- 10 Şubat 2015
- 5.202
- 11.871
- 248
HmmmmDolma
sarma
Taze fasulye zeytinyağlı
Ayran

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HmmmmDolma
sarma
Taze fasulye zeytinyağlı
Ayran
Gel beraber olsun
Tencereyi bitiririm yalnızen sevdiğimmm
![]()
Dolma
sarma
Taze fasulye zeytinyağlı
Ayran
Aynen canim cok seviyorum ram bir kurtarici yemek gerci bizim evde makarnanin her turlusu seviliyorEline sağlık kıymalı makarna güzel olur.
Eline sağlık bu da olur canım yenir menü güzelYüksük çorbası
Izgara tavuk
Sebze kavurması(havuç,biber,mantar)
Makarna
Tatlı yok çikilota falan idare edeceğik![]()
Himmmm yuksuk corbasi nerelisin kiz senYüksük çorbası
Izgara tavuk
Sebze kavurması(havuç,biber,mantar)
Makarna
Tatlı yok çikilota falan idare edeceğik![]()
Ben de makarnanın her türlüsünü severim. Eşim kıymalı sever. E herkesin makarnasina kimse karisamazAynen canim cok seviyorum ram bir kurtarici yemek gerci bizim evde makarnanin her turlusu seviliyor
Aynen valla ben bazen 3 cesit yapiyorum istege gore.. esim yogurtlu ister,,,,,kizim peynirli,,,,bende soslu biraz ugrastiriyor ama herkesin sevdigi olsun dimiiiiii......ama tabiki arada biyle yaparim yoksa ne olsa yerler makarnadaBen de makarnanın her türlüsünü severim. Eşim kıymalı sever. E herkesin makarnasina kimse karisamaz
Yapımı çok kolay ki.. yirmi dakikada hazır olur taş catlasa. İçine et suyu veya bulyon koymani tavsiye ederim fakat.Yok bende derim yemek seçtiği için zıkkım ye demisligim bile var ahahahahahahha afiyet olsun valla yapayım bari olmadı akşamdan tarhana var onu yesin bir kase
Of of... Hepsini severim. Yoğurtlu makarnaya bol kekik pul biber biraz da nane serpeceksin.. peynirli makarnanın tereyağı bol olacak. Soslunun da domatesi.. ben bazen spagettiyi haslayip sadece domatesli sarımsaklı bir sos yapıp üzerine döküp öyle yiyordum. He biraz da kasar rendeliyordum. Güzel oluyordu. Bir ara yapayım..Aynen valla ben bazen 3 cesit yapiyorum istege gore.. esim yogurtlu ister,,,,,kizim peynirli,,,,bende soslu biraz ugrastiriyor ama herkesin sevdigi olsun dimiiiiii......ama tabiki arada biyle yaparim yoksa ne olsa yerler makarnada
Aynen hepsi cok guzel oluyorrrrrrOf of... Hepsini severim. Yoğurtlu makarnaya bol kekik pul biber biraz da nane serpeceksin.. peynirli makarnanın tereyağı bol olacak. Soslunun da domatesi.. ben bazen spagettiyi haslayip sadece domatesli sarımsaklı bir sos yapıp üzerine döküp öyle yiyordum. He biraz da kasar rendeliyordum. Güzel oluyordu. Bir ara yapayım..
Afiyet olsun guzel menuuuuBugün karşı komşumuz bizi iftara çağırdı sağ olsun menüsüne kadar saydı sevmediğiniz bir şey var mı diye.
Yoğurt çorbası
Tavada tavuk patates
Şehriyeli pirinç pilavı
Edit: Tatlıyı unutmuşum muhallebili kadayıf tatlısı yapmış.
Salata yapıcam, turşu falan çıkarıcam siz hiçbir şey almayın dedi de almamak olmaz. Şerbetli bir tatlı alıp götüreceğim ben de.
Oyy canım benimm saolasınn dolma da sarma da hiç ayırmamDolmaa mı
Gel 15 tane biber hepsini ye
Mersin. Vayy sever misinHimmmm yuksuk corbasi nerelisin kiz sen
Saolasın canım ankaradayım beklerimEline sağlık bu da olur canım yenir menü güzel![]()
Menü iyiymişBugün karşı komşumuz bizi iftara çağırdı sağ olsun menüsüne kadar saydı sevmediğiniz bir şey var mı diye.
Yoğurt çorbası
Tavada tavuk patates
Şehriyeli pirinç pilavı
Edit: Tatlıyı unutmuşum muhallebili kadayıf tatlısı yapmış.
Salata yapıcam, turşu falan çıkarıcam siz hiçbir şey almayın dedi de almamak olmaz. Şerbetli bir tatlı alıp götüreceğim ben de.