Bugün ne pişirsem?

İş yapsın da olur o kadar. Benimkinden yapmasını istersem dışardan söyleyim ben der istersem işe yardım eder. Ama genelde istemem

Hazır menü en sevdiğim ben de yemek yapmayı yeni tarifler denemeyi çok severim. Kilolarim başını alıp göbek bağımsızlık isyanı edince diyete girdim.

Diyet bölümüne mi sorsam bilemedim ama burda da sorayım ramazanda hangi saatlerde ki kilo geçerli ??

Diyet bölümüne mi sorsam bilemedim ama burda da sorayım ramazanda hangi saatlerde ki kilo geçerli ??
Bana iftara yakın tartıl dediler. Normalde de sabah lavaboya gittikten sonra tartiliyoruz ya. Şimdi sahur yapıyoruz daha tam sindirilmemis oluyor. O yüzden en aç olduğun iftar zamanı doğrudur. Ben de birazdan tartilacagim bildirim yapmalıyım.

Bende iftar öncesi diye düşünmüştüm ben bugün son 5 yılın rekorunu kıracağım demekki sahursuz tuttum orucu bugün biraz daha eksik çıkarım :)))

En son 60.6 yi gordum birazdan kaç oldum bakacağım. 64 le başladım. Çok değil gibi duruyor ama göbek çok büyüktü. Bir de vücudum almaya çok yatkın.
Ben geçen sene bu zaman 91 falandım doğum sonrası

Şuan en düşük 75.8 çıktım ramazanda

Ama bugün bı rekor bekliyorum ins

Diyet ve stres eşliğinde daha çabuk kilo veriyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…