İş yapsın da olur o kadar. Benimkinden yapmasını istersem dışardan söyleyim ben derYok ben buyurmadim işi benden güzel yapar aslında temizliği falan benden önce yapar ama binde bir yapar
Ben kıymalı yumurta deyince birde menemen yap hatta ben yapayım dedi
Tamam dedim hafta tatilinde çok sever mutfakta bana karışmayı kendileri
Hazır menü en sevdiğimBugünkü benim menüm diğeri hazır yiyeceğim :))
Normalde de menulerim kötü sayılmaz yemeği çok seviyorum
.yani sorun şu ki diyet topiklerine etiket yapıldığım halde gitmiyorum
Ama menü sayfalarını didikliyorum
Vovvvv menü şahane limonata ve tiramisu beni benden almış olabilir. Musakka da çok hoş. Mantar çorbasını da çok severim.Bugün bende
Mantar çorbası ( ev yapımı)
Musakka
Şehriye pilavı
Limonata (ev yapımı)
Tiramisu
Vovvvv menü şahane limonata ve tiramisu beni benden almış olabilir. Musakka da çok hoş. Mantar çorbasını da çok severim.ben galiba aciktim
Ben kendi kendine zararsız acikanlardanim. Yemek konuşmayi çok severim iftarda daha iştahlı yerim.Bu saatler çok tehlikeli mutfaktan uzak dur
Ben kendi kendine zararsız acikanlardanim. Yemek konuşmayi çok severim iftarda daha iştahlı yerim.
Ah o iştah yok mu o iştah hep beni bu hale getiren taa kendisi :/Ben kendi kendine zararsız acikanlardanim. Yemek konuşmayi çok severim iftarda daha iştahlı yerim.
Gelsin.Ozaman gelsin yemeklerr
Beni bu güzel yemekler mahvettiAh o iştah yok mu o iştah hep beni bu hale getiren taa kendisi :/
Bu menü ne böyle sen diyeti mi bıraktınHuhuuuuu selammmmmm bugünkü menum
Ciğer kavurma
patates kızartması
soğan domates söğüş
Ayran
Çiğ köfte
Kaç kilsoun ?Beni bu güzel yemekler mahvetti
Bana iftara yakın tartıl dediler. Normalde de sabah lavaboya gittikten sonra tartiliyoruz ya. Şimdi sahur yapıyoruz daha tam sindirilmemis oluyor. O yüzden en aç olduğun iftar zamanı doğrudur. Ben de birazdan tartilacagim bildirim yapmalıyım.Diyet bölümüne mi sorsam bilemedim ama burda da sorayım ramazanda hangi saatlerde ki kilo geçerli ??
Bende iftar öncesi diye düşünmüştüm ben bugün son 5 yılın rekorunu kıracağım demekki sahursuz tuttum orucu bugün biraz daha eksik çıkarım :)))Bana iftara yakın tartıl dediler. Normalde de sabah lavaboya gittikten sonra tartiliyoruz ya. Şimdi sahur yapıyoruz daha tam sindirilmemis oluyor. O yüzden en aç olduğun iftar zamanı doğrudur. Ben de birazdan tartilacagim bildirim yapmalıyım.
En son 60.6 yi gordum birazdan kaç oldum bakacağım. 64 le başladım. Çok değil gibi duruyor ama göbek çok büyüktü. Bir de vücudum almaya çok yatkın.Kaç kilsoun ?
Bakalım birazdanBende iftar öncesi diye düşünmüştüm ben bugün son 5 yılın rekorunu kıracağım demekki sahursuz tuttum orucu bugün biraz daha eksik çıkarım :)))
Ben geçen sene bu zaman 91 falandım doğum sonrasıEn son 60.6 yi gordum birazdan kaç oldum bakacağım. 64 le başladım. Çok değil gibi duruyor ama göbek çok büyüktü. Bir de vücudum almaya çok yatkın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?