Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorma tatlım buaralar basım kalabalık biraz giremiyorum buraya daNerdesin yahu ruhum kayboluyorsun ortalıktan
Hayırdır bisey mi varSorma tatlım buaralar basım kalabalık biraz giremiyorum buraya da
Ben salçalı yapıyorum canimKızlar tavuklu şehriye çorbası tariflerinizi paylaşır mısınız?
Hayırdır bisey mi var
Hayırdır bisey mi var
Yok canım 2. Kez tüpe başlıyorum pazar günü geçen hafta Yasin okuttum onun koşturmacası iş yoğunluğu buara sık gelen yatılı misafir telaşı derken tlf unuttu mHayırdır bisey mi var
Allah hayırlısını versin inşallah lütfen canını sıkma artık bazı şeylere kendine bakYok canım 2. Kez tüpe başlıyorum pazar günü geçen hafta Yasin okuttum onun koşturmacası iş yoğunluğu buara sık gelen yatılı misafir telaşı derken tlf unuttu m
Taze fasulye yapiyorum ben cano bugün yanına köfte makarna yapicam sanirimHatunlar akşama varmı yemek menünüz benim kafa resetlendi ayol yemek bulamıyorum
Ben de salçalı tarif istiyorum zatenBen salçalı yapıyorum canim
Yanı tereyağını az siviyagda karıştırıp eritiyorum az un kavurabilirsin sonda salça koyup iyice kavuruyorum suyunu ekleyip tercihen tavuk suyu haşlanmış didiklenmiş tavuk ve şehriyeyi katip pisiriyorum az karabiber ekiyorum pişerken birdeBen de salçalı tarif istiyorum zaten![]()
Teşekkür ederim, ss alındı bileYanı tereyağını az siviyagda karıştırıp eritiyorum az un kavurabilirsin sonda salça koyup iyice kavuruyorum suyunu ekleyip tercihen tavuk suyu haşlanmış didiklenmiş tavuk ve şehriyeyi katip pisiriyorum az karabiber ekiyorum pişerken birde
Afiyet olsun kusumTeşekkür ederim, ss alındı bile![]()
Aynen ya eski konuda hiç susmazdınız. Buralara uğramıyorsunuz pek. Şahsi algılayıp ikinize de küssem mi acep
Biz annemdeyiz bugun yemek derdim yokHatunlar akşama varmı yemek menünüz benim kafa resetlendi ayol yemek bulamıyorum
Ban yemiş hanfendiAynen ya eski konuda hiç susmazdınız. Buralara uğramıyorsunuz pek. Şahsi algılayıp ikinizd küssem mi acep![]()
Listesini atmıştı bakalım bugün ne varmış
Patlıcanlı köfte, pilav, cacıkListesini atmıştı bakalım bugün ne varmış
Patlıcanlı köfte, pilav, cacık