Bugün ne pişirsem?

Yelpaze patatesten bildiriyorum. Pişirmeyi mi beceremedim nedir çok hosumuza gitmedi. Eşim bildiğin patates dedi yenmeyecek bir şey değil ama daha yapmam. Fotoğraf atayım yine de
Kaşar değil ama parmesan peyniri koysaydın
Tariflerde o peyniri kullanıyorlardı ve baharat ve yağ sürülüyordu
O peynir biraz daha tat katıyor
Ama olsun eline sağlık

Kaşar değil ama parmesan peyniri koysaydın
Tariflerde o peyniri kullanıyorlardı ve baharat ve yağ sürülüyordu
O peynir biraz daha tat katıyor
Ama olsun eline sağlık
Kaşarlı da yapan var da erken koydum sanırım. İftar yaklaşıyordu fırında tutamadım bir de altı kızarmıştı. Parmesan denemedim hiç. Önce yağladim güzelce tarif fırın posetindeydi öyle yaptım acaba koymasa mıydım? Neyse olan oldu artık her zaman mükemmel olamam ya

Ben kaşarı kızarmış olunca daha beğeniyorum. Bence gayet güzel görünüyor, nesini beğenmediniz?

Ay eve daha yeni geldim, pasta yerine künefeden mum üfledim hahaha. Yarın ne yaparım bilmiyorum, belki dışarıdan yeriz. Ama ne zamandır bir yemek sitesinde gördüğüm çilekli crumble'dan yapmak istiyor canım, belki yarın çilek alır onu yaparım.

Ben kaşarı kızarmış olunca daha beğeniyorum. Bence gayet güzel görünüyor, nesini beğenmediniz?
Biz patatesi daha kızarmış seviyoruz galiba. Kaşarı koymadan önce biraz daha pisirmeliydim. Hafiften haşlanmış gibi oldu. Kötü değildi ama yerine kremalı patatesi tercih ederdim.

Of canım çekti
Yap, beğenirsen bizimle de paylaşırsın tarifini

Tekrardan doğumgünün kutlu olsun. Beni öyle yaş pasta falan. Künefe daha iyidir. Ben de bugün künefe yaptım yemedim ama kendimi tebrik ettim. Küçük bir avuç leblebi ile idare ettim çay saatini. Crumble yaparsan fotoğraf alırız ama

Biz patatesi daha kızarmış seviyoruz galiba. Kaşarı koymadan önce biraz daha pisirmeliydim. Hafiften haşlanmış gibi oldu. Kötü değildi ama yerine kremalı patatesi tercih ederdim.
Emeğe değmiyorsa demek...
İyi ki yaptın, ben de görüyordum hep ilgimi çekiyordu. Şimdi sen öyle söyleyince vazgeçtim yapmaktan

Emeğe değmiyorsa demek...
İyi ki yaptın, ben de görüyordum hep ilgimi çekiyordu. Şimdi sen öyle söyleyince vazgeçtim yapmaktan
Millet çok da beğenmiş ben yapamadım demek ki. Belki de fırın posetinde pişirmemek lazımdı bilmiyorum. Atalar tarifiydi üstelik.

Millet çok da beğenmiş ben yapamadım demek ki. Belki de fırın posetinde pişirmemek lazımdı bilmiyorum. Atalar tarifiydi üstelik.
Her tarif güzel olmuyor canım, sen yapıp beğenmediysen bitmiştir. Demek ki güzel değilmiş

Canım çok yoğun bir süreç geçirdim. Tüp bebeğe başladım sürekli ankaraya gidip geliyorum, sonra okul sonu işlemleri yazılılar notlar, ve son olarak ramazanın da başlaması adapte olmak baya zor oldu bana. Yeni yeni kendime geliyorum. Gerçi düzenli menü çıkaramıyorum ama olsun takipteyim.

Ya yerim seni. İnşallah hayırlısı ile bebişini kucağına alırsın
Şaka yapıyorum ben
Yorma kendini, temizlik şu bu için stres yapma sakın sürecini zora sokma

Ya yerim seni. İnşallah hayırlısı ile bebişini kucağına alırsın
Şaka yapıyorum ben
Yorma kendini, temizlik şu bu için stres yapma sakın sürecini zora sokma

Elimde değil bu temizlik ve iş konusu. Inşallah bir gün hayatım düzene girer. Hayat çok yorucu.

Elimde değil bu temizlik ve iş konusu. Inşallah bir gün hayatım düzene girer. Hayat çok yorucu.
Hayat yorucu, sen kendin daha bir yorucu hale getiriyorsun
Kendine, bebeğine odaklan. Temizlikle kimsenin başı göğe ermiyor ya da ev dağılınca kimse ölmüyor
Kendi kendine telkinde bulun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…