Bugün ne pişirsem?

Benimki çoğu şeyi yer çok şükür. Ona özel yemek yapmıyorum. Et köfte tavuk makarna çok sever. Ama illa bunları seviyor diye aynı şeyleri yapmıyorum. O zaman çok seciyorlar.
Ay ne guzel benim buyuk kofte yemez et yemez tavuk yemez : ( kanayan yaram valla

Ay ne guzel benim buyuk kofte yemez et yemez tavuk yemez : ( kanayan yaram valla
Bazen benimki de yemiyor canım. Çocuk bu. Öyle salatayı yemeği kurcalar kalkar gider sonra ilismem. Her zaman süper yiyecek diye bir şey yok. Bazen hiç kahvaltı etmez bazen kahvaltı iyi yer akşam yemez. Bazen öğlen yer bazen hiç yemez öyle yani. Bir şekilde dengeleniyor.

Bazen benimki de yemiyor canım. Çocuk bu. Öyle salatayı yemeği kurcalar kalkar gider sonra ilismem. Her zaman süper yiyecek diye bir şey yok. Bazen hiç kahvaltı etmez bazen kahvaltı iyi yer akşam yemez. Bazen öğlen yer bazen hiç yemez öyle yani. Bir şekilde dengeleniyor.
Haklisin tabii.. buyuk olan pilav yemez kuru fasulyenin suyuna ekmek banardi.. dun pilav ustu yeyince nasil mutlu oldum var ya:))cok buyukbirsey basarmisim gibi hissettim:))

Son düzenleme:
Haklisin tabii.. buyuk olan pilav yemez kuru fasulyenin suyuna ekmek banardi.. dun pikav ustu yeyince nasil mutlu oldum var ta:)) cok buyukbirsey basarmisim gibi hissettim:))
Ya yerim kerata:-) öyle canım anları anlarına uymuyor. Benimki de bir elinde kaşık önünde çatal olmasına rağmen eliyle minciklayarak yer. Salata varsa koc arabayı önüne çeker. Turşu varsa ayni şekilde. Bir de babasıyla kavga ediyorlar. Yok yersin yok cekemezsin diye.

Ne pisirdin gurban oldugum :) yarinada fikir verin kiz bana:))
Ya bebişim bugün biz mangala gittik yarın eşim nöbetçi evde yok . Salı günü domates çorbası , göveç pirinç pilavı istiyorum. Çarşamba patatesli sosyete mantısı mercimek çorbası Perşembe cumaya birşey bulmak lazım ama

Ya bebişim bugün biz mangala gittik yarın eşim nöbetçi evde yok . Salı günü domates çorbası , göveç pirinç pilavı istiyorum. Çarşamba patatesli sosyete mantısı mercimek çorbası Perşembe cumaya birşey bulmak lazım ama
Oh ne guzel mangal iyide cok sisiriyo beni:)) pilavla birsey bende yapabilirim yarin., ama ne:)) guvec yemez benim tosunlar.. bugunden eruste corbsm var .. peynirli borek yapmistim birde. Boregin kalanini esim gece yer kalmaz zaten yarina..

Ha dogru aklima getrdin bak..yarina tiramisu yapcam yaa:)) cocuklar yemiyo her zaman gerci bana kaliyo cogu:)))
Bende salı yapacağım canım kocam çok seviyor ama ben daha hiç yapmadım :63:

Ha dogru aklima getrdin bak..yarina tiramisu yapcam yaa:)) cocuklar yemiyo her zaman gerci bana kaliyo cogu:)))
Ben birkaç gün önce yaptım bitti. Dedim ki rulo pasta yapayım. Muhallebiyi yaparken dibi tuttu. Geri pişirdim. Kekini yapayım dedim. Sararken yapisti mahvoldu o da çöpe gitti mi:olamaz: elimde katılaşmış tuhaf bir muhallebi kaldı. Tarifi de ilk kez deniyorum bir sürü kişi deftere eklemiş. Elime yüzüme bulaştırdım. Muhallebiyi ne yapsam dedim. Baktım ki yarım paket kedi dili duruyor. Gittim muhallebiyi sütle açtım biraz labne ekledim cirptim. Bisküvileri de kahveyle islattim birlestirdim oldu bana tiramisu. Bayağı da lezzetli oldu yalnız. Sadece bir saat beklemesine rağmen iyiydi. Bu yaz sıcağında çayın yanına en iyi bu gidiyor.

Ben birkaç gün önce yaptım bitti. Dedim ki rulo pasta yapayım. Muhallebiyi yaparken dibi tuttu. Geri pişirdim. Kekini yapayım dedim. Sararken yapisti mahvoldu o da çöpe gitti mi:olamaz: elimde katılaşmış tuhaf bir muhallebi kaldı. Tarifi de ilk kez deniyorum bir sürü kişi deftere eklemiş. Elime yüzüme bulaştırdım. Muhallebiyi ne yapsam dedim. Baktım ki yarım paket kedi dili duruyor. Gittim muhallebiyi sütle açtım biraz labne ekledim cirptim. Bisküvileri de kahveyle islattim birlestirdim oldu bana tiramisu. Bayağı da lezzetli oldu yalnız. Sadece bir saat beklemesine rağmen iyiydi. Bu yaz sıcağında çayın yanına en iyi bu gidiyor.
Canim bu sira noluyo sana:)) tarifler elinde kaliyo:)) nazar mi oldun noldu:))

:)) aynen canim.. napiyo oglusun uyudu mu :)
Yok ne uyuyacak canavar. Duütt diye götürdü. Dondurma koydurdu kendine. Aldı geldi güya yiyecek. Yüzüne bacağına koluna sürdü.:olamaz: babası banyoya götürdü simdi. Banyoda biraz oynar. Ben de rahat rahat çay iceyim:KK45:

Back
X