Bugün ne pişirsem?

Sen takıma mı katıldın kizzzz

Ciğer söğüş olacak da yemiyecen ye gitsin 500 Gr versem bile orullendiriyorum ben kendimi eşim gülüyor
Alsam alsam iki çatal alırım canım bugün çiğ köfte istedi gittim aldım sabah ekmeksiz 3 yumurta bir domates bir dilim peynir yedim ara bir bardak az şekerli limonata ev yapımı akşamda çiğ köfte ayran iste

Ekmek yerine yumurta yemek çok iyi oluyor ben artık ekmekten kesildim

Eğer soslu kızartma olursa ona banak atıyorum ayyy olsada yesek :)

Ekmek yerine yumurta yemek çok iyi oluyor ben artık ekmekten kesildim

Eğer soslu kızartma olursa ona banak atıyorum ayyy olsada yesek :)
Patates kızartması isterse biber de yapicam yok yiyesim yok bugün valla çiğ köfte yicem serin şeyler istiyor canım

Ben geçen sene bu zaman 91 falandım doğum sonrası

Şuan en düşük 75.8 çıktım ramazanda

Ama bugün bı rekor bekliyorum ins

Diyet ve stres eşliğinde daha çabuk kilo veriyor insan
İyi vermişsin bence. Egzersiz de yap hem iyi hissettirir hem de sarmayı önler. Tartışma guvenemedim ben ya. Yaklaşık 60-61 arası oynuyor iki tartım var ikisine de guvenemedim. Manuel olan 60 diyor digital kararsiz

Sen takıma mı katıldın kizzzz
Yoo bizim grubumuz var takım değil ama. Yine de cumalari kilomuzu söyleyip muhabbet ediyoruz. Takıma girsem seninkine girerim bebeğim. Bizim grup 60-69 arası beraber kilo veriyor. Takımlarda ceza veriyorlarmis ürktüm.

Yoo bizim grubumuz var takım değil ama. Yine de cumalari kilomuzu söyleyip muhabbet ediyoruz. Takıma girsem seninkine girerim bebeğim. Bizim grup 60-69 arası beraber kilo veriyor. Takımlarda ceza veriyorlarmis ürktüm.
Kısa zamanda hedefine ulaşıp postalarım seni kepinle daha ne istiyorsun ayol ceza vermiyorum spor yaptiriyorum

Ben yavaş yavaş veriyorum bir ay oldu yaklaşık 64 ile başladım şimdi 60.6 yi gördüm. Hedef 55. Geleyim mi diyorsun?
E tamam bir ayda 4 kilo benim istediğim bu zaten haftada bir idealdir kalmış 5.6 kilo gel mezun edeyim göndereyim seni iki hafta düzenli ver listeye gir en geç bir aya mezun ol git

E tamam bir ayda 4 kilo benim istediğim bu zaten haftada bir idealdir kalmış 5.6 kilo gel mezun edeyim göndereyim seni iki hafta düzenli ver listeye gir en geç bir aya mezun ol git
Etiketle o zaman beybi geleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…