- 26 Temmuz 2016
- 1.486
- 1.175
- 133
Artık benimde yok saldım çayıra mevlam kayıra tey tey teyOhhh süper olmuş o zaman canım afiyet olsun sana evdekine diyecek kelimem yok![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artık benimde yok saldım çayıra mevlam kayıra tey tey teyOhhh süper olmuş o zaman canım afiyet olsun sana evdekine diyecek kelimem yok![]()
Artık benimde yok saldım çayıra mevlam kayıra tey tey teymodundayım
Off ya bayılırım. Bugün ben de mi yapsamDün bildiğin aşerdiğim için tavuklu nohutlu pilav yaptım. Önden mercimek çorbası. Yanına da turşu ve ayran ohh, tam seyyarcı menüsü oldu. Kardeşim gelsin diye bekliyorum.![]()
Çok güzel görünüyor. İçine köfte mi koyuyorsunuz? Ben kuşbalı koyuyorum öyle de fena olmuyorEki Görüntüle 2140849
Benim akşamki menü buydu yanında da salata ve turşu vardı
Hiç kusbasılı denemedim ben hep köfte ve patates koyuyorumÇok güzel görünüyor. İçine köfte mi koyuyorsunuz? Ben kuşbalı koyuyorum öyle de fena olmuyor
Aa patatesli hiç denemedimHiç kusbasılı denemedim ben hep köfte ve patates koyuyorum
Kız Allah iyiliğini versin buradan da Ban yemeyelimhizuran Kızlar arkadaşımı da getirdim. Kendisi pek bir hamarat.
Esğtf. Kız daha ne yapsasın oturdun yaprak sardınKız Allah iyiliğini versin buradan da Ban yemeyelimteveccühlerinize layık olmaya çalışacağım efenim. Tam benlik konu. Bugün çok bir şey yapmadım ama. Kıymalı yaprak sarma salata ve yoğurt yedik biz. Ben diyette olduğumdan sekiz tane yedim. Bence çok az.
![]()
Bana böyle gelin işteEsğtf. Kız daha ne yapsasın oturdun yaprak sardın
Şimdi 5/A sınıfındanhizuran arkadaşımız bize menüsünü söyleyecek sldldmsm
1/C sınıfından Maridn arkadaşımız bugün aç kalacak