Şu normal insan gibi olsam yeterGebelikte her yer yuvarlaklasır merak etme![]()
İştahım olsun yeter
Diyet yapar veririm ponçik doğunca

Ama yeterki iştah olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu normal insan gibi olsam yeterGebelikte her yer yuvarlaklasır merak etme![]()
Genç kızken ben de çok zayıftım,yatmadan önce süte ekmek doğra,şeker kat ye,deniz dediydi dersinAzimliyim ama 39 kiloyu görünce tartıda
Ekmek arası cevize dayanıyorum işte her gece
Herkes ayy ne güzel zayıfsın diyor
Diyet mi yapıyorsun diyor
Heee yapıyorum ama yemek yemek için yapıyorum diyemiyorum
Bu kiloyu koruyabilmek için yemek zorundayım
Amaaan napim Belki hamile kalınca düzelirim
Allah’tan ümit kesilmez![]()
Tamam yaparım deneyecem ama böyle çok yumuşak oluyor ya o ekmekGenç kızken ben de çok zayıftım,yatmadan önce süte ekmek doğra,şeker kat ye,deniz dediydi dersin![]()
Yok bak ben bu kiloyu seviyorumBence süpersin
kuruntu yapıyorsun
Şişman zayıflamak
zayıf şişmanlamak ister
Yok bak ben bu kiloyu seviyorum
Ama bu kiloya 39 dan çıktım
Ve yemezsem o kiloya düşüyorum zayıflıyorum
Yani ben Bu kiloyu zorla koruyorum
Yani işkence ile duruyorum bu kiloda
Sıkıntım iştahsız olmam acıkma hissi Yok
Her öğünü zorla yemek zorunda olmam
Bu çok can sıkıcı
Amaan boşver birgün açılacak elbet bu iştah![]()
Sağolun yemiş kadar oldumGel kuzum gel hepimize yetecek kadar var![]()
Benim de aklımda hiçbir şey yok. Eve yorgun gidiyorum yemek yapmak gözümde çok büyüyor. Belki hazır mantı alır pişiririm. El mantısı yapan bir yer var bize yakınEe bugunun menusu neymis kizlar.. benim dunden yemekler var tavuk corbasi ve kremali patates..bise yapmiycam.. cocuklar isterse birsey yaparim ama yeter o yemek esimle bana...sadece tatli yapcam ne yapsammm???
Olabilir gusel olur.. manti tek basina yetiyor bile...Benim de aklımda hiçbir şey yok. Eve yorgun gidiyorum yemek yapmak gözümde çok büyüyor. Belki hazır mantı alır pişiririm. El mantısı yapan bir yer var bize yakın
Tatlı yapan kim islam kek yap yada ağlayan pasta çikolatalı çikolatalı çok severim yiyemiyorum@tuzsuz_ruh nerlerdesin bacim:) gelin bi tatli fikri verin giiii:)) cocuk uyurken yapim :)
Ama o tarz seyler cok yenmioki kek gibi ya : (Tatlı yapan kim islam kek yap yada ağlayan pasta çikolatalı çikolatalı çok severim yiyemiyorum![]()
O zaman magnolia çilek varsa muz varsa şerbetli yapacakmisinAma o tarz seyler cok yenmioki kek gibi ya : (
Sutlu bi tatli olsa? Tiramisu daa gecen yedik beynim yandiO zaman magnolia çilek varsa muz varsa şerbetli yapacakmisin
Padişah sarması diyorlar ya ondan yap o zamanSutlu bi tatli olsa? Tiramisu daa gecen yedik beynim yandi
Ay tatlı deyince canım bir tatlı çekti. İncirli muhallebili tatlı/kek diye geçiyor. Kuru incirin varsa yapabilirsin. Sütlaç olabilir. Mozaik pasta, köstebek pasta irmik yanda un helvası.Olabilir gusel olur.. manti tek basina yetiyor bile...
Tatli fikri versene bana
Sütlü irmik tatlısı olabilir@tuzsuz_ruh nerlerdesin bacim:) gelin bi tatli fikri verin giiii:)) cocuk uyurken yapim :)
Hımmm ellerine sağlık@tuzsuz_ruhhizuran
zvjezdan gene tiramisu yaptim :)) baktim dolapta kedi dili varmis degerlendirim dedim:)) bide artan muhallebiylede biskuviyi kahveye bandirip ayri borcama dizdim:)) uzerine bide cikolata sos yaptim kucuk boy iki borcam tatlimiz oldu:)) aksam olsada yesem:))