- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
Yoook 68.1 oldum hatta niye bırakayım sadece çiğ köfte marul ayranBu menü ne böyle sen diyeti mi bıraktın
Ciğer söğüş olacak da yemiyecen ye gitsin 500 Gr versem bile orullendiriyorum ben kendimi eşim gülüyorYoook 68.1 oldum hatta niye bırakayım sadece çiğ köfte marul ayrangerisi kocama
Sen takıma mı katıldın kizzzzBana iftara yakın tartıl dediler. Normalde de sabah lavaboya gittikten sonra tartiliyoruz ya. Şimdi sahur yapıyoruz daha tam sindirilmemis oluyor. O yüzden en aç olduğun iftar zamanı doğrudur. Ben de birazdan tartilacagim bildirim yapmalıyım.
Alsam alsam iki çatal alırım canım bugün çiğ köfte istedi gittim aldım sabah ekmeksiz 3 yumurta bir domates bir dilim peynir yedim ara bir bardak az şekerli limonata ev yapımı akşamda çiğ köfte ayran isteCiğer söğüş olacak da yemiyecen ye gitsin 500 Gr versem bile orullendiriyorum ben kendimi eşim gülüyor
Ekmek yerine yumurta yemek çok iyi oluyor ben artık ekmekten kesildimAlsam alsam iki çatal alırım canım bugün çiğ köfte istedi gittim aldım sabah ekmeksiz 3 yumurta bir domates bir dilim peynir yedim ara bir bardak az şekerli limonata ev yapımı akşamda çiğ köfte ayran iste
Patates kızartması isterse biber de yapicam yok yiyesim yok bugün valla çiğ köfte yicem serin şeyler istiyor canımEkmek yerine yumurta yemek çok iyi oluyor ben artık ekmekten kesildim
Eğer soslu kızartma olursa ona banak atıyorumayyy olsada yesek :)
Voovv. Herkes döktürüyor bugün. Birkac gündür yoktun sanki.Kizlar iyi aksamlar benum menum
Firinda kofte patates
Mantar corbasi
Salata
Dondurma
Vayyyy dönüşün muhteşem oldu.Huhuuuuu selammmmmm bugünkü menum
Ciğer kavurma
patates kızartması
soğan domates söğüş
Ayran
Çiğ köfte
İyi vermişsin bence. Egzersiz de yap hem iyi hissettirir hem de sarmayı önler. Tartışma guvenemedim ben ya. Yaklaşık 60-61 arası oynuyor iki tartım var ikisine de guvenemedim. Manuel olan 60 diyor digital kararsizBen geçen sene bu zaman 91 falandım doğum sonrası
Şuan en düşük 75.8 çıktım ramazanda
Ama bugün bı rekor bekliyorum ins
Diyet ve stres eşliğinde daha çabuk kilo veriyor insan
Yoo bizim grubumuz var takım değil ama. Yine de cumalari kilomuzu söyleyip muhabbet ediyoruz. Takıma girsem seninkine girerim bebeğim. Bizim grup 60-69 arası beraber kilo veriyor. Takımlarda ceza veriyorlarmis ürktüm.Sen takıma mı katıldın kizzzz
Kısa zamanda hedefine ulaşıp postalarım seni kepinle daha ne istiyorsun ayol ceza vermiyorum spor yaptiriyorumYoo bizim grubumuz var takım değil ama. Yine de cumalari kilomuzu söyleyip muhabbet ediyoruz. Takıma girsem seninkine girerim bebeğim. Bizim grup 60-69 arası beraber kilo veriyor. Takımlarda ceza veriyorlarmis ürktüm.
Soslu kızartma ayıp bir kere. O ne öyle yağlı yağlı( sahurda sucuk sote yedi)Ekmek yerine yumurta yemek çok iyi oluyor ben artık ekmekten kesildim
Eğer soslu kızartma olursa ona banak atıyorumayyy olsada yesek :)
Ben yavaş yavaş veriyorum bir ay oldu yaklaşık 64 ile başladım şimdi 60.6 yi gördüm. Hedef 55. Geleyim mi diyorsun?Kısa zamanda hedefine ulaşıp postalarım seni kepinle daha ne istiyorsun ayol ceza vermiyorum spor yaptiriyorum
E tamam bir ayda 4 kilo benim istediğim bu zaten haftada bir idealdir kalmış 5.6 kilo gel mezun edeyim göndereyim seni iki hafta düzenli ver listeye gir en geç bir aya mezun ol gitBen yavaş yavaş veriyorum bir ay oldu yaklaşık 64 ile başladım şimdi 60.6 yi gördüm. Hedef 55. Geleyim mi diyorsun?
Etiketle o zaman beybi geleyimE tamam bir ayda 4 kilo benim istediğim bu zaten haftada bir idealdir kalmış 5.6 kilo gel mezun edeyim göndereyim seni iki hafta düzenli ver listeye gir en geç bir aya mezun ol git
Evet canim netim bitmisti ...ayyy o 2 . 3 gun gecmedi alismisim kk,,yaVoovv. Herkes döktürüyor bugün. Birkac gündür yoktun sanki.
İnsan müptela oluyor. Acaba ne gelisti neler kaçırdım diye meraklaniyorsun.Evet canim netim bitmisti ...ayyy o 2 . 3 gun gecmedi alismisim kk,,ya
Guzeell. Peki tavukla patates beraber MK ayrı ayrı mı? Nasıl pisireceksin canım.Patates
tavuk
Pilav
Salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?