Bugün ne pişirsem?

Kremalı mantar güveçte...
Ama mantar seviyormudur acaba?

Marid hesabını kapattı kızlar. Haksızlığa uğradığını düşünüyormuş. Öyle işte.

Kiz o kişniş olmasın Golyandro dediğin. Maydonoza benziyorsa odur. Guzel tarife benziyor.

Eveeet nerde bu kızlar yaa, söyleyin bakalım kocalarınızı hangi yemeklerle tavladınız? Şu kardeşinize bir yardım.
Ben ilk kısır yapmıştım sonra sarma sarmistim hey gidi. Sebzeli tavuk sarma tarifi bulmuştum iki kez de yaptım. Süper bir şey. Onu yapabilirsin. Nefis yemek tariflerinden bulmuştum. Kısaca anlatayım. Fileto doğranmış tavuk göğsünü yağ sarımsak soğan rendesi kekik pul biber karabiber iki kaşık soya sosu veya balzamik sirke ile marine ediyorsun bir fırın kabının içine. Sonra havuç kırmızı biber yeşil biber patlıcan ve kaşar hazirliyorsun. Tarifte çiğ kullanmış ama ben biraz kizarttim. Kırmızı biberi hazır közlenmiş kullanmıştım onu kizartmadim. Tavukların içine bunları koyup sariyorsun. Kurdanla tutturuyorsun. Marine ettiğin kabın içine dizip bir fincanda biraz az su koyup fırına veriyorsun. Yanına pilav çok yakışır.

Bu galiba bahsettiğin

Eklentiler

• 2980ED52-0892-4717-8CFC-4F1FB2E588FB.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…