İşte bir buçuk aydır diyetteyim. 4 kg verdim yaklaşık. Göbek yaptım çocuğu sütten kesince. Bir de istahim çok arttı. Daha çok kilo almamak için önlem aldım. Üst sınırı gecmistim çünkü. Şimdi de bekarlık kiloma kafayı taktım. Bakalım 55' e inersem süper olur.
İşte kilo verince zayıf oldum. Yoksa cidden gobegim 4-5 aylık hamile gibiydi. 40 beden tuniklerim zorluyordu. Yoksa kilo takintim yoktur. Bir kere almaya başlayınca devamı geliyor. Bizim ailede kilolu kadın çok. Vücut meyilli. İlerde uğraşmamak için diyet yapayım dedim. Merak etme yazdığım her şeyi yiyorum özel yemek hazırlamıyorum kendime. Azar azar kontrollü yiyorum bir de egzersiz yapıyorum. İnan çok hafifledim. Ramazan da hiç zorlamiyor.Daha neler
Yahu herkeste bir kilo takıntısı
Gayet zayıfsın bee
Evet bir de oğlum var iki yaşında. Sütten kesince kilo aldım hamilelikte değil de1 tane oğlun var sanırım?
Gel gelelim çok merak ettimÖnümdeki masa yüklenmiyor
Görmeni isterdim
YüklenmiyorGel gelelim çok merak ettim
Evet bir de oğlum var iki yaşında. Sütten kesince kilo aldım hamilelikte değil de
Gel beraber olsunCanım Mısır çekti
Teşekkür ederim
Afiyet olsun
Valla yalan yok hiç fena olmamisti. Yarına da kaldı beklerimtiramisu bitti ama ona yapacak bir şeyim yok
Sağol canım
Senin çocuğun var mı
Maşallahhhİki kız annesiyim:)
Senin var mı ?
Maşallahhh
Düşmese bende ikiz annesi olacaktım
Az önce içimden kaydı gitti
Evet 2.kez hemde
Kaç senedir evlisin?
Yaş kaç?
İnşallah bir dahakine sağ Salim kucağına almak nasip olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?