Ay benim de canım taze fasulye istiyor zeytinyağlı bugun alıp yarına yapayım bari afiyet olsun :)Bende de bugün taze fasulye var tabi forumu birkaip mutfağa girebilirsem :))
Yaptım dolaba kaldırdım merakla bekliyorum. Borcamim büyük geldi görüntüsü biraz tuhaf oldu ama bence yenir.Benden hizli ciktin bacim ben daa cocuklarin karnini doyuruom.. sonra basliycam
Senden kralı yok bugünBugün anneme davetliyiz
Sen de bendensin. Bizde de kuru fasulye var. Pilav da yapacagim. Cacık da. Tatlı olarak tiramisu var ama bugün mü yeriz yarın mi bilemem. Kapkek de kalmış çünkü.Kurufasulye
Pilav
Semizotu cacığı
Şam tatlısı
Ben de tatlı yaptım merakla iftarı bekliyorum. Yeni şeyler deneyince içim kıpır kıpır oluyorAynen öyle
Akşam olsa
Ben de tatlı yaptım merakla iftarı bekliyorum. Yeni şeyler deneyince içim kıpır kıpır oluyor
Güzel olmussa iki tabak gönderirim tiramisu yaptım ilk denemem. Epey ozendim ama borcamim büyük geldi biraz. krema kenarlara akmış olabilir. Ama dert etmezsin bence. Yabancı değilizBenimde canım tatlı çekiyor
1 tabak alabilir miyim lütfen
Günaydın hamarat hanımlar. Güzel günler sizin olsun
Aranızda tiramisu yapan var mı? Orijinal tarif mi daha iyi olur yoksa biraz daha muhallebili Türk usulü mü? Orijinal tarifte altı yumurta sarisini benmari usulü pişiriyor. Benim çocuk da var guvenemedim kararsız kaldım. Bugün yapmayı düşünüyorum da sizden fikir alayım dedim.
Güzel olmussa iki tabak gönderirim tiramisu yaptım ilk denemem. Epey ozendim ama borcamim büyük geldi biraz. krema kenarlara akmış olabilir. Ama dert etmezsin bence. Yabancı değiliz
Uzerine kakao yemeden once serp, serpnediysen tabii..Yaptım dolaba kaldırdım merakla bekliyorum. Borcamim büyük geldi görüntüsü biraz tuhaf oldu ama bence yenir.
Bir dahakine de Seninkini yaparız canımKeşke daha erken görseydim benim yaptığım bi tiramisu tarifi var herkes beğendiğini söyler. Pasta tabanıyla yapıyorum ama kedi diliyle de olur. 1 gün dolapta bekleyince kremayla bütünleşip daha güzel oluyor
Tarifte de öyle demiş serpmedim daha. Yemek yapmayı da çok severim tatlı pasta da yeter ki ev işi demesinler mecbur yapıyoruz o başkaUzerine kakao yemeden once serp, serpnediysen tabii..
Bende yaptim kremayi sogumasini bekliyorum suan:)) valka yemek yapasim yok ha bire kek pasta yapsam:))
Yollarım o zamanYooo
Sorun olmaz
Alayım lütfen pasta
Ay aynen temizlik hele oyyyy: (Tarifte de öyle demiş serpmedim daha. Yemek yapmayı da çok severim tatlı pasta da yeter ki ev işi demesinler mecbur yapıyoruz o başka
Bacim ver senin tarifi madem.. bu tutmazsa kesin seninkini yaparim..Keşke daha erken görseydim benim yaptığım bi tiramisu tarifi var herkes beğendiğini söyler. Pasta tabanıyla yapıyorum ama kedi diliyle de olur. 1 gün dolapta bekleyince kremayla bütünleşip daha güzel oluyor
Bacim ver senin tarifi madem.. bu tutmazsa kesin seninkini yaparim..
Krema kendini toplamaya başladı bile. Akşama bakacağız...Ay aynen temizlik hele oyyyy: (
Buarada senin kremada civik oldu dimi biraz? Dinlendikce kendine gelir ellaam? Ben uzerine belkide bide kaymak cirparim ekstra kalorinin zarari olmaz diyerekten:)) bide ben iki paket kedi dili aldrmstm.. bu tarifteki muhallebiyle bi buyuk bi kucuk borcam tiramisu oldu.. tarifte 1 paket diyodu halbuki... nasil olcak bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?