Aynennnnn yaaaaİnsan müptela oluyor. Acaba ne gelisti neler kaçırdım diye meraklaniyorsun.
Guzeell. Peki tavukla patates beraber MK ayrı ayrı mı? Nasıl pisireceksin canım.
Eline saglik. Patatesle tavuk çok yakışır.Ayrı pişirdim
Evet cnmEline saglik. Patatesle tavuk çok yakışır.
Ben banlaninca bayağı eksik hissetmiştim. O zaman bu grup da yoktu. Şimdi olsa piyuuuAynennnnn yaaaa
Ben daha yapmadım da yapacağım.Evet cnm
Sen ne yaptın
Şahane ☺Ben daha yapmadım da yapacağım.
Kabak çorbası
Yelpaze patates
Et ızgara
Salata olursa.
Himmm afiyet olsun. Ben yelpaze patatesi denemedim hic gercekten goruntusu nettekiler gibi oluyor mu yapinca bi foto atsanBen daha yapmadım da yapacağım.
Kabak çorbası
Yelpaze patates
Et ızgara
Salata olursa.
Umarım iftar telaşına yenik düşmem. Şimdi fırında pişince atarım inşallah.Himmm afiyet olsun. Ben yelpaze patatesi denemedim hic gercekten goruntusu nettekiler gibi oluyor mu yapinca bi foto atsan
Gayet nefis.Güzel ve hamarat kadınlar. Ben tüp bebek yoğunluğundan çok fazla yemek yapamıyorum. Çünkü sürekli ankaraya gidip geliyorum. Bugün kasaptan marine edilmiş et aldım. Onu pişireceğim yanına da salata ve ayran.
Tsk ederim bende mutlaka deneyecegim :)Teşekkür ederim. Kremsantiyi çok az soğuk sütle çırptim. İçine nutella ve kakao koydum kaç kaşık olduğunu hatırlamıyorum rengini begenmedikce ekledim çünkü iyice çırpıp buzdolabında dinlendirdim. Buzdolabı posetine koyup keklerin üzerine sıktım.
Oh mis gibi menü. AklimdaYarınki menümüz de çorba hariç belli oldu
Garnitürlü beşamel soslu köfte
Patates püresi
Pirinç pilavı (kardeşime göre yapacağım)
Yine vişne kompostosu
Un helvası yapacak annem bir de.
Sizin menünüz de çok güzelBugünkü menü:
Yogurt corbasi
Dünden kalma kiymali bezelye yemegi
Patates püresi
Et kavurma
Salata
Tsk ederimmSizin menünüz de çok güzel
Fotoyu bekliyoruzzzzUmarım iftar telaşına yenik düşmem. Şimdi fırında pişince atarım inşallah.
Hımm evet dün gördüm nette bunuEki Görüntüle 2150408 biraz kaşarı yanmış olabilir caktirmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?