- 8 Nisan 2017
- 57.256
- 306.080
- 698
Öyle cizbiz yesem banadae ağırlık çokerdiBende çayımı yudumluyorum...
Bayağı bir ağırlık çöktü...
Gözlerim kapanıyor:))
Tatil olsa da bı mangal yaksak :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle cizbiz yesem banadae ağırlık çokerdiBende çayımı yudumluyorum...
Bayağı bir ağırlık çöktü...
Gözlerim kapanıyor:))
Öyle cizbiz yesem banadae ağırlık çokerdi
Tatil olsa da bı mangal yaksak :))
Herkes yakar çünküBiz köyde yaşıyoruz...
Tayin olunca yerleştik buraya...
Köyde yaşamanın en güzel yanı,balkon da ızgara yapınca konu komşu laf yapmıyor:))
Afiyet olsun. Biz de çay içiyoruz. Minik keklerden yedim. Hepsi iyi hoş da kakaolu kekler hep daha iyi oluyor. Gerçi bir limon kreması yapmışım bayağı güzel olmuş kaşık kaşık bile yenir.Akşam menüm kesin değildi cacık eşliğinde patlıcan yemeği azdı önden onu yedim üstüne
Kaşarlı sucuklu tost acı biber turşusu ayran domates :))
Vuu eline sağlık. Guzel menu. Sen de bendensin. Ben de bugün tavuk ciğeri pişirdim.Kıymalı sehriye corbasi
Etli bezelye yemeği
Pilav
Domates soslu biber kızartması
Tavuk ciğeri
Vuu eline sağlık. Guzel menu. Sen de bendensin. Ben de bugün tavuk ciğeri pişirdim.
Ama olmadı bu patlıcanı çok severim ben. Acaba bir çılgınlık edip karnıyarık mi yapsam ben deBayadir yapmıyodum. Özlemişiz.
Yarinin menusude hazır.
Patlıcan musakka
Pilav
Yine tavuklu birşey ( oğlum seviyor)
Belki yanina tursu olabilir :)
Ama olmadı bu patlıcanı çok severim ben. Acaba bir çılgınlık edip karnıyarık mi yapsam ben de![]()
Patlıcanın her halini çok severim. Annem her yıl patlıcan eker. Şimdi yanında değilim uzaktayiz ama önceden bahçeye gittiğimizde minik patlicanlari koparıp çiğ çiğ yerdik. Ben yarın karnıyarık olmadı oturtma hiç olmadı patlıcan salatası yapayım.AA ne güzel. Patlıcan seven biri
Bende çok severim sık sık yapıyorum.
Bayadir karniyarikta yapmıyorum onuda listeme alayım da yapayım.
Bence sende yap. :-D:-D
Patlıcanın her halini çok severim. Annem her yıl patlıcan eker. Şimdi yanında değilim uzaktayiz ama önceden bahçeye gittiğimizde minik patlicanlari koparıp çiğ çiğ yerdik. Ben yarın karnıyarık olmadı oturtma hiç olmadı patlıcan salatası yapayım.![]()
Eskiden oturduğum yer köy olarak geçiyordu merkeze çok yakındı şimdi artık semt olarak gözüküyor ve konu komşu çok yakın oldu apartmanlar falan bizde yapamıyoruz yaffff :/Biz köyde yaşıyoruz...
Tayin olunca yerleştik buraya...
Köyde yaşamanın en güzel yanı,balkon da ızgara yapınca konu komşu laf yapmıyor:))
Eskiden oturduğum yer köy olarak geçiyordu merkeze çok yakındı şimdi artık semt olarak gözüküyor ve konu komşu çok yakın oldu apartmanlar falan bizde yapamıyoruz yaffff :/
Artık tatil olsada piknik alanına gitsek diye bakıyoruz
Şanslısın o yüzden
Eşimin ilk gerçekleştirmek istediği şey emekli olup müstakil eve taşınmak kendi köyünde :)
Bütün erkeklerde o hayal var. Bizimki küçük bir Ege kasabası istiyor. Ben de müstakil evin temizliği zor ya diyorumEskiden oturduğum yer köy olarak geçiyordu merkeze çok yakındı şimdi artık semt olarak gözüküyor ve konu komşu çok yakın oldu apartmanlar falan bizde yapamıyoruz yaffff :/
Artık tatil olsada piknik alanına gitsek diye bakıyoruz
Şanslısın o yüzden
Eşimin ilk gerçekleştirmek istediği şey emekli olup müstakil eve taşınmak kendi köyünde :)
Hazır menü varmış ne güzel. Benim de dünden çorbam kaldı. Büyük ihtimal karnıyarık pilav ve cacık yaparım. Bakacağız buraya yazarım net karar verince.Bugünki menü...
Ezogelin çorbası (dünden 2-3 kase kadar kaldı )
Balık (dünden )
Karabuğday pilavı yapacağım azıcık...
Eşim nöbetçi bugün...
Ziyan olmasın yemekler...
Pilavı çocuklar sevdiği için onlara yapacağım...
Üşenmezsem ağlayan kek yaparım...
Ben Ege deyim Ege liyim ama şehir merkezinde doğup büyüdüğum için mis ne hayvan ne ekip biçme anlamıyorumBütün erkeklerde o hayal var. Bizimki küçük bir Ege kasabası istiyor. Ben de müstakil evin temizliği zor ya diyorum![]()