Oohhh en iyisi.. benim zalımey bir dışarı iftara götürmedi dahaKizlarrrr nasilsiniz bakim ben bugunde yemek yapmicam..esim disarda yiyelim dedi... dunde ablamdaydik... ayyyy. Farkettim ki ben bu hafta 2 kere dilan yemek yapmisim yaaaa cok rahattim vallla
Arabaşı çorbası hakkında pek hoş düşünmüyorum ama sebzeli bulgur pilavına bayılırım.Arabaşı çorbası
Sebzeli bulgur pilavı
Közlenmiş patlıcan,biber,soğan
Tatlıya karar vermedim henüz...
Arabaşı çorbası hakkında pek hoş düşünmüyorum ama sebzeli bulgur pilavına bayılırım.o kadar köz sebze varsa salata yaparken bence. Köz sebe salatası... Nam nam tatlıya karar verdin mi?
Sorma sorma ben Konya'da değil de Yozgat'ta duydum. Bir de hamuru var bunun. Ömrümü yedi. Eşim çok sever. Kışın yaparım ona kıyamam. Çorbası yine fena değil de hamur olayı çok saçma. Yeni evliyiz. Kaynanam yapmış yiyoruz. Kaynım da soruyor yenge nasıl diye. Ben de açık açık dedim. Çorbanın dadı güzel ama hamur olayı çok mantıksız diyeEşim fırın sütlaç almış:)
Evet köz sebze salatası olacak:)
Arabaşı çorbasını,Konyalılar çok yapıyor...
Burda öğrendim bende...
Eşim seviyor,benim pek aram yok...
Sorma sorma ben Konya'da değil de Yozgat'ta duydum. Bir de hamuru var bunun. Ömrümü yedi. Eşim çok sever. Kışın yaparım ona kıyamam. Çorbası yine fena değil de hamur olayı çok saçma. Yeni evliyiz. Kaynanam yapmış yiyoruz. Kaynım da soruyor yenge nasıl diye. Ben de açık açık dedim. Çorbanın dadı güzel ama hamur olayı çok mantıksız diyekonyalilar bamya çorbası gibi bir efsaneyi yuceltsinler bence daha iyi. Arabaşı neymiş. Sen bamya çorbası yapıyor musun?
Yok ben de yapmadım açıkçası.cik da severim ama neden yapmayı denemedim bilmem. Yok esim hamurlu ister hamursuz arabası içtiğini anlamazmisCanım açıkçası hamurunu yapmıyorum
Bol acılı yapıyorum,hamuru bana göre de saçma...
Eşimde neyseki illede hamurundan istiyorum demiyor
Bamya çorbası hiç yapmadım...
Sen yapıyorsan tarifini alabilirim...
Denemek isterim...
O soylekiyorsa sen soyle canim gidelim diyeOohhh en iyisi.. benim zalımey bir dışarı iftara götürmedi daha
Ayyyyy bamya mi hic sevmemmmmmmSorma sorma ben Konya'da değil de Yozgat'ta duydum. Bir de hamuru var bunun. Ömrümü yedi. Eşim çok sever. Kışın yaparım ona kıyamam. Çorbası yine fena değil de hamur olayı çok saçma. Yeni evliyiz. Kaynanam yapmış yiyoruz. Kaynım da soruyor yenge nasıl diye. Ben de açık açık dedim. Çorbanın dadı güzel ama hamur olayı çok mantıksız diyekonyalilar bamya çorbası gibi bir efsaneyi yuceltsinler bence daha iyi. Arabaşı neymiş. Sen bamya çorbası yapıyor musun?
Ben bayılırım. Zalımlar çok güzel yapıyor çorbasını. Ben de yemeğini güzel yaparım yalan yok. Ama sevmeyen de hiç sevmez saygı duyarım. Ben de karpuz sevmem. Tulum peyniri yiyemem.Ayyyyy bamya mi hic sevmemmmmmm
Bende karpuza bayilirim.....tabiki zevkler farkliiBen bayılırım. Zalımlar çok güzel yapıyor çorbasını. Ben de yemeğini güzel yaparım yalan yok. Ama sevmeyen de hiç sevmez saygı duyarım. Ben de karpuz sevmem. Tulum peyniri yiyemem.
Eline sağlık menün nefis... Cümleten hayırlı iftarlarŞehriye çorbası
Yufkalı tavuklu mantı
Semizotu salatası
Kayısı kompostosu
Sütlaç
Herkesin orucu kabul olsun inşallah
Hayırlı iftarlar
Eline sağlık kısa ve öz nefisss... Taze fasulyeye bayılırım.Taze fasulye
Makarna
Yoğurt
Eline sağlık kısa ve öz nefisss... Taze fasulyeye bayılırım.
Kıyamam sana. Nasıl oldun? Dün çok kötüydün.
Eline sağlık... Ben de fasulye istiyorum ya...Taze fasulye
pirinç pilavı
salata
Turşu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?