Bugün ne pişirsem?

Keşke daha erken görseydim benim yaptığım bi tiramisu tarifi var herkes beğendiğini söyler. Pasta tabanıyla yapıyorum ama kedi diliyle de olur. 1 gün dolapta bekleyince kremayla bütünleşip daha güzel oluyor

Uzerine kakao yemeden once serp, serpnediysen tabii..

Bende yaptim kremayi sogumasini bekliyorum suan:)) valka yemek yapasim yok ha bire kek pasta yapsam:))
Tarifte de öyle demiş serpmedim daha. Yemek yapmayı da çok severim tatlı pasta da yeter ki ev işi demesinler mecbur yapıyoruz o başka

Tarifte de öyle demiş serpmedim daha. Yemek yapmayı da çok severim tatlı pasta da yeter ki ev işi demesinler mecbur yapıyoruz o başka
Ay aynen temizlik hele oyyyy: (

Buarada senin kremada civik oldu dimi biraz? Dinlendikce kendine gelir ellaam? Ben uzerine belkide bide kaymak cirparim ekstra kalorinin zarari olmaz diyerekten:)) bide ben iki paket kedi dili aldrmstm.. bu tarifteki muhallebiyle bi buyuk bi kucuk borcam tiramisu oldu.. tarifte 1 paket diyodu halbuki... nasil olcak bakalim

Bacim ver senin tarifi madem.. bu tutmazsa kesin seninkini yaparim..

Bacim ver senin tarifi madem.. bu tutmazsa kesin seninkini yaparim..

2.5 su bardağı süt
3 yemek kaşığı toz şeker (tepeleme dolu)
3 yemek kaşığı un buda (tepeleme dolu)
1 yumurta
200 gram labne peyniri (1 paket)
Bütün malzemeleri pişiriyoruz ılıyınca labneyi koyuyoruz mikserle çırpın pürüzsüz oluyor. Gerçi bu aşamaları zaten biliyosundur.
Kekini ıslatırken de ben 1 su bardağı sütü ısıtıyorum içine 1 yemek kaşığı kahve ve 1 yemek kaşığı şeker koyuyorum. Sanki sütle daha güzel oluyor fakat isterseniz 3ü 1 aradayla direkt suyla da ıslatılabilir.

Krema kendini toplamaya başladı bile. Akşama bakacağız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…