Kaşar değil ama parmesan peyniri koysaydınYelpaze patatesten bildiriyorum. Pişirmeyi mi beceremedim nedir çok hosumuza gitmedi. Eşim bildiğin patates dediyenmeyecek bir şey değil ama daha yapmam. Fotoğraf atayım yine de
Kaşarlı da yapan var da erken koydum sanırım. İftar yaklaşıyordu fırında tutamadım bir de altı kızarmıştı. Parmesan denemedim hiç. Önce yağladim güzelce tarif fırın posetindeydi öyle yaptım acaba koymasa mıydım? Neyse olan oldu artık her zaman mükemmel olamam yaKaşar değil ama parmesan peyniri koysaydın
Tariflerde o peyniri kullanıyorlardı ve baharat ve yağ sürülüyordu
O peynir biraz daha tat katıyor
Ama olsun eline sağlık
Ben kaşarı kızarmış olunca daha beğeniyorum. Bence gayet güzel görünüyor, nesini beğenmediniz?Kaşarlı da yapan var da erken koydum sanırım. İftar yaklaşıyordu fırında tutamadım bir de altı kızarmıştı. Parmesan denemedim hiç. Önce yağladim güzelce tarif fırın posetindeydi öyle yaptım acaba koymasa mıydım? Neyse olan oldu artık her zaman mükemmel olamam ya
Biz patatesi daha kızarmış seviyoruz galiba. Kaşarı koymadan önce biraz daha pisirmeliydim. Hafiften haşlanmış gibi oldu. Kötü değildi ama yerine kremalı patatesi tercih ederdim.Ben kaşarı kızarmış olunca daha beğeniyorum. Bence gayet güzel görünüyor, nesini beğenmediniz?
Of canım çektiAy eve daha yeni geldim, pasta yerine künefeden mum üfledim hahaha. Yarın ne yaparım bilmiyorum, belki dışarıdan yeriz. Ama ne zamandır bir yemek sitesinde gördüğüm çilekli crumble'dan yapmak istiyor canım, belki yarın çilek alır onu yaparım.
Tekrardan doğumgünün kutlu olsun. Beni öyle yaş pasta falan. Künefe daha iyidir. Ben de bugün künefe yaptım yemedim ama kendimi tebrik ettim. Küçük bir avuç leblebi ile idare ettim çay saatini. Crumble yaparsan fotoğraf alırız amaAy eve daha yeni geldim, pasta yerine künefeden mum üfledim hahaha. Yarın ne yaparım bilmiyorum, belki dışarıdan yeriz. Ama ne zamandır bir yemek sitesinde gördüğüm çilekli crumble'dan yapmak istiyor canım, belki yarın çilek alır onu yaparım.
Emeğe değmiyorsa demek...Biz patatesi daha kızarmış seviyoruz galiba. Kaşarı koymadan önce biraz daha pisirmeliydim. Hafiften haşlanmış gibi oldu. Kötü değildi ama yerine kremalı patatesi tercih ederdim.
Millet çok da beğenmiş ben yapamadım demek ki. Belki de fırın posetinde pişirmemek lazımdı bilmiyorum. Atalar tarifiydi üstelik.Emeğe değmiyorsa demek...
İyi ki yaptın, ben de görüyordum hep ilgimi çekiyordu. Şimdi sen öyle söyleyince vazgeçtim yapmaktan
Her tarif güzel olmuyor canım, sen yapıp beğenmediysen bitmiştir. Demek ki güzel değilmişMillet çok da beğenmiş ben yapamadım demek ki. Belki de fırın posetinde pişirmemek lazımdı bilmiyorum. Atalar tarifiydi üstelik.
Yani ben daha yapmam yapana da saygı duyarım. Bana yaparsa yerim onda sıkıntı yokHer tarif güzel olmuyor canım, sen yapıp beğenmediysen bitmiştir. Demek ki güzel değilmiş
Canım çok yoğun bir süreç geçirdim. Tüp bebeğe başladım sürekli ankaraya gidip geliyorum, sonra okul sonu işlemleri yazılılar notlar, ve son olarak ramazanın da başlaması adapte olmak baya zor oldu bana. Yeni yeni kendime geliyorum. Gerçi düzenli menü çıkaramıyorum ama olsun takipteyim.
Ya yerim seni. İnşallah hayırlısı ile bebişini kucağına alırsınCanım çok yoğun bir süreç geçirdim. Tüp bebeğe başladım sürekli ankaraya gidip geliyorum, sonra okul sonu işlemleri yazılılar notlar, ve son olarak ramazanın da başlaması adapte olmak baya zor oldu bana. Yeni yeni kendime geliyorum. Gerçi düzenli menü çıkaramıyorum ama olsun takipteyim.
Hoş geldiinSelam kızlar
Yemek konusunda fena değilimdir...
Güzel tariflerinizi deniyicem
Ya yerim seni. İnşallah hayırlısı ile bebişini kucağına alırsın
Şaka yapıyorum ben
Yorma kendini, temizlik şu bu için stres yapma sakın sürecini zora sokma
Hoş geldiin
Senin de güzel tariflerini bekliyoruz
Çok mutlu oldum gelmene
Hayat yorucu, sen kendin daha bir yorucu hale getiriyorsunElimde değil bu temizlik ve iş konusu. Inşallah bir gün hayatım düzene girer. Hayat çok yorucu.
Hoş geldin.Selam kızlar
Yemek konusunda fena değilimdir...
Güzel tariflerinizi deniyicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?