Yelpaze patateste neyin nesiymiş :))Hanimiş BNP'nin hamarat hanımları nerdeymiş? Menüler gelsin bakalım.
Benim menüm şöyle:
Kabak çorbası
Et ızgara
Yelpaze patates
Salata
Tatlı yapar mıyım bilemedim.
Ben de ilk kez deneyeceğim aslında.Yelpaze patateste neyin nesiymiş :))
Tamam sen geçBen dün yazmıştım menüyü
İyi hadi bakalım güzel olursa paylaş :))Ben de ilk kez deneyeceğim aslında.patatesi yelpaze gibi kesiyorlar fırına veriyorlar pişmeye yakın içine ksar tereyağı falan koyuyorlar. Ben de malum sitede buldum tarifi
Evet iyi olursa paylaşırım. Olmazsa ölü taklidi yaparımİyi hadi bakalım güzel olursa paylaş :))
Evet iyi olursa paylaşırım. Olmazsa ölü taklidi yaparım
Ay o yemeğe karar verme süreci çok sancılı. Akılda bir şey yoksa sor sor dur. Ben eşime eşim bana sürekli sorup duruyoruz. Öyle aman türlü yapayım basit sebze yemeği yapayım istemez Ramazan'da.Olur olur bence
Ben daha ne pişireceğimizi bilmiyorum annem yatıyor
Uyanınca o bana, ben ona sorup dururuz
Karar verince yazarım
Ya zaten birşey yiyemiyoruzAy o yemeğe karar verme süreci çok sancılı. Akılda bir şey yoksa sor sor dur. Ben eşime eşim bana sürekli sorup duruyoruz. Öyle aman türlü yapayım basit sebze yemeği yapayım istemez Ramazan'da.
Tabi ki canım. Bir kepce çorba az yemek doyuruyor. Gerçi ben tam doğmadan kalkıyorum. Sofradan hali hazirda yürüttüğüm bir diyetcağızım var.Ya zaten birşey yiyemiyoruz
Oruçlu değilken daha çok yemek yiyoruz galiba
Kola içesim varTabi ki canım. Bir kepce çorba az yemek doyuruyor. Gerçi ben tam doğmadan kalkıyorum. Sofradan hali hazirda yürüttüğüm bir diyetcağızım var.
Hoş geldin.Geldm hemen bugünkü menü iftar hafif olsun istediler :))
Peynirli ve sade pişi ,kıymalı yumurta ,peynir zeytin domates yogurt çay(kendimi in)
Yarınki menü de belli iftar yemeğine gideceğim için
Musakka ,pilav ,taze fasulye,. İrmik helvası,cacık
Oluyoreeee bennnnnn
O
Şu pişiyi gece yapayım bariGeldm hemen bugünkü menü iftar hafif olsun istediler :))
Peynirli ve sade pişi ,kıymalı yumurta ,peynir zeytin domates yogurt çay(kendimi in)
Yarınki menü de belli iftar yemeğine gideceğim için
Musakka ,pilav ,taze fasulye,. İrmik helvası,cacık
Oluyoreeee bennnnnn
O
Kola icmeyeli o kadar uzun zaman oldu ki. Tadını bile unuttum galiba. Ay ben de kahve yapayım sigara içmem ama eşim sağolsunKola içesim varbir de kahve sigara neyse az kaldı
Yap yap. Pisi iyidir.
Şu pişiyi gece yapayım bari
Bugünkü benim menüm diğeri hazır yiyeceğim :))Hoş geldin.valla her iki menüye de bayıldım açıkçası. Pişiler kıymalı yumurtalar çay daha ne olsun. eline sağlık
Eşimde menemen yapacağım dedi ins yatsı okunmadan yerizYap yap. Pisi iyidir.
Abovvv erkeklere iş buyur sonra peşine düşEşimde menemen yapacağım dedi ins yatsı okunmadan yeriz
Yok ben buyurmadim işi benden güzel yapar aslında temizliği falan benden önce yapar ama binde bir yaparAbovvv erkeklere iş buyur sonra peşine düş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?