Bugün ne pişirsem?

Çocuk ilk kez evime gelecek makarna yapsam çok sade kaçmaz mı ki ya?
Evet sade olur ama filmlerde de
Erkek kızın evine ilk defa yemeğe gider ve beraber makarna yaparlar

Bak ozaman
çok inçe olmak şartıyla biftek al
Bunu tavada yapmak kolay olur
İki çevirdin mi tamam
Yanına varsa marketlerde su Teresi filizleri iliştir
Bir de bifteğin yanına birşey olmalı,ama aklıma gelmiyor,belki patates püresi olabilir

Yorgun gelir muhtemelen, haydi mutfağaaa makarna yapıcaz desem son görüşmemiz olabilir ehehe. Biftek yapayım doğru, vejetaryen değilse sever sanırım (inşallah değildir). Fırında elma dilim patates de yapabilirim baharatlı. Çorba morba girmeyim di mi kayınvalide ağırlıyor gibi olmasın?

Yok bencede direk anaç takılma,becerikli hanım modu olmasın
Sonra gösterebilirsin mutfak becerini
İnşallah vejeteryan değildir,belli olmaz vegan bile olabilir :)))
elma dilim patates iyi fikir hoş görünür hemde

Eveeet nerde bu kızlar yaa, söyleyin bakalım kocalarınızı hangi yemeklerle tavladınız? Şu kardeşinize bir yardım.
Hehehehhhh ben kocami degil ama o beni cok guzel bir tavuk kizartmasiyla tavladi valla cok da guzel olmustu hala canim cektikce esime yaptiriyorum valla bende ayni malzemeyi katiyorum ama o daha guzel yapiyor.......

Hehehehhhh ben kocami degil ama o beni cok guzel bir tavuk kizartmasiyla tavladi valla cok da guzel olmustu hala canim cektikce esime yaptiriyorum valla bende ayni malzemeyi katiyorum ama o daha guzel yapiyor.......

Şimdilik benim yapmam lazım da inşallah ben de hamarat bir kocaya denk gelirim ehehe.

Bencede biftek guzel fikir yanina patates puresi rus salatasi belki havuc tarator zeytinyagli istersen kereviz olabilir mesela Astoria

Mmmhh olabilir, kereviz sevmem de buharda hafif sebzeleri haşlasam tereyağında çevirsem falan nasıl olur? Tatlı da yapayım diyorum çilekli magnolia mı yapsam? Etkilenmesi lazım baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…