
Bende kremali yapiyim diyorumYap kız. Tarif de ver bakalım. Kedi dilli yapacağım ben de.
Sen tarifversene muhallebili tiramisu tarifi varsa?Yap kız. Tarif de ver bakalım. Kedi dilli yapacağım ben de.
Sulu mu patates ??Merhaba kızlar ben de patates yemeği yapacağım kendime.hamileyim canım çekti eşime de bonfile. :)
EvetSulu mu patates ??
evet sulu oluyor isteyen pirinç de koyar ama ben genelde pirinçlsiz yapıyorumSulu mu patates ??
Ben susuz yapıyorum oda çok lezzetli geliyor bana salçayı soğanı kavuruyorsunEvet
evet sulu oluyor isteyen pirinç de koyar ama ben genelde pirinçlsiz yapıyorum
Evet aslında güzel olur bu akşsmkini öyle yapayım ben üstüne gelene kadar su koyıyordum dah az koyarımBen susuz yapıyorum oda çok lezzetli geliyor bana salçayı soğanı kavuruyorsun
Patatesleri biraz kalın elma dilimi yapıp üzerine koyuyorsun içine yarım su bardağı su en kısık ateşte pişiriyorsun
Piştiginde içinde su kalmıyor salça ve soğanlı oluyor
Yemek yapamadığım zaman kurtarıcıdır kendisi ayrıca oğlum eşim de sever
Ama dikkat et normalde açtığın kadar açma ocağı yanar gider hafif hafif az suda pişmesi lazım patatesler yumurscik oluyor soğanlı salçalı ben çok seviyorum yanına kuru soğan yoğurtla mis gibi giderEvet aslında güzel olur bu akşsmkini öyle yapayım ben üstüne gelene kadar su koyıyordum dah az koyarım
Afiyet olsun :)Aman yakmıyım yemeği:))) denicem canım teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?