- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.538
- 798
Öyle canım. Bakalım neler olacak.Haftaya kapanıyor sonra iki hafta seminer var dimi haftaya kolay olur daha yanında götürünce aklın kalmaz en azindan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle canım. Bakalım neler olacak.Haftaya kapanıyor sonra iki hafta seminer var dimi haftaya kolay olur daha yanında götürünce aklın kalmaz en azindan
Yapabilirsen 5 10 dakika leslie yap süper hem eğlenceli aç karşısına gec yap hatta çocuklara yaptirSon soru .. isinma soguma hareketi yapiyo musun?
Olmuyo canim yaaYapabilirsen 5 10 dakika leslie yap süper hem eğlenceli aç karşısına gec yap hatta çocuklara yaptir
Ramazanda zor benim çocuğum yok ben bile sallandım uyku düzeni gitti halim kalmadı gunduz ev iş yemek yap akşam yemek ye topla temizle çay kahve meyve yat gece kalk çok zorladı beni ben bile yapamıyorum sporOlmuyo canim yaayaptirmiyilar hepsi birden..?kendi zmnimda yspiyodum bi ara leslie seviyorumda kadjni.. yaklasik 45 dk-1 saat gunluk ama suan o kdr uzatamam. hele bi ramazan ciksinda.. dun mesela gece 12 den once yatamadim.. hadi o saatten sonra kalk spor yap.. sabahta 5 te uyandim bugun mesela.. pilim bitiyo.. su kizim bi uyku duzeni yerine otursa birde Ramazan bitsin insallah basliycam
Oh icim rahatladi sukur:) az once aksamdan yikanan camasrlari astim.. bulasiklari yikatmwyi unutmusum aksam sabah 5 te kalktigimda calstrdim. Valla zaman yok biseye Ramazandan tek dusundugum yemek ve uyku:)) bide tatli istiyo ha bire canim.Ramazanda zor benim çocuğum yok ben bile sallandım uyku düzeni gitti halim kalmadı gunduz ev iş yemek yap akşam yemek ye topla temizle çay kahve meyve yat gece kalk çok zorladı beni ben bile yapamıyorum spor
Zor canım hele çocukla çok zor ramazanı atlat yaparsınOh icim rahatladi sukur:) az once aksamdan yikanan camasrlari astim.. bulasiklari yikatmwyi unutmusum aksam sabah 5 te kalktigimda calstrdim. Valla zaman yok biseye Ramazandan tek dusundugum yemek ve uyku:)) bide tatli istiyo ha bire canim.
Bugun menude neler var bakslim? Bugun ben iftara gidicem esimede evde biseler koyarim:))
Benim dünden yemeklerim var çok mutluyumOh icim rahatladi sukur:) az once aksamdan yikanan camasrlari astim.. bulasiklari yikatmwyi unutmusum aksam sabah 5 te kalktigimda calstrdim. Valla zaman yok biseye Ramazandan tek dusundugum yemek ve uyku:)) bide tatli istiyo ha bire canim.
Bugun menude neler var bakslim? Bugun ben iftara gidicem esimede evde biseler koyarim:))
Koz biber çorbası güzel oluyor muBenim dünden yemeklerim var çok mutluyum
Közlenmiş kırmızı biber çorbası
Kadınbudu köfte
Kremalı patates
Üzüm hoşafı
Tiramisu
Salata falan yapar mıyım bilmem.
Valla biz çok beğendik. Zaten Köz biberin her şekline bayılırım ben. Çorbası da çok hoşuma gitti.Koz biber çorbası güzel oluyor mu
Bugün yapsam mı kocam yer mi acabaValla biz çok beğendik. Zaten Köz biberin her şekline bayılırım ben. Çorbası da çok hoşuma gitti.
Yemezse kendi bilirBugün yapsam mı kocam yer mi acaba
Oruç tutuyor ve çalışıyor kıyamıyorum yine işi çok ağır normal zamanda olsa öyle derim ama ramazanda diyemiyorum akşamüstü eve bitmis vaziyette geliyorYemezse kendi bilir![]()
Ben takılıyorum canım bana bakma. Damak zevkini bilmediğimden bir şey diyemem. Benim eşim çok sevdi. İçerken ne güzel olmuş sen de beğendin değil mi diye sordu. Eline sağlık güzel yapmışsın dedim.Oruç tutuyor ve çalışıyor kıyamıyorum yine işi çok ağır normal zamanda olsa öyle derim ama ramazanda diyemiyorum akşamüstü eve bitmis vaziyette geliyor
Yok bende derim yemek seçtiği için zıkkım ye demisligim bile var ahahahahahahha afiyet olsun valla yapayım bari olmadı akşamdan tarhana var onu yesin bir kaseBen takılıyorum canım bana bakma. Damak zevkini bilmediğimden bir şey diyemem. Benim eşim çok sevdi. İçerken ne güzel olmuş sen de beğendin değil mi diye sordu. Eline sağlık güzel yapmışsın dedim.![]()
O tartışılmaz zaten :) bu değişik tat isteyenlere güzel aslında
Aynen öyle çok çok uyumluPatlicanla et yemek dünyasının en uyumlu ciftidir.![]()
İnşallah güzeldirAynen öyle çok çok uyumlu
Akşama iftar yemeğine davetlinin yedikten sonra yazarım menüyü ins çok lezzetli bir menüdur![]()
Eline sağlık kıymalı makarna güzel olur.Kiymali makarna
Yogurt corbasi ( dunden kalan )
Cacik
Salata