Bugün ne pişirsem?

Ben de köy hayatı sevmiyorum. Köyde büyüdüm hayvancılık da yaptık çiftçilik de. Annemler hala çiftçilik yapıyor. Ben herkesin birbirini tanıdığı yerlere mesafeliym sanirim. Benden kaynakli bir şey. Şehirde daha rahatım.

Benim korkum da hayvanlar yoksa samimiyet tanıma değil hayvanlara yaklasaniyrum şimdiye kadar hiç bı saldırıya ugramamisrim

Geçen gün çarşıda pusetke kaldırımda yürürken durduk yere köpeğin pacama yapışması beni daha da korkuttu hayvanlardan

Artık hiç yaklaşanam sanırım

Köy diye hayvanlar sokakta gezecek gibi bir şey yoktur bence. Her yerdeki kadar kedi köpek vardır belki biraz da tavuk kaz ördek falan. Tavukların zararı yok da kaz olursa onu bilemem çok kinliymis ve çok pis kovalayıp isiriyormus kazlar

Evet küçükken ablama uğramış saldırılarına halada korkar

Ben onlardan korkmam da kedi köpek kertenkele evdeki muhabbet kuşundan bile korkarım düşün gerisini :))

Saldiriya mi uğradın yoksa sebepsiz bir korku mu?
Küçüklükten beri korkarım ama caktirnazdin korktugumu köpek yanından gecerdi ama icim içimi yerdi korkudan

Taki bı ay önce köpeği bile görmemiştim bu küçük cinslerden pacama yapıştı havlayarak artık kaldırımdaki bı başka kişi bı yerine mi bastı bilmem hayvan direk bana saldırdı çünkü

Artık yanlarında n da gecemiyorum :/

Bu kötü olmuş ama zarar vermez köpekler. Benim de eşim korkar köpek görürse arkama geçerdi. Bir iki azarladim artık yapmıyor.

Selamun aleykum bacilar:) napiyonuz nediyonuz? Uzun bi banlanma suresinden sonra sizlerleyim:)))

@tuzsuz_ruh bacim kankeytam nerdesin? Gozden irak gonulden irak mi olduk:))

MariD naber kiz gozukmuyon:))

Bugunku menum:)))

Patates kizartmasi, ev yapimi doner, yanina salata ya da yesillik..

Mercimek corbasi kitirlatilmis ekmek esliginde..

Garnitur dunden kalma zeytinyagli kabak..rus salatasi

Ayran..

Tatli olarakta dondurma :)))

Sizde neler var:))

Canimmm olur mu öyle şey yahu ben bu ramazan o kadar yoğunum ki ancak takıma bakıp çıkıyorum vallahi ohhh eline sağlık daha ne olsun dünya şey var maşallah

Bendede bugün güveç fırın makarna tarhana çorbası salata var

Baktim son msjlarina zaten:)) kaptan olmak bunu gerektirir:)) neden yogunsun? Is mi?

Tekrardan hos geldin. Maridn bacı banli ne yazık ki. Sebep siyasi de değil geyikten gitti. Şehriye çorbası karnıyarık pilav cacık turşu ve kapkek var biz de. Yani olacak.
Menün çok güzel ayrıca.

Tekrardan hos geldin. Maridn bacı banli ne yazık ki. Sebep siyasi de değil geyikten gitti. Şehriye çorbası karnıyarık pilav cacık turşu ve kapkek var biz de. Yani olacak.
Menün çok güzel ayrıca.
Saol hayatim.. valla bazen bende anlamiyorum neden ceza yiyorum.. baskasi kac mislini yazarken sorun olmuyo diye dusunuyorum artik., neyse

Seninde menun cok guzelmis..ne guzel onceden hazir edebilecegin seyler.. yemek isi bitince rahat ediyorum.. brzdn donerlerkmi pisircem sadece isitmasi kalcak iftara.. cocuklarda yerse diye birde..

Hem cocuklara hem akşama düşünmek yorucu oluyor. İftardan yemek kalırsa keratama onu yediriyorum mis. Öbür türlü zor oluyor. Patlıcan almam lazım velet üstünü giymek istemiyor. Parka da gidecektik oysa. Beziyle geziyor şimdi

Ben tam tersi iftara cocuklar yedikten sonrasini koyuyorum. Zaten bereketleniyo hersey.. yasi kac bebeginin?

Ben tam tersi iftara cocuklar yedikten sonrasini koyuyorum. Zaten bereketleniyo hersey.. yasi kac bebeginin?
2 yaşında. Senin yaptığın da mantıklı aslında. Azıcık yapsam da yemek kalıyor ertesi güne. Onu yiyor bizimki.

2 yaşında. Senin yaptığın da mantıklı aslında. Azıcık yapsam da yemek kalıyor ertesi güne. Onu yiyor bizimki.
gunluk illa bi kac cesit yapiyorum simdi Ramazan oldugundan.. Ramazandan sonra boyle olmaz, cunku bu kadarina gerek yok.. gunduzde yemek yedigin icin her zaman bu kadar ac olmuyosun zaten. Cocuklarada illaki yedikleri birsey olmasi gerekiyo.. en kucugum 7 aylik bu yuzden ona sulu bi yemek olmasi gerekiyo ozellikle corba mesela.. o da buyusun diye gozune bakiyorum.. hayalim ucununde oturup yemeklerini kendileri yemeleri :) ben yapcam onlar yicek sicak sicak:)

Ben hep hazır alıyorum döneri bı kere yaptım aman aman guzel olmamıştı

Nasıl yapıyorsun tarif akabilrimitim

Olur canim bi bakayim arsivime.. dolaptan cikart yap cok pratik oluyor bence.. mis gibi icerigini biliyosun her turlu..sen nasil yapmistin?
Tam hatırlamıyorum ama sogan sarımsak baharat harmanlayıp löp eti bekletmistim buzdolabından sonra buzluğa atıp biraz sertleşmesini bekledim hafif buz tutmaya başlayınca ince ince kestim ama çok da ince olmadı :/
Lezzet olarak bı tık yakalamıştım ama tamda hazır gibi değildi lezzeti ama idare ederdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…