Evet sade olur ama filmlerde deÇocuk ilk kez evime gelecek makarna yapsam çok sade kaçmaz mı ki ya?
Evet sade olur ama filmlerde de
Erkek kızın evine ilk defa yemeğe gider ve beraber makarna yaparlar
Bak ozaman
çok inçe olmak şartıyla biftek al
Bunu tavada yapmak kolay olur
İki çevirdin mi tamam
Yanına varsa marketlerde su Teresi filizleri iliştir
Bir de bifteğin yanına birşey olmalı,ama aklıma gelmiyor,belki patates püresi olabilir
Birazdan bir çok fikir gelir
Yok bencede direk anaç takılma,becerikli hanım modu olmasınYorgun gelir muhtemelen, haydi mutfağaaa makarna yapıcaz desem son görüşmemiz olabilir ehehe. Biftek yapayım doğru, vejetaryen değilse sever sanırım (inşallah değildir). Fırında elma dilim patates de yapabilirim baharatlı. Çorba morba girmeyim di mi kayınvalide ağırlıyor gibi olmasın?
Hehehehhhh ben kocami degil ama o beni cok guzel bir tavuk kizartmasiyla tavladi valla cok da guzel olmustu hala canim cektikce esime yaptiriyorum valla bende ayni malzemeyi katiyorum ama o daha guzel yapiyor.......Eveeet nerde bu kızlar yaa, söyleyin bakalım kocalarınızı hangi yemeklerle tavladınız? Şu kardeşinize bir yardım.
Hehehehhhh ben kocami degil ama o beni cok guzel bir tavuk kizartmasiyla tavladi valla cok da guzel olmustu hala canim cektikce esime yaptiriyorum valla bende ayni malzemeyi katiyorum ama o daha guzel yapiyor.......
Menü biraz değişti ama olsun doyduk şükür. Mercimek çorbası ve pilav yaptım eşim patates bulamamış güllaç da istemedi eşim. Boşuna yaptım ha sinir oldum.
Keyif yapıyoruz
Hayırlı akşamlar kızlar
Teşekkür ederim tatlım ♡♡Afiyet,bal,şeker olsun...
Afiyet olsunnnnnnMercimek çorbası
Mantı
Börek
Tavuk
pilav
Yoğurtlama
Salata
Teşekkür ederimAfiyet olsunnnnnn
Bencede biftek guzel fikir yanina patates puresi rus salatasi belki havuc tarator zeytinyagli istersen kereviz olabilir meselaAstoria
Mmmhh olabilir, kereviz sevmem de buharda hafif sebzeleri haşlasam tereyağında çevirsem falan nasıl olur? Tatlı da yapayım diyorum çilekli magnolia mı yapsam? Etkilenmesi lazım baya
Cheesecake olabilir...
Aaa evet olabilir, daha önceden yapmışlığım var en azından ehehe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?