Bugün ne pişirsem?

Akşam menüm kesin değildi cacık eşliğinde patlıcan yemeği azdı önden onu yedim üstüne

Kaşarlı sucuklu tost acı biber turşusu ayran domates :))
Afiyet olsun. Biz de çay içiyoruz. Minik keklerden yedim. Hepsi iyi hoş da kakaolu kekler hep daha iyi oluyor. Gerçi bir limon kreması yapmışım bayağı güzel olmuş kaşık kaşık bile yenir. :rolleyes:

Bayadir yapmıyodum. Özlemişiz. :-)

Yarinin menusude hazır.

Patlıcan musakka
Pilav
Yine tavuklu birşey ( oğlum seviyor)
Belki yanina tursu olabilir :)
Ama olmadı bu patlıcanı çok severim ben. Acaba bir çılgınlık edip karnıyarık mi yapsam ben de :KK48:

AA ne güzel. Patlıcan seven biri :-)
Bende çok severim sık sık yapıyorum.
Bayadir karniyarikta yapmıyorum onuda listeme alayım da yapayım.
Bence sende yap. :-D:-D
Patlıcanın her halini çok severim. Annem her yıl patlıcan eker. Şimdi yanında değilim uzaktayiz ama önceden bahçeye gittiğimizde minik patlicanlari koparıp çiğ çiğ yerdik. Ben yarın karnıyarık olmadı oturtma hiç olmadı patlıcan salatası yapayım.:kk77:

Patlıcanın her halini çok severim. Annem her yıl patlıcan eker. Şimdi yanında değilim uzaktayiz ama önceden bahçeye gittiğimizde minik patlicanlari koparıp çiğ çiğ yerdik. Ben yarın karnıyarık olmadı oturtma hiç olmadı patlıcan salatası yapayım.:kk77:

Oy patlicannnnnn can bunlar can :KK76:

Biz köyde yaşıyoruz...

Tayin olunca yerleştik buraya...
Köyde yaşamanın en güzel yanı,balkon da ızgara yapınca konu komşu laf yapmıyor:))
Eskiden oturduğum yer köy olarak geçiyordu merkeze çok yakındı şimdi artık semt olarak gözüküyor ve konu komşu çok yakın oldu apartmanlar falan bizde yapamıyoruz yaffff :/

Artık tatil olsada piknik alanına gitsek diye bakıyoruz

Şanslısın o yüzden

Eşimin ilk gerçekleştirmek istediği şey emekli olup müstakil eve taşınmak kendi köyünde :)

Bugünki menü...

Ezogelin çorbası (dünden 2-3 kase kadar kaldı )

Balık (dünden )

Karabuğday pilavı yapacağım azıcık...

Eşim nöbetçi bugün...
Ziyan olmasın yemekler...
Pilavı çocuklar sevdiği için onlara yapacağım...

Üşenmezsem ağlayan kek yaparım...

Eskiden oturduğum yer köy olarak geçiyordu merkeze çok yakındı şimdi artık semt olarak gözüküyor ve konu komşu çok yakın oldu apartmanlar falan bizde yapamıyoruz yaffff :/

Şanslısın o yüzden

Eşimin ilk gerçekleştirmek istediği şey emekli olup müstakil eve taşınmak kendi köyünde :)

Köy hayatı çok güzel,
Bursa’nın merkezinden kalkıp buralara geldik...
Başta biraz alışma süreci zorlu geçti...

Ama köy insanları çok samimi,çok doğal...
Evler birbirinden uzak uzak...
Herkes kendi bahçesinde,balkonunda yapar...
Evet bu konuda çok şanslı hissediyoruz :))

Şanslısın o yüzden

Bütün erkeklerde o hayal var. Bizimki küçük bir Ege kasabası istiyor. Ben de müstakil evin temizliği zor ya diyorum:KK53:

Bugünki menü...

Ezogelin çorbası (dünden 2-3 kase kadar kaldı )

Balık (dünden )

Karabuğday pilavı yapacağım azıcık...

Eşim nöbetçi bugün...
Ziyan olmasın yemekler...
Pilavı çocuklar sevdiği için onlara yapacağım...

Üşenmezsem ağlayan kek yaparım...

Hazır menü varmış ne güzel. Benim de dünden çorbam kaldı. Büyük ihtimal karnıyarık pilav ve cacık yaparım. Bakacağız buraya yazarım net karar verince.

Bütün erkeklerde o hayal var. Bizimki küçük bir Ege kasabası istiyor. Ben de müstakil evin temizliği zor ya diyorum:KK53:
Ben Ege deyim Ege liyim ama şehir merkezinde doğup büyüdüğum için mis ne hayvan ne ekip biçme anlamıyorum

Zaten köyü hayatına gecsek de en fazla yapabileceğim domates biber ekmek olur anlamam çünkü

Ve nedense sevemiyorum koy ortamını aslında çok modern bı insanda değilim ama eşim kararlı bı beş sene sonra nerde nasıl yaşayacağımız meçhul :D

Back
X